Мэсі можа перайсці ў Манчэстэр Сіці

Навіны спорту | 20 лютага 2017 г. ад | 31 Адказ | 921 Прагляд | 2 Рэакцыі
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
98
Публікацыі
4 812
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
23 кас 2015 г.

Лидер Барселоны Лионель Месси можа зноў аб’яднацца з Хосепам Гвардиолай у Манчэстэры.

ФОТА: GETTY IMAGES

Кіраўніцтва Манчэстэр Сіці мае намер зрабіць чарговую спробу трансферу Лионеля Месси. 
Вялікім козырам у рукаве «гараджан» з’яўляецца фігура Хосепа Гвардиолы, у якога склаліся добрыя адносіны з аргентынцам. Сам трэнер таксама падтрымлівае ідэю запрашэння Лионеля Месси ў сваю каманду. 
На ажыццяўленне гэтага трансферу Сіці гатовы выдзеліць 120 мільёнаў еўра, што стала б новым трансферным рэкордам. 
Нагадаем, раней паведамлялася пра тое, што Месси папрасіў Гвардиолу вярнуцца ў Барселону.
ПА МАТЭРЫЯЛАМ:mirror 
+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
5
Публікацыі
146
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18 лют 2017 г.

І на гэтым яго кар’ера падыйдзе да канца)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
98
Публікацыі
4 812
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
23 кас 2015 г.
madridist4, 20 лютага 2017 г.
І на гэтым яго кар’ера падыйдзе да канца)

калі гара не ідзе да Магамеда,Магамед ідзе да гары)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.

Мэсі просіць кіраўніцтва купіць Ды-Марыйку, цяпер ён просіць вярнуцца Гвардзіоле ў Барсу – Мэсі, відаць, не хапае губазакатачнай машынкі. У выніку застанецца старэць у Каталоніі))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
98
Публікацыі
4 812
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
23 кас 2015 г.
vinar20, 23 лютага 2017 г.
Мэсі просіць кіраўніцтва купіць Ди Марийку, цяпер ён просіць вярнуць Гвардыолу ў Барсу – Мэсі, па ўсім бачна, не хапае машынкі для закаткі вуснаў. У выніку застанецца старэць у Каталоніі))

як ён захоча так і будзе, ён футбольны “Бог” і кіраўніцтва зробіць так як ён скажа ,так было заўсёды ,і так будзе заўсёды пакуль ён гуляе на сваім выдатным узроўні

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
ArsenWenger, 24 лютага 2017 г.
як ён захоча так і будзе, ён футбольны “Бог” і кіраўніцтва зробіць так, як ён скажа ,так было заўсёды ,і так будзе заўсёды пакуль ён гуляе на сваім выдатным узроўні

можа кіраўніцтва пасля кожнага матчу яму персональны Омлет робяць перад усімі ў раздзявалцы?? Ён майстар на полі, а ў жыцці звычайны чалавек. Ёсць людзі якія павінны вырашаць пытанні клуба, яны за гэта ЗП атрымліваюць, а не гульцы павінны ўцягвацца з-за свайго імя…Гэта не правільна

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
98
Публікацыі
4 812
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
23 кас 2015 г.
vinar20, 24 лютага 2017 г.
можа кіраўніцтва пасля кожнага матчу яму персанальны Омлет робіць перад усімі ў раздзявалцы?? Ён майстар на полі, а ў жыцці звычайны чалавек. Ёсць людзі, якія павінны вырашаць пытанні клуба, яны за гэта ЗП атрымліваюць, а не гульцы павінны ўвязвацца з-за свайго імя…Гэта не правільна

Босы Барселоны вельмі карыслівыя людзі і яны не паважаюць і не цэняць гульцоў, аб гэтым казаў Фіго, аб гэтым казаў Дані Алвес, Мэсі мае рычагі ціску – няхай імі карыстаецца, бо там людзям пох на поспехі каманды

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
Босы Барселоны вельмі карыслівыя людзі і яны не паважаюць і не цэняць гульцоў, пра гэта казаў Фігу, пра гэта казаў Дані Алвес, Мэсі мае рычагі ціску – хай карыстаецца, па таму як там людзям напляваць на поспехі каманды

ці цікава тады, дзякуючы каму такі вялікі клуб на такім узлёце, калі кіраўніцтву напляваць?? 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Босы Барселоны вельмі карыслівыя людзі і яны не паважаюць і не цэняць гульцоў, пра гэта казаў Фігу, пра гэта казаў Дані Алвес, Мэсі мае рычагі ціску – няхай карыстаецца, бо людзям там напляваць на поспехі каманды

Гэта і ёсць клубы-мільянераў – яны могуць дазволіць сабе такія сродкі. Вядома, з пункту гледжання чалавечнасці гэты крок не зусім лепшы. А вось рэдка здараецца, што ў гульцоў ёсць уплыў, хоць Мэсі атрымлівае ад клуба ўсё, у тым ліку і фінансава.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
torba, 5 сакавіка 2017 г.
На тое яны і ёсць клубы-мільяне́ры, што могуць рабіць такія сродкі. Вядома, з пункту гледжання чалавечнасці гэты крок не зусім лепшы. Але рэдка здараецца, што ў гульцоў ёсць такі ўплыў, хоць Мэсі ўсё атрымлівае ад клуба і ў фінансавым плане таксама.

Мне здаецца, Барса без Мэсі будзе не тое, тым больш гэты маленькі піздюк усё жыццё будзе ўдзячны каталонскаму клубу і будзе прыносіць яму плён да канца сваёй кар’еры. Пытайцеся чаму, – бо калі б не Барса, якая ўмяша́лася ў здароўе аргентынца ў юнацтве, калі ад яго адмовіліся ўсе, то мы б не даведаліся пра такога гульца

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
vinar20, 5 сакавіка 2017 г.
Мне здаецца, Барса без Месі не тое будзе, тым болей гэты малы піздюк увесь жыццё будзе ўдзячны каталонскаму клубу і будзе прыносіць яму плён да заканчэння сваёй кар’еры. Пытаеце чаму? Таму што калі б не Барса, якая ўмяшаўся ў здароўе аргентынца ў юнацкім узросце, калі ад яго адмовіўся ўвесь св [...]

Калі разглядаць толькі чалавечыя фактары, то ўсё так і павінна быць. Але ў той жа час цяпер у футболе перш за ўсё – грошы. Так што зусім не адмаўляю таго факту, што грошы могуць сыграць больш важную ролю.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
98
Публікацыі
4 812
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
23 кас 2015 г.
Мне здаецца, Барса без Мэсі не тое будзе, тым больш гэты малы піздюк усю жыццё будзе ўдзячны каталонскаму клубу і будзе прыносіць яму плён да заканчэння сваёй кар’еры. Пытайцеся чаму, ды таму што калі б не Барса, якая ўмяшаўся ў лёс аргентынца ў юнацтве, калі ад яго ўсе адмовіліся, то мы б не [...]

Людзі па сваёй прыродзе няўдзячныя, так што думаю, дзеля бабок гэта не ўтрымае

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
ArsenWenger, 5 сакавіка 2017 г.
Людзі па прыродзе сваёй няўдзячныя, так што думаю рады бабак гэта не ўтрымае

мне здаецца гэта не той выпадак, вось і ўбачым як Мэссі паступіць. Проста можа ў іх быць такое па змаўчанні пагадненне што Мэссі такім чынам аддзячыць Барсу за тое што яна яго выгадавала з тымі фізічнымі праблемамі, якія былі ў Мэссі з дзяцінства. І пакуль у яго гэта атрымліваецца, а тут недалёка да пенсіі і рвацца кудысьці, хз паглядзім

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Людзі па сваёй прыродзе няўдзячныя, таму думаю дзеля бабла гэта не ўтрымае

Пакуль ён трывала трымаецца, у прынцыпе паглядзім, як далей зможа. Пакуль быццам нават вялікія грошы яго не цікавяць. Хоць свет футбола кажа, што і гэта нават не з’яўляецца аргументам.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
Пакуль ён трывала трымаецца, у прынцыпе паглядзім, як далей зможа. Пакуль быццам нават вялікія грошы яго не цікавяць. Хоць свет футбола кажа, што і гэта не з’яўляецца аргументам нават.

та мне кажыцца ён на 3-4 пакаленні наперад ужо забяспечыў сваю сям’ю і родных, а калі што клуб пра іх пазаботзіцца, у кожнага дзіцяці пры нараджэнні, я ўпэўнены, ужо бабкі на рахунку ў банку будуць ляжаць з штогадовымі працэнтамі)) так што згодны пра тое, што бабкі навряд ці яго ўжо цікавяць)) калі што залатыя мячы прадасць аха))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
та мне здаецца ён на 3-4 пакаленні наперад ужо забяспечыў сваю сям’ю і сваякоў, а калі што клуб пра іх паклапоціцца, у кожнага дзіцяці пры нараджэнні я ўпэўнены ўжо бабкі на рахунку ў банку ляжаць будуць з штогадовымі працэнтамі)) так што згаджаюся, што бабкі верагодна ўжо яго не цікавяць)) ка [...]

Але тут як паглядзець, усё ж такі мне ўспамінаецца той выпадак, што ў яго былі праблемы з падатковай, маўляў ён не плаціць падаткі. І ў выніку выходзіць, што гэты чалавек можа на такое вырашыцца. Але калі застанецца, то дакладна будзе легендай клуба, які потым будзе на банэрах, паглядзім, можа нават будзе трэнерам яшчэ.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
Але тут глядзе як паглядзець, усё таксама мне памятаецца той выпадак, што ў яго былі праблемы з падатковай маўляў ён не плаціць падаткі. І ў выніку атрымліваецца, што гэты чалавек можа рашyцца на гэта. Але калі застанецца, то дакладна стане легендай клуба, які потым будзе на банэрах, паглядзім [...]

трэнерам як Энрыке?) ну паглядзім, але тое, што помнік яшчэ адзін яму могуць у Каталоніі паставіць як паставілі яму ў Аргентыне – гэта гарантавана я думаю)) а пра чалавечнасць, ну падатковая то такое, тут грэх каб не надуць краіну)) а вось надуць або як-небудзь паступіць з людзьмі, якія цябе выцягнулі і выгадавалі – гэта святое

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
98
Публікацыі
4 812
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
23 кас 2015 г.
та мне здаецца ён на 3-4 пакаленні наперад ужо забяспечыў сваю сям’ю і родных, а калі што – клуб пра іх пазаб’ецца, у кожнага дзіцяці пры нараджэнні я ўпэўнены ўжо бабкі на рахунку ў банку ляжаць будуць з штогадовымі працэнтамі)) так што згодзен, што бабкі ўрадліва яго ўжо не цікавяць)) калі ш [...]

там падаткі шалёныя я думаю ён не супраць пераехаць у Англію, галоўнае каб прапанова была вартая і гарантыі на высокі ўзровень гульні

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
там падаткі шалёныя я думаю ён не супраць пераехаць у Англію, галоўнае каб прапанова была вартая і гарантыі на высокі ўзровень гульні

Мне здаецца падаткі-падаткі, але жытуха на некалькі пакаленняў забяспечана, тым больш ён плюваў на тую падатковую, калі суд яго прыцягваў))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
520
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
10 сак 2017 г.

Паважаныя, усё гэта чыстая лухта. Мэссі НІКОЛІ не сыдзе гуляць у іншы клуб. Гэта ўсё чуцьё. Хоць і кажуць, што Мэссі не можа дамовіцца што да новага кантракту, яны ўсё роўна гэта зробяць. Барселона не адпусціць лепшага футбаліста свету ў іншы клуб. Ды і ён сам не захоча сыходзіць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
vladsidihin, 11 сакавіка 2017 г.
Паважаныя, усё гэта чысты бред. Месі НІКОЛІ не пайдзе гуляць у іншы клуб. Гэта ўсё чутка. Хоць і кажуць, што Месі не можа дамовіцца наконт новага кантракту, яны ўсё роўна гэта зробяць. Барселона не адпусціць найлепшага футбаліста свету ў іншы клуб. Да і ён сам не захоча сыходзіць.

У прынцыпе – так, захцеў бы, сышоў бы ўжо даўно))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
vinar20, 11 сакавіка 2017 г.
У прынцыпе, так, пажадаў бы – ужо даўно пайшоў бы))

Тым больш калі паглядзець, якія прапановы яму паступалі, тут можна было двойчы сарваць куш.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
torba, 12 сакавіка 2017 г.
Тым больш калі паглядзець, якія яму паступалі прапановы, тут можна было зрываць двойчы куш.

вот и я за што. Ён пустыў свае карані і ўсё. легенда клуба будзе пажыццёва!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
98
Публікацыі
4 812
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
23 кас 2015 г.
vinar20, 12 сакавіка 2017 г.
вось і я за што. Ён пусціў свае карані і ўсё. легенда клуба будзе пажыццёва!

torba, 12 сакавіка 2017 г.
Тым больш калі паглядзець, якія яму паступалі прапановы, тут можна было сарваць двойчы куш.

пацаны вы моцна пераацэньваеце якасці Месси, ён не пераходзіць у іншую каманду таму што зараз у барсе Неймар і Суарес, лепшых асістаў для дасягнення ЗМ яму не знайсці. Калі б яны гралі ў Сіці, ён бы туды перайшоў лёгка

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
ArsenWenger, 13 сакавіка 2017 г.
пацаны, вы моцна пераацэньваеце якасці Мэссі, ён не пераходзіць у іншую каманду таму, што зараз у Барсе Неймар і Суарэс, лепшых асістаў для дасягнення ЗМ яму не знайсці. Калі б яны гулялі ў Сіці, ён бы туды перайшоў лёгка

Так, сапраўды, выканаўцаў у Барсе па якасці цяпер цяжка знайсці роўных. Той жа Іньеста можа даць канфэтку, так што там свае гульнявыя аспекты

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...