метады самааховы і правілы паводзін для прадухілення траўм і смерці
Пагаворым пра жыццё
|
24 September 2018
ад
alexey03
|
37 Адказаў
|
1,042 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Рашыў стварыць такую тэму, у якой магчыма ўдзельнікі форуму падзяляцца сваімі метадамі самааховы і як сябе абараніць ад небяспекі.
Гэтую тэму лічу неабходнай, бо мы жывём адзін раз і, як у відэа-гульнях, запасных жыццяў у рэальным жыцці проста НЯМА!
Тут кожны ўдзельнік форуму можа падзяліцца сваімі метадамі, як аберагчы сябе ад траўмаў і смерці.
вось адзін з маіх метадаў самааховы.
У мяне была сітуацыя такая, калі я вучыўся ў тэхнікуме – мне было тады, як я цяпер памятаю, каля 17 гадоў, ішоў тады з вучобы на станцыю і мне насустрач выбегла агрэсіўная злая сабака боксёрскай пароды “бульдога” – шчыра кажучы, я не ведаў, што рабіць.
Сабака бегла за мной, а я таксама пачаў бегчы ад яе і, адчуваючы, што яна мяне даганяе, у мяне, відаць, сработала інтуіцыя самааховы, і я пачаў бегчы ад яе рэзкімі коламі, і слава богу, што парода не ўпэўненая на паваротах і ад рэзкіх паваротаў з-за неўпэўненасці яе зносіла ў бок; я, канешне, крычаў, клікаў людзей на дапамогу, і, дзякуй Богу, выйшаў гаспадар гэтай злой сабакі і паклікаў яе да сябе.
Вось такі ў мяне метад, як можна ўратавацца ад бульдогаў.
Было б крута пачуць і вашы метады 😏
Адзінае выратаванне, іншых варыянтаў няма …
Ну яшчэ шапачка з фальгі, але гэта ў крайнім выпадку
Яксьці адарала фалангу на мізінцы. Так прыклаў падорожнік і ўсё адрасла
![]()
Якось шл _ ха адкусіла, схадзіў у царкву памаліўся і ўсё вырасла 😁😁
дурненькі ты!😉
Яксьці жанчыну ад насільніка выратаваў. Не стаў насільнічаць.
якось стаў танаць, стаў крычаць і махаць рукамі, а калі вырашыў дно дакрануцца, аказалася глыбіня па яйкі)))))))
ты яйцебород ?)))😁
якось плыў на лодцы і ля мяне выплыў тонуўшы чалавек і я вырашыў дабіць яго вёслам,так як у лодцы было шмат груза і двух чалавек не вытрымала)))))
пс. ну хлопцы я б хацеў па-сур’ёзна каб вы аднесліся да дадзенай тэмы,бо рэальна жыццё,то адно,ну не прыдумалі апчыкаў у рэальным жыцці😏
😁
Гэтай жарты я не зразумеў =(
Якось я ўцякаў значыць ад мышы, галоўнае такая здаровая, яшчэ ў фільмах такія бываюць, пароды бульмыш, ну вось бегу я значыць, а мыш такая за мной, велізарная, з роварам, ну думаю хана, і тут у галаву прыйшла думка трэба сякерай нагу адрубіць і кінуць ёй, пакуль яна будзе яе жаваць я ўцячу ад яе, а тут якраз якісьці Алёша міма праходзіў, ну думаю сабе нагу я рубаць не буду, ёпануў Алёшу па назе, ён завізгаў, упаў, мыш на яго накінулася, а я ўцёк, вось так я і выратався🙂
да, чорны гумар у галаву ўлез замест інстынкту самазахавання😏
Сур’ёзная тэма, а вы як заўсёды, ну гэта не справа(( Карыстайся больш ізаланту, астатняе фігня, ну і без падарожніка нікуды, фаланга б ля адрасла)))
паглядзі ўважлівей, табе ўжо два пратэзы гэтая мыша адкусіла)))))))
кажуць, калі папісаць на рану, то яна зажыве, вось яксьці быў выпадак, іду – бачу мент сядзіць і ў яго вусна разбіта, ну я як сумленны грамадзянін папісаў на яго вусну, так яму дапамагло, адразу столькі сіл з’явілася – ды як пабег за мной, відаць правесці да дома мяне вырашыў на радасці!
вось сіла народнай медыцыны!! 😁
жыццёвая гісторыя, але ў мяне ёсьць лепшая, ідзём, нікога не чапаем, штосьці бабахнула, прыносіш таварышу яго руку і кажаш, да вяселля зажыве – і смех, і грэх, калі шчыра. Таму і раю: не хадзіце ў паходы без ізаленты, яна заўжды спатрэбіцца.
ты ў леніна 20 бакоў вісяш за конкурс! бегун хрэновы😏
узяў і абраў яго на дзясятак ачкоў за ноч😮
не зразумеў, ты чалавеку ізалентай прыматаў руку, а можа гэта была надуўная лялька, то так – прыматаць можна назад))))))
алёша, а калі ты памрэш, я прыйду папісаць табе на магілку, а раптам праўда, раптам ты ажывеш і твае сваякі скажуць мне дзякуй🙂
пазнаёміўся як-то з дзяўчынай у інтэрнэце і паехаў да яе на сустрэчу ў яе горад за Масквой прыехаў, чакаю на прыпынку, а яе ўсё няма і няма і трубку перастала браць зусім, падыходзяць два амбалы і з галавы мяне валяць на зямлю а далей не помню як было.ачнуўся – пару косараў няма і тэлефона, добра, што пад пяткай былі грошы і на дарогу хапіла і на піва😏
хоўвайце грошы ў шкарпэткі 😎
не дачакаешся толькі пасля цябе!
З галавой праблемы?
Яшчэ раз – і будзеш чытаць форум на пастаяннай аснове. Прадмадэрацыя на тыдзень.
зусім не зразумеў, а ў чым праблема то? тут што сур’ёзная тэма, ці аўтар тэмы сямі пядзей у лбе? ЗаСПАМіў ужо ўвесь сайт сваім хламом!!!
Вы неадэкватныя. Ідзіце адпачываць.
цябе трэба заблакаваць назаўсёды,нам такія неадэкваты непатрэбныя!!!!!!!!!куск авна!