Microgaming дадасць у пакет гульню Playboy Gold
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
5 February 2018
ад
PavelFredooc
|
28 Адказаў
|
1,562 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гульня будзе зроблена ў фармаце слота з 6 лініямі і мноствам базавых гульняў і бонусаў для гульцоў.
Playboy Gold – распрацоўка каманды Triple Edge Studios, якая прадастаўляе Microgaming эксклюзіўны кантэнт. Гульня будзе запушчана ў сакавіку 2018 года.
Упершыню каманда-распрацоўшчык Triple Edge Studios будзе прадстаўлена на ICE London у лютым. Студыя плануе ствараць арыгінальныя і высокакласныя гульні выключна для аператараў Microgaming і Quickfire.
Хоць бы рэліз далі. Чым адрознівацца то будзе ад звычайнага Плейбоя? Давайце пісаць у Мікрошэймінг петыцыі – Мяняйце што хочаце,но Сафію бонуску пакіньце нам!))
Судзячы па назве будуць залатыя сіські – як залатая “попа” у тверку ад эндорфінаў)))))
Так, цікава, а чаму яны не робяць слоты з малюнкамі фаласаў.Чаму ўвесь час сіскі, вось мне цікава?))
З 6 лініямі ? Гэта як. Тры пяць дзевяць тут усё ясна. Можа з трыма барабанамі ?
Паглядзець пакуль няма на што? Пачакайма, канешне, і паглядзім, што будзе. Але цікавей, калі хаця б намякаюць , а што новага чакаць(
Ён ужо ва ўсіх казінах, дзе мікра ёсць) І ты правы..гледзець там асабліва няма чаго..слот сам па сабе жаднаватый.
Дакладна жадны. Які плять вялізны выйгрыш пры стаўцы ў 8 руб. Дзе яны там вялікасць убачылі?!? х69 толькі.
Я зараз трохі падсеў на рулетку. Дзякуй, зазірну з цікавасці. Але паглядаю на слоты, бо ад рулеткі звар’яцець пачынаеш)))))).
Увогуле па-мойму рулетка рэч дрэнная і сумная😁 Ніколі не разумеў, чым яна можа зацікавіць🙂 Але тут кожнаму сваё ўвогуле)) А з новых слотаў я б параіў NetEntаўскі Asgardian Stones…як-то папрыкольней будзе))
ты вымяраеш х -мі. а казіно рублямі !
Ну @oxystaff канешне, за -то вон яны як у шэраг выстройваліся)) Цяпер, як мне здаецца, усе слоты сталі крыху скупаваты, асабліва тыя, што новыя.
Гэта проста я занудны дурэнь,,,)))) усю сістэму шукаю, у онлайн-рулетцы))) Бо лічу, што алгарытмы пішуць людзі, таму напэўна там ёсць фішкі)))
Алгарытмы ж людзі пішуць, хто тут будзе спрачацца. Але складаючых гэтага алгарытму занадта шмат. І калі нейкая сістэма і ёсць, то шукаць яе давядзецца стагоддзі)))
Кожны з’язджае з розуму па-рознаму. Я, напрыклад, заўважыў, што чырвонае або чорнае запар не бывае больш за 6 разоў , нідзе , а потым ідзе цыкл. Дастаткова доўгі)) Штосьці можна злавіць.Вось сяджу і кручу, падмануць хачу)))Бараду адпускаю))) А слоты – вельмі добры адпачынак пасля гэтых бадзёрасцей. І такі слот тыпу Playboy Gold вельмі мне ў тэму будзе).
Ну там так.. дзяўчаты прыгожыя.
Ды дзяўчаты, што трэба)😉
Гм… На густ і колер, як кажуць 😳. А Слот сапраўды нейкі куркульскі.
Ну пазнаёміўся з гэтай гульнёй, ну паіграў на промакод у гэтым слоте… Нечакана выпала бонусная гульня, якая так і не пачалася на працягу дня. Напісаў ліст у падтрымку адказалі праз день маўляў бонусная гульня завяршылася ў аўтаматычным рэжыме. Папросіў растлумачыць гэтае выказванне. Нічога новага не пачуў, маўляў так ім адказалі тэхнікі. Смешна… Калі б не было так сумна.
PS. У гісторыі гульні ПлейБой Голд, за тое число і час гульні (у іх КЧ) спадзяваўся ўбачыць пацверджанне іх адказу, але ўвы так нічога і не ўбачыў. Калі быў збой – так і скажыце, я б зразумеў, бо слот жа новы.., але пачуў толькі словы словы словы і больш нічога 😎
Ну напэўна класічны Плэйбой усё роўна будзе ў трэндзе, я так мяркую, што яны нічога больш цікавага не прыдумаюць. Ну паглядзім што да чаго, а раптам здзівяць.
Згодзен… бо я ўвогуле сумняваюся, што ў новыя гульні варта гуляць, занадта яны скупыя… У новым ПлейБое Х100 макс у бонусе((( … Нядаўна глядзеў відос з новага нетентовскага слота Hotline, за ўвесь барабан вілдаў усяго х300😐 Увогуле ні з DOA, ПлейБоем ці ж Immortal новыя гульні гэтыя не параўнаць)))
Даа, плейбой і іммортал – гэта класіка жанру, тут не даць не ўзяць. Тады маглі рабіць гульні, а зараз скупасць нажывЫ і гонка за спецэфектамі)
цалкам аналагічная сітуацыя здарылася – зависла бонуска па 50 р. і суткі ў слот не прапускаў, піша памылка. напісаў у ТП, адказалі, што гульня сама завершылася, ваш выйгрыш 135 руб. у гісторыі гульні няма ні намёку на бонус і +135р. ўвогуле больш у гэты слот гуляць не буду.
А галоўнае ніхто не выбачаецца, усё быццам у парадку рэчаў… На вуліцы “Вясна”, а ў іх поўны “мароз” ды яшчэ і “галалёд”. Ці не зразумела, што людзі хочуць бачыць саму бонусную гульню і сам выйгрыш, а не гэтую іх адпіску.
Прачытаўшы ваша доўгае абмеркаванне, вырашыла, што слот добры 🤩 і трэба яго паспрабаваць, раз такое доўгае абмеркаванне! І паглядзець , куды дзецца прызавая гульня 🤭