Метад гульні ў рулетку «Компліт» - абмеркаванне
Правілы, стратэгіі, сістэмы гульні ў рулетку
|
15 студзеня 2016 г.
ад
thee4
|
454 Адказу
|
33,119 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гуляў у казіно профит с КЧ, выставіў зрушэнне 28 і пайшла гульня… Спачатку вярнуўся да стартовай сумы 10 долараў плюс долар з хвосцікам 😉
Але і тут у казіно з КЧ лепш гуляць блытана, рабіць холастыя хады (у гэтай рулетцы іх можна рабіць нямерэная колькасць разоў) або рабіць любую іншую стаўку, гуляючы на дюжыны.
Але, на жаль, вгадваў толькі на трэцім спіне і як бы “завіс” на суме 10,9 долара. Чысел як бы “не бачыў” даводзілася гуляць на дзясяткі)
Круціў рулетку за сесію па 30 спінаў, мне паказала, што так будзе лепш… Працягнуў рабіць холастыя спіны і стаўкі на дюжыну. Сумна, але як і раней вгадываў з трэцяга спіна або ўжо з другога.)
Ну а потым пачаў больш рызыкоўную гульню, гуляючы ў міні-кампліт на чорн чет “26” і на 30 спіне зноў вярнуў сваё…)
Але, на жаль, выпадалі толькі бакавыя стаўкі, а ў цэнтральнае лік пакуль ніяк… Будзем чакаць😎
У наступнай сесіі пайшоў на абвастрэнне і рабіў стаўкі не па 0,3 за спін, а па 0,5. І паступова профіт пачаў расці… 😉
Так што з’явілася надзея, што нібыта начуў пульс у рулетцы і працягнуў гульню па той жа схеме)
Да заканчэння гульнявой сесіі заставалася ўсяго 14 спінаў, прыйшлося рабіць холастыя спіны больш за дзесяць, а потым як бы “не надрываючыся” зрабіў некалькі разоў стаўкі на дзюжыну і сікслайн …
Так паступова без гэтых левых сістэм на павышэнне стаўак за кожным спінам удалося плюсануць 3 долары да стартовай дзясяткі😎
Новая сесія як-то адразу за 10 спінаў прынесла пазітыўныя эмоцыі і нядрэнны прыбытак…. 😎
Першапачаткова хацелася падвоіць дэпазіт, спачатку ішло запаволенне, а цяпер гэта вельмі нават блізка… Але не будзем загадваць, будзем проста гуляць… 😏
Адкрыў новую сесію і фсе пакінуў як раней і стыль гульні і стаўкі і зрушэнне…)
Можна сказаць што пакуль усё ідзе “у трэндзе”, не вялікія затраты і паступовы плюсавы вынік.
Але напрыканцы захацелася рызыкнуць і сыграць па ліках, хоць можна было набіць і па крыху на дюжынах…
Якраз тут добра відаць, што гульня ідзе ў рулетцы з павышанай стаўкай пры гульні на лік… Паставіла на чырвонае непарнае “19” – у звычайнай рулетцы выйгрыш быў бы 35/1 без уліку самай стаўкі. А тут 37/1, калі лічыць саму стаўку)
Ну ды трохі прасеў, і такое бывае, асабліва калі гуляеш па “ЧУЙКЕ”… Яе трэба давяраць і рабіць стаўкі, “А то яна ў той самы патрэбны момант можа гэта ўспомніць і адплаціць той жа манетай”)
Далей гуляць не стаў, праграма на падваенне была выканана… 😉
PS. З’явілася жаданне паставіць на вывад, значыць таки трэба гэта зрабіць. АТО ўжо правяраў і пераправяраў.., пасля невялікіх узлётаў непазбежна ішла зліўная гульня. Так што “феніта ля работа”…😎
Што да не гуляць кожны дзень – згодзен.
А так гуляць кампліт , гэта крута. Я ўвогуле гуляю на палову кола
А што з астатнімі пунктамі не так, па-мойму напісаў максімальна шчыра…
Я адно не разумею , змяшчэнні? Навошта яны калі і так нумар гсч выбірае? Выходзіць мы, збіваем першапачатковы гсч ?
гульняеш на роўныя шанцы ці па лічбах лупіш па 18-ці(гульняеш па колу ці)…
Я так разумею, гэта як бы страхоўка для гульца. ну каб быць упэўненым на ўсе сто, што казіно не абкідвае стаўкі…
PS. Раней зрушэннем не карыстаўся, так паспрабаваў – атрымалася. Зрушэнні можна, як я разумею, ставіць на кожны спін, а згенераваць лікі наперад.
На шансы , я амаль не ўлоўліваю как ставіць па полю , ды і ўвогуле менш за 18 нумароў. На дэма спрабаваў некаторы час не атрымлівалася. У мяне асацыюецца как з трэйдынгам уверх , вниз.