Метад гульні ў рулетку «Компліт» - абмеркаванне
Правілы, стратэгіі, сістэмы гульні ў рулетку
|
15 студзеня 2016 г.
ад
thee4
|
454 Адказу
|
33,117 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мне самому сталы з дылерам на Evolution не спадабаліся, асабліва еўра-руль з “вечна скачучым шариком” і паўторамі. І яшчэ, ні разу не бачыў у іх колізіі… А вось у амэрыканку на Evolution-е паіграў і, па-мойму, паспяхова, шкада максімальна падымаўся х5 і фсё.
Мне рулетка “амерыканка” нават часам здаецца больш эканамічнай, што ці, там размяшчэнне лікаў на коле даволі “цікавае” і калі ведаеш, то і па полі можна знайсці касанні) Дэпы рабіў не вялікія да 300рЭ, часам круціў на астатак па чуйцы. Выкарыстоўваў міні кампліты і часта трапляў)
Амерыканка вышэйшы пілотаж. Тут пасля 32,9 лавіў 16. Злавіў 16,14 добра.
Ну а, потым злавіў 8, акругліў да 1000, трэба было болей
Увогуле вывеў 6 лайткоінаў,засталося 517 us, працягваем далей
9, з суседзямі вырашыў сыграць па класіцы, адыграла добра
Што за суседзі такі не зразумеў, пакажы пліз… А то памятаецца ты ж казаў гуляеш у риобете, калі не памыляюся. Асабіста ў мяне з риобетам звязаныя не вельмі добрыя ўражанні)
да 0 было некалькі трапленняў у сектар 9(+4)
Риобет рэальна глючыць зараз пасля выплаты, у evolution зайсці не атрымліваецца, а pragmatic play нагла выбівае проста падчас гульні.
А ўвогуле я гуляю па почырку шарыка, часам у мяне няма такога каб я ставіў суседзяў толькі, або калізіі, Во время игры колькі гуляю ключ да поспеху ў імгненнай перастройцы і стратэгіі і рэзкім павышэнні ставак,магчыма гуляць да 14 нумароў , потым рэзка перабудавацца на 7
Яшчэ адзін плюс(500) прыемны прадказальны дылер
Мая называе гэта “па адскоку шарыка”, на колькі ячэек ён адскочыў ад выпаўшага крайняга нумара па коле… І тое лічу асобна па розных напрамках кручэння, калі канеШне дылер “правільна” пачынае спін
Калі ж вялікі “разбег”, то гуляю ўсё роўна да 10 нумароў, мне так спакайней – у запасе тры хады.) Калі “нармальны” то раблю звычайную вусную стаўку на пяць нумароў. Магу рабіць узмацнёную стаўку на некалькі нумароў, як па колу так і па полі… АТО і мінікампліт “ўляпіць”, калі гісторыя выпаўшых нумароў “чытальная” і паддаецца “аналізу”)
Я імкнуся зайсці ў момант пачатку калізіі, як правіла пачатку люстэрка,
Гэта даа, люстэркі люстэркі люстэркі… Сам стараюся гуляць калі ракурс відэатрансляцыі ахоплівае адначасова і кола, і стол, і дылера. І яшчэ, галоўнае шоб раўнд пачынаўся як належыць, з папярэдняга выпаўшага ліку, а хуткасць кручэння кола і шарыка была “блізкай” і канеШне ж не вялікай.)
З 34$ вывёў14 L, на рахунку яшчэ 5 марафон працягваецца
Добры вынік, віншую, а ты толькі ў рулетку гуляў ці…
Рызыкоўны ты хлопец, калі пакідаеш на гульнявым рахунку аж 5L… “Маю” стараюся выводзіць ўсе, магу “пару капеек” пакінуць, каб рахунок не пуставаў)
Граю толькі ў рулетку, так я стараюся ўсім банкролам не рызыкаваць, прыкладна 100 $ на гульню, выйграю каля 150 спыняюся ,
Сам роблю дэпчыкі да 30$, гэтая сума вызначылася з разліку на 100 мінімальных ставак, Сам роблю прыпынкі як пры плюсавай гульні так і… А калі ЧУЙКА шапнула ўжо пара – то вывожу ўсю суму, пакідаючы пару капеек каб рахунак не пуставаў…
пачынаю з маленькага дэпа долараў 35
Жадаю жырнага ігроцкага фарту, асобна фартовага стала! І канешне ж правільнага чытэльнага дылера! 😉
Ты канешне вопытны гульнявы, але… Але можа не варта пасля той удзячнай гульні і саліднага абналу выйгрыша так адразу зноў заходзіць у тое ж казіно… У мяне некалькі разоў ужо быў сумны досвед такі, не было шанцаў – сраз cutting на ўзлёце, таму імкнуся зрабіць перапынак да месяца…😎 Ну яны не любяць, калі да іх заходзяць, як “на працу”) А так, канешне жадаю ЎДАЧЫ! 😉
Так, відаць, калі выйграеш, інтэрнэт пачынае канкрэтна глючыць і падчас гульні выкідвае. Імкнуся рэзка паменшыць банкрол, перапынак
У мяне было і такое, калі “казіно” ўвогуле адмаўлялася прымаць стаўкі, а часцей тупа рабілі абрыў сувязі – гэта іх любімы трук… Хаця калі я граю спецыяльна, то “страхуюся” на гэту тэму.)
У пацверджанне сваіх словаў прывяду некалькі скрынаў гульні ў адным так бы мовіць лав-казіно, у якое больш ні нагой!