Метад гульні ў рулетку «Компліт» - абмеркаванне
Правілы, стратэгіі, сістэмы гульні ў рулетку
|
15 студзеня 2016 г.
ад
thee4
|
454 Адказу
|
33,110 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так, я таксама гуляю на тры лікі, скажам 7 і 29 то стаўлю па колу на 7 і па аднаму суседу… у іншай тэме ўжо як тое выклаў скрыншоты, але гэта лепш рабіць, калі ёсць холыя спіны…
Бывае выбіраю два лікі і гружу мінікомплектамі, гэта добрая тэма тым што доўгаігральная…)
Спачатку канешне можа быць і прасяданне, але гульня выправляецца ў асноўным гуляю флЭтом…
Часта шарык “залітае” ў цэнтральныя лікі, яны-то і выцягваюць…
Паколькі рулетка цыклічная, бываюць і прасадкі… Але ўсё роўна пачынаюць з’яўляцца патрэбныя нумары)
Ну так бывае даводзіцца рызыкаваць, але гэта гульня…)
Часам усё ж даводзіцца “дадаваць” да кампліту, узмацняючы бакавыя і “цэнтральныя”… Нумар чырвоны “19” жа павінен быў сыграць, вось і балуюся)
На твары глыбокае прасяданне прафіту , і паўтор сумы… Так што даводзіцца думаць працягваць гуляць альбо…) Яна гуляе са мной а “мая” спрабуе гуляць з ёй 😎
гэта такія стаўкі мікра ў Голд фишке?
Ну ды ад 25 кап гэта нядрэнная рулетка, была яшчэ адна з пустымі спінамі але шчаз не працуе… там ад рубля)
У ГолдФишке мінімалльны дэп праз КІВІ 120 рэ… Так што не бачу вялікага сэнсу гуляць па буйному) Задача простая, атрымаць задавальненне ад гульні і заадно спрабаваць дацягнуць да мінімальнай сумы для вываду – да “пяціхаткі”)
не-е, я так не магу) я ўношу мін 1000-1500 р, стаўкі строга ад 5 ру
Як кажуць, кожны свабодны ў сваім выбары…. Хазяін барыня, у кожнага свой ліміт на гульню) Мая, вядома, не такая АСС як…) Па таму і стаўкі зусім іншыя)
Па такіх сацыяльных стаўках гэта больш падыходзіць для тэставання розных паходаў у рулетцы)
Тут зноў зайшоў у профіт, і як-то з пачатку пайшла гульня…
Потым як-то доўга не было кропкі ўваходу, але потым сыграла камбінацыя на тры лічбы…
На паўторы вырашыў у гэтай сесіі не гуляць, пратэставаць рулетку на гульню без зрушэння… Так як былі доўгія неігравыя спіны, то лепш зрабіць “перакур”)
Пакруціў учора турык у БВ, даў першы спін “у малако”, хоць другі калі б паставіў па суседзе на “20” таксама б трапіў)
Трэці спін прыпаў у “дзесятку” на чорнае…)
Ды і чацвёрты раунд быў за мной…
Эх трэба было працягнуць на УДАЧУ, але “ўключыў галаву” і … А так бы “падняў” у два разы больш)
Сёння відаць два туры пачнуцца ў Бетвояжер)
Так, дакладна, сёньня два туры, адзін на еўрапейскай, а другі на рулетцы без “ZERO”. Але яны ўжо платныя, уступны ўнёсак чыста сімвалічны(па “1 евро” з магчымымі дакупкамі)
да, я ўвогуле чытаў правілы, што стартовы банкрол 1000 ачкоў, потым так, па 1 еўра дакупляць можна
А ты ўчора гуляў ці…, АТО па-мойму бачыў знаёмы акк… )