Мэсі можа перайсці ў Манчэстэр Сіці
Навіны спорту
|
20 лютага 2017 г.
ад
ArsenWenger
|
31 Адказ
|
921 Прагляд
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Лидер Барселоны Лионель Месси можа зноў аб’яднацца з Хосепам Гвардиолай у Манчэстэры.
І на гэтым яго кар’ера падыйдзе да канца)
калі гара не ідзе да Магамеда,Магамед ідзе да гары)
Мэсі просіць кіраўніцтва купіць Ды-Марыйку, цяпер ён просіць вярнуцца Гвардзіоле ў Барсу – Мэсі, відаць, не хапае губазакатачнай машынкі. У выніку застанецца старэць у Каталоніі))
як ён захоча так і будзе, ён футбольны “Бог” і кіраўніцтва зробіць так як ён скажа ,так было заўсёды ,і так будзе заўсёды пакуль ён гуляе на сваім выдатным узроўні
можа кіраўніцтва пасля кожнага матчу яму персональны Омлет робяць перад усімі ў раздзявалцы?? Ён майстар на полі, а ў жыцці звычайны чалавек. Ёсць людзі якія павінны вырашаць пытанні клуба, яны за гэта ЗП атрымліваюць, а не гульцы павінны ўцягвацца з-за свайго імя…Гэта не правільна
Босы Барселоны вельмі карыслівыя людзі і яны не паважаюць і не цэняць гульцоў, аб гэтым казаў Фіго, аб гэтым казаў Дані Алвес, Мэсі мае рычагі ціску – няхай імі карыстаецца, бо там людзям пох на поспехі каманды
ці цікава тады, дзякуючы каму такі вялікі клуб на такім узлёце, калі кіраўніцтву напляваць??
Гэта і ёсць клубы-мільянераў – яны могуць дазволіць сабе такія сродкі. Вядома, з пункту гледжання чалавечнасці гэты крок не зусім лепшы. А вось рэдка здараецца, што ў гульцоў ёсць уплыў, хоць Мэсі атрымлівае ад клуба ўсё, у тым ліку і фінансава.
Мне здаецца, Барса без Мэсі будзе не тое, тым больш гэты маленькі піздюк усё жыццё будзе ўдзячны каталонскаму клубу і будзе прыносіць яму плён да канца сваёй кар’еры. Пытайцеся чаму, – бо калі б не Барса, якая ўмяша́лася ў здароўе аргентынца ў юнацтве, калі ад яго адмовіліся ўсе, то мы б не даведаліся пра такога гульца
Калі разглядаць толькі чалавечыя фактары, то ўсё так і павінна быць. Але ў той жа час цяпер у футболе перш за ўсё – грошы. Так што зусім не адмаўляю таго факту, што грошы могуць сыграць больш важную ролю.
Людзі па сваёй прыродзе няўдзячныя, так што думаю, дзеля бабок гэта не ўтрымае
мне здаецца гэта не той выпадак, вось і ўбачым як Мэссі паступіць. Проста можа ў іх быць такое па змаўчанні пагадненне што Мэссі такім чынам аддзячыць Барсу за тое што яна яго выгадавала з тымі фізічнымі праблемамі, якія былі ў Мэссі з дзяцінства. І пакуль у яго гэта атрымліваецца, а тут недалёка да пенсіі і рвацца кудысьці, хз паглядзім
Пакуль ён трывала трымаецца, у прынцыпе паглядзім, як далей зможа. Пакуль быццам нават вялікія грошы яго не цікавяць. Хоць свет футбола кажа, што і гэта нават не з’яўляецца аргументам.
та мне кажыцца ён на 3-4 пакаленні наперад ужо забяспечыў сваю сям’ю і родных, а калі што клуб пра іх пазаботзіцца, у кожнага дзіцяці пры нараджэнні, я ўпэўнены, ужо бабкі на рахунку ў банку будуць ляжаць з штогадовымі працэнтамі)) так што згодны пра тое, што бабкі навряд ці яго ўжо цікавяць)) калі што залатыя мячы прадасць аха))
Але тут як паглядзець, усё ж такі мне ўспамінаецца той выпадак, што ў яго былі праблемы з падатковай, маўляў ён не плаціць падаткі. І ў выніку выходзіць, што гэты чалавек можа на такое вырашыцца. Але калі застанецца, то дакладна будзе легендай клуба, які потым будзе на банэрах, паглядзім, можа нават будзе трэнерам яшчэ.
трэнерам як Энрыке?) ну паглядзім, але тое, што помнік яшчэ адзін яму могуць у Каталоніі паставіць як паставілі яму ў Аргентыне – гэта гарантавана я думаю)) а пра чалавечнасць, ну падатковая то такое, тут грэх каб не надуць краіну)) а вось надуць або як-небудзь паступіць з людзьмі, якія цябе выцягнулі і выгадавалі – гэта святое
там падаткі шалёныя я думаю ён не супраць пераехаць у Англію, галоўнае каб прапанова была вартая і гарантыі на высокі ўзровень гульні
Мне здаецца падаткі-падаткі, але жытуха на некалькі пакаленняў забяспечана, тым больш ён плюваў на тую падатковую, калі суд яго прыцягваў))
Паважаныя, усё гэта чыстая лухта. Мэссі НІКОЛІ не сыдзе гуляць у іншы клуб. Гэта ўсё чуцьё. Хоць і кажуць, што Мэссі не можа дамовіцца што да новага кантракту, яны ўсё роўна гэта зробяць. Барселона не адпусціць лепшага футбаліста свету ў іншы клуб. Ды і ён сам не захоча сыходзіць.
У прынцыпе – так, захцеў бы, сышоў бы ўжо даўно))
Тым больш калі паглядзець, якія прапановы яму паступалі, тут можна было двойчы сарваць куш.
вот и я за што. Ён пустыў свае карані і ўсё. легенда клуба будзе пажыццёва!
пацаны вы моцна пераацэньваеце якасці Месси, ён не пераходзіць у іншую каманду таму што зараз у барсе Неймар і Суарес, лепшых асістаў для дасягнення ЗМ яму не знайсці. Калі б яны гралі ў Сіці, ён бы туды перайшоў лёгка
Так, сапраўды, выканаўцаў у Барсе па якасці цяпер цяжка знайсці роўных. Той жа Іньеста можа даць канфэтку, так што там свае гульнявыя аспекты