Метады вываду для неверыфікаваных карыстальнікаў
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
17 лістапада 2015 г.
ад
surka81
|
28 Адказаў
|
1,684 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прапаную стварыць тэму форума для тых, хто хоча вывесці грошы, напрыклад на карту, Беларусбанк – для Беларусі, Приват 24 – Украіна)))) Але не можа гэтага зрабіць, таму што не вэрыфікаваны ў вэбмані, яндэкс, або Ківі)
Далей прапаную некалькі сваіх варыянтаў… Увогуле, ніякай прывязкі не трэба, але і працэнт адпаведна!
ВМ на Яд і т.п. cash-ex.ru
Далей увогуле, разнастайны пералік, у тым ліку і на карту Беларусбанк!
wmblr.ru
bazarmoney.ru
Усе плацежкі правераны неаднойчы, гарантыя 100%
З ВМа лёгка выводзіцца на любую картку. Хоць і забірае свае працэнты.
А тэма-то пра што?
А тэма ў тым,што з вм ты не выведзеш,мінімум без пачатковага атэстату,а тут можна вывесці нават з псеўданіма)Хаця дакладней не вывесці а памяняць напрыклад на яд,ці іншую валюту,а далей ужо і вывад!
я не ведаю як ва Украіне, ведаю толькі ў Расіі прасцей, а ў нас у РБ – крэсла)) Мала таго, што за атэстат трэба заплаціць бабло,,, так яны яшчэ падумаюць, даць ці яго табе, пры гэтым усім, нават у выніку адмоўным, грошы за атэстат ніхто не верне!!!! Цяпер скажыце хлопцы – на хрэна гэты гемар, пры тым што ўсе дадзеныя падаюцца ў падатковую, ўжо лепш я трохі пераплачу, і выведу спакойна! Вы ведаеце – у нас у РБ нават снег баіцца ісці))) З‑за падаткаў!
хто такія
“верыфікаваных карыстальнікаў” ?
Я думала ў Укрэ Стул)
Відаць Верифицированные
некалькі памыліўся,але сутнасць не мяняе!
Усе грошы можна знайсці там, дзе БЭСТ ЧЭНДЖ. Дзе абмяняць.
калі даныя лёвыя…хрэн ты абмяняеш,а так ды,калі ласка,яшчэ і пашукаеш дзе выгадней!
у сэнсе дадзеныя левыя? зусім цябе не зразумеў. Там пашпартныя дадзеныя ты нікому не даеш.
Зрабіў ківі (2 хв.) Адправіў на карту ..10-15 хвілін ..і грошы ў кішэні )) вельмі зручна аказваецца..)) толькі папаўняць напэўна гемарна (Украіна).
Хлопцы… Я не той чалавек што б займацца падставай))) Праверана на сабе!
Паважаныя карыстальнікі, калі ў каго-небудзь ёсць больш прыдатны варыянт, буду вельмі ўдзячны!
У любым выпадку можна зрабіць так.
У цябе ёсць бабкі на Ківі каля 3 тысяч.
У іншага карыстальніка бабкі там, дзе табе трэба.
Вы з ім абменьваецеся, а ты тыпа ў % яму аддаеш за абмен пару поінтаў. Ну або, глядзячы колькі абмен. на 1к рублёў 1 поінт. 😁 ну гэта ўжо на самы крайні варыянт.
То бок той, каму патрэбны абмен, і плаціць поінты пасля абмену.
То бок я абмяняўся з Чекистом грашыма. Абмен быў патрэбны мне. Мы абмен зрабілі на 6 тысяч. Я павінен Чекисту аддаць 6 поінтаў.
@lineage2loveyou)на дадзены момант,у цябе напрыклад ёсць Яндэкс 3к)))Гэта я проста для прыкладу,да чаго далейшае развіццё гэтай тэмы,згодны?))
Яшчэ, хлопцы… Skrill на любую плацежку. Першы раз абмен праходзіць да 2-х гадзін, потым практычна імгненна…
https://www.onlinexxchange.com
падкажы ёсць такі метад абмену вм-яд но каб аккі ў сістэмах не персанальныя
падкажу…. ад цябе нічога не патрабуецца, простая форма рэгі, але папярэджваю, працэнт… Пералічы, раптам цябе не ўладкуе!
cash-ex.ru
ніякіх праблем
праверана не адзін раз, максімальны вывад па часе 12 гадзін, але да такога не даходзіла!
проста ў адной сістэме мяняўся, абмен амаль суткі заняў, не памятаю, але па пляцоўцы падобныя
Ты будзеш усе метады абмену з БестЧендж апісаць тут?) А то я магу дапамагчы ! ;-D
@air212)не бойся,да 12 гадзін у мяне ніколі не даходзіла…макс.7 абмен робіць уначы наколькі я зразумеў,было парадку 30 абменаў,ні адзін не прапаў)))СМЕЛО!
Проста на форуме ўжо ёсць падобныя тэмы. Таму не хацеў ствараць клоны <3. І замест усёй гэтай пісьмовіны дастаткова 1 слова – БестЧендж.
вось заглянuў у “obmenka.ua” і аказалася для таго каб вывесці на карту Привата з ВМ трэба ў асабістым кабінеце “обменки” запоўніць профіль(ПІБ, серый і нумар пашпарта, № мабільнага, эл-пошту) без гэтага тыпа сістэма цябе не пазнае… І як зразумеў яшчэ атэстат павінен быць вышэй фармальнага. І гэта акрамя таго што сканы пашпарта ўжо ёсць у ВМ і карта ўжо павінна быць прывязаная да кашалька. ) Хто то выводзіў ужо ў гэтым НГ з ВМ праз гэтую обменку? Можа патлумачыце знаўцы… Буду ўдзячны
PS. І яшчэ, мінімальная транзакцыя ад 150грн, вось
Калі ўсё тое, што апісаў, ужо зроблена, ну я пра сканы і гэтак далей, хіба не лягчэй праз афіцыйны сэрвіс?
…Раней, наколькі ведаю, абменнік гэтага не патрабаваў… А цяпер… проста слоў няма… А наконт ВМ скажу так, чакаю, чакаю, доўга чакаю дасланага імі ліста на мой адрас (менавіта папяровага ліста з кодам…). А фармальны атэстат ёсць, яшчэ з мінулага года ўжо…)))
Думаю, трэба б новую тэму адкрыць пра “путевых” абменнікаў (мін. сума транзакцыі, асабістая інфа, час апрацоўкі заяўкі…), а не проста так напісаць “БестЧэндж”)))
А навошта пісьмо ? Раней не трэба было