Метад гульні ў рулетку «Компліт» - абмеркаванне
Правілы, стратэгіі, сістэмы гульні ў рулетку
|
15 студзеня 2016 г.
ад
thee4
|
454 Адказу
|
33,095 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Трохі падняў і дастаткова… 😉
PS. Як толькі жаданне круціць руль “паўбавілася”, трэба пераставаць гуляць. АТО ўжо “спее тэма зліву” і так было бачна, што выпадалі не “жырныя” стаўкі, а страхавыя)😎
Падселі на слотах і вырашыў на астатак пакруціць тую ж “шчаслівую” для мяне рулетку… Трэба было гуляць на паўторы на чорнае “8” камплітам, але сыграў у зацяжную на іншую групу лікаў
За тое шчаз вырашыў на свой страх і рызыку вырашыў сыграць на іншыя паўторы)
Паколькі “зацеп” са стаўкамі на гэтую групу ўдалося, вырашыў зноў паўтарыць…
Але паколькі «тлусты» кампліт на чорнае «20» і «0» і «2» пакуль не сыгралі, «ІНТУІЦЫЯ нашэптала» добра было б працягваць…
Тут ужо давялося рыzykнуць далей і давіць на паўторныя спіны) Але на ўсякі выпадак знізіў стаўку прыкладна ў шэсць разоў)
Тое, што яшчэ раз выпадзе тая ж група лікаў, было рызыкоўна, але як кажуць “рызыка – шляхетная справа”…)
Але заставаліся яшчэ тры несыгранныя лікі “0” “2” “29”, так што трэба было працягваць “даваць газ”… )
Але выпала бакавая стаўка з мінікомплітам на “0” і “2”, і зрабіў зноў паўтор стаўкі… 😉
Якось засуеціўся і забыў паставіць прамую стаўку на лік “2”, ну што ж, бывае і такое…) Гульня ўдалася на славу, атрымалася згуляць у добры плюс 😎
Цікавая стратэгія паўторы з суседзямі
Я ведаў гульцоў у рулетку, як правіла іх губіла не ўменне гуляць у рулетку, а падсвядомае жаданне даўжэй знаходзіцца ў зале казіно, купіць бясплатныя цыгарэты, сядзець за маніторам ну і г.д., або за смартфонам каму як.
Людзям паталагічна цяжка было выходзіць з казіно .
Гэта не тыя “гульцы”, якіх называюць “чайкамі” – яны падыходзяць да паспяховых гульцоў і выпрошваюць фішкі…
Калі ў нас яшчэ легальна працавалі наземныя казіно, то рабіў прыбытак у два разы, часам крыху больш і … І без праблем сыходзіў. Ужо тады слухаў “ЧУЙКУ”, ёсць час гуляць час сыходзіць.)
Залатыя словы. Прычым другая частка не менш важная .
Увогуле многія недаацэньваюць класічныя сістэмы гульні на мой погляд
Той самы мартынгейл , з правільнай колькасцю паўтораў , даў мне больш за любую сістэму .
Сам часам яго выкарыстоўваю, але ў асноўным на адным падваенні, не дазваляю казіно пралічыць сваю стратэгію… Але ў цэлым аддаю перавагу гуляць флЭтам)
Учора зноў прыняў удзел у турніры па рулетцы… закрыў магчымыя лічбы на полі рулеткі, а далей да… рабіў стаўкі флЭтом…
І ўжо на трэцім спіне трапіў у “патрэбнае месца”, на чырвонае ў “дзявятку”…)
І ўжо на трэцім круцянні трапіў у “патрэбнае месца”, на чырвонае ў “дзявятку”…)
чуйка значыць на месцы ))
Ах, як хацелася б стабільнасці і “точнасці” ў гэтым “пытанні”… 😎
Гэта так , асабліва калі ставіць у далярах і еўрах ))).
Увогуле гэта не важна, у што гуляць, галоўнае стабільнасць а там пойдзе ўжо само сабой… )