Метад гульні ў рулетку «Компліт» - абмеркаванне
Правілы, стратэгіі, сістэмы гульні ў рулетку
|
15 студзеня 2016 г.
ад
thee4
|
454 Адказу
|
33,117 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Такі даа… Але мая можа і даўжэй “ператаптацца”, так бы некалькі разоў у месяц “пакруціць руль”… А вось калі спыніцца, гэта тэма, так бы пацікавей будзе… Бо ведаць калі зайсці не менш значыць калі выйсці)
Выходзіць можна пры х2
Згодны, так і раблю… Хоць раней былі варыянты ад х2 – х5, а бывала, калі рызыкаваў, то выходзіла х10 😉
Сёння гуляў у портоказіно езуги, паставіў 160 амерыканскіх рублёў стаўку, і адразу відэа перастала стол трансляваць.
Ну ўсё думаю, прапалі мае 8 з суседзямі…., і тут відэа пачало паказваць з позняй. Папала нумар 16. Уздзеў палёгкі і плюс 450 амерыканскіх рублёў. Гэта я да таго, што не заўсёды затрымка відэа ці трансляцыі – гэта гульня супраць Вас, можа проста дрэнны інтэрнэт.
Маё віншаванне, х3😉
Усё правільна, ведь у цябе “выйгрышную” стаўку прынялі ў гульню…, значыць і з налічэннем выйгрышу не павінна было быць праблем!
.У мяне было іншае, “казіно адмовілася” прымаць “пераможную” стаўку і нібы “выкінула з-за стала”, а потым зрабіла “морду цаглінай” і тупа вярнула намінал стаўкі на балік. Маў, усё ж у парадку!
PS. Памятаю раней, у ГФ – у лайв гульнях была асобная кнопка – “Пацвердзіць стаўку”, зараз на жаль такога ўжо не бачыў)😎
Дзякуй , добрая стаўка патрэбны дзень што яшчэ трэба . Дзён 5 таму не граў чакаў .
Сапраўды класны дзень! 😃
Скажы, а які ў цябе быў дэп, калі не сакрэт, вядома? Ведзь стаўка 160$ за спін. па маім меркаванні, даволі рызыкоўна … Ты настолькі быў упэўнены, таму і зрабіў адзін “снайперскі выстрал” ці ўсё ж гуляў на павышэнне?..,
Дэп 400 амерыканскіх грыўняў, стараюся дацягнуць да 1000 . Не павышаю стаўку.
Жадаю шчасця і спаўнення задуманага, ты можаш зрабіць гэта🐽
А ў якім казіно гуляеш, спадзяюся што раскажаш.., потым. Упэўнены што гэта важна.
У розных гуляю, галоўнае ў казіно для мяне – хуткі вывад і стабільнасць. Намагуся не гуляць у новых або ў казіно з дрэннай прамалёўкай.
А для мяне, як бы ўсё галоўнае, але на першым месцы, канечне, сумленная гульня казіно, і шустры вывад(даступныя для краіны ПС) і галоўнае шоб не было гемару(з гэтымі вэрыфікацыямі, потым паўторнымі вэрыфікацыямі). І яшчэ, калі гуляю не ў лайве, то магу зачыніць вочы на тое, што цябе прымусова кідае з-за стала, слота… І аператыўны граматны суппорт, які адказвае па сутнасці пытання, а не юліць…
Дарэчы пытаўся паўторна зарэгацца на dublinbet.com(раней даволі нядрэнна там граў у лайве, а потым…) і ў lucky31.com, але не хочуць пускаць епсель-мопсель)
Гэта не самае галоўнае .
Перамагае не той хто не памыляецца , перамагае той хто прайграе, і не адыгрываецца . А якое казіно гэта ўжо другое
Калі сёння не пайшло ,трэба астыць . Падумаць дзе папераспяшаўся чаму не паслухаў унутраны голас . І папрацаваць над установками .
Такі даа, гэта і зразумела нават…) Але мы ж казалі не пра выйгрыш або прайгрыш, а пра сумленную гульню ў казіно. Галоўнае што бы ты “граў”, а не цябе “граў” казіно….
Згодзен на Ўсё 100, сам так гуляю… Заўсёды толькі адзін деп у анлайн-казіно і ніякіх додэпаў, а калі гуляў у “наземным” ніколі не бігуў дамоў за грашыма і нікому не пазычжаў.
PS. Праўда яна адна: выдзеліў пэўную суму на гульню ў гэты дзень і Ўсё, а далей – “як карта ляжа”! Гуляю спачатку асцярожна і стараюся да нуля не “апускацца” (кантрольны рубеж спачатку мінус 30%, потым мінус 50 і…) Дарэчы, пра “прывалы” ў гульні забываць не трэба, як і слухаць “чуйку”, калі гуляць, калі не гуляць і колькі ставіць )
Складана гуляць ,калі пастаянна дае суседнія нумары, або праз кідок папярэдні, быццам супраць цябе гуляе .
Можа проста пара паставіць на вывад, у сучасных рэаліях х2 гэта таксама добра!😉
PS.А ты калі робіш вусную стаўку, паспрабуй пастаўць яшчэ па адной стаўцы па борту і паглядзі… Частенька страляе)
Так, гэта выдатна х2, рабіць проста – часам трэба мяняць стратэгію
Пачынаеш паднімаць ,потым бац , і паласа пайшла гульняў мінусавых .
Разумею, паходу там засеў “педальны Вася”… Сам некалькі дзён узад бавіўся на намаляваным рулі і была падобная тэма “ціха граў” нікаго не чапаў, але як толькі падыходзіў да х2.5 пачыналіся цуды павышаючы стаўку. Напэўна супадзенне)…
А потым зрабіў некалькі дзён “перакур”(на рахунку заставалася на спінаў 25) і для ачысткі сумлення спачатку пракруціў барабаны і за тым перайшоў на той жа руль… Не паверыш усе міма касы, так што ўсё правільна зрабіў калі вывеў 😎
Кампліт гульня на нумар, стараюся гуляць па сектарах , я здзіўляюся чаму няма сістэм цыкліраваных па гсч
Наколькі мне вядома, то лепш гуляць камплітам на некалькі цэнтральных нумароў, ды і страхоўка на бакавыя не забаронена)