Мэйвезер перамог Макгрегора
Навіны спорту
|
27 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
9 Адказаў
|
315 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Амэрыканскі баксёр Флойд Мэйвезер у баі, што прайшоў па правілах боксу, перамог ірландскага байца змяшаных баёвых мастацтваў Конора Макгрэгара.
Суддзя спыніў паединак у дзясятым раундзе на адзнацы 1:05. Мэйвезеру прысуджана перамога тэхнічным нокаутам.
Бой прайшоў у Лас-Вегасе (штат Невада, ЗША) у рамках першай сярэдняй вагавой катэгорыі (да 69 кілаграмаў) і не быў тытульным.
За гэты бой Мэйвезер заробіць 100 мільёнаў долараў, Макгрэгар – 30 мільёнаў. Гэтая сума гарантаваная, спартсмены атрымаюць яе незалежна ад выніку паединку. Сюды не ўключаны бонусы за перамогу, а таксама працэнт з продажу квіткоў і платных трансляцый (pay-per-view), з-за чаго гонорар можа быць павялічаны ў некалькі разоў.
40-гадовы Мэйвезер перамог ва ўсіх 50 баях на прафесійным рингу. Апошні паединок ён правёў у верасні 2015 года, пасля чаго заявіў пра заканчэнне кар’еры. На рахунку 29-гадовага Макгрэгара 24 баі ў ММА. Ірландзец здабыў 21 перамогу і панёс тры паразы. У боксе гэты бой быў для яго дэбютным.
цалкам чакана
«Я ператварыў яго ў мексіканца, першыя раунды засталіся за мной. Супернік не такі хуткі і моцны, але я паважаю яго як байца. Суддзі занадта рана спынілі бой, яны павінны былі дазволіць працягнуць паединак. (c)Рыжы
Так будзе правільна.
альбо пераклад скажоны, альбо ў яго ўжо генератар выпадковых слоў
ператварылі ў мексіканца, паважаю, суддзі казлы
Чэмпіён свету UFC у лёгкай вазе Конор Макгрегор упэўнены, што рэферы занадта рана спыніў бой з басксёрам Флойд Мэйвезер, паведамляе Спорт.
«Мэйвезер не такі хуткі і моцны, але ён прымушаў мяне выкідваць удары. Павага яму за ягоную кар’еру. Я падумаў, што бой быў спынены крыху рана: я б хацеў аб сцяну рингу. Рэферы павінен быў дазволіць мне працягваць.
Ён быў цудоўна падрыхтаваны да ўдараў, адчуваецца 50 прафесійных баёў. У мяне ж была стомленасць. Суддзя мог бы даць працяг, дазволіўшы яму кінуць мяне», – цытуе Макгрегора «Бі-бі-сі».
Ну так у гэтым зыходзе ніхто не сумняваўся! Вось толькі я быў здзіўлены, што МакГрэгар ні разу не ўдарыў нагой 😁
Так суддзя правільна спыніў,там негр як па грушы ужо біў,барода лягла б па-любому!
я не вельмі веру, што ля яго менавіта ўся сума, як я думаў, павінна быць значна больш!