Мэлстрой і незразумеласці ў Vodka
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
29 October 2025
ад
Misha55
|
71 Адказ
|
845 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Мелстроя скралі 100 000$ з балансу ў казіно Водка і пазней аказалася, што сам Мелстрой увогуле гуляў не на сваім аккаунце, а на аккаунце рандомнага гледача, у якога гэты аккаунт нібы і *угналі*
Падрабязна: Гэтай ноччу Мелстрой правёў стрым у казіно Водка. Па словах стрымера, яго гульнявы аккаунт быў новы, толькі што зарэгістраваны. Пасля выйгрышу 500 000$ Мелстрой вырашыў вывесці сродкі, але ў яго не атрымалася – казіно запатрабавала верыфікацыю пошты. У выніку ён забіў на вывад і працягнуў гуляць.
Праз некаторы час з яго балансу нехта вывёў 100 000$. Тады Мелстрой паспрабаваў разабрацца, што адбываецца. Праз нейкі час, гледач адпраўляе донат, у якім заяўляе, што аккаунт, на якім зараз гуляе Мелстрой, належыць яму – то бок донатару (глядальніку), і што гэты аккаунт нібыта быў кімсьці ўгнаны ў гэтага донатара (глядальніка).
У якасці доказаў донатар папрасіў паглядзець гісторыю аперацый у профілі, і там сапраўды аказаліся нумары тэлефонаў і даныя пра вывады/дэпазіты, якія належаць зусім іншай асобе.
![]()
Медыя ад удзельнікаНа скрынах відаць дэпы па 500-1000р да гэтага і яго нумар тэлефона. Гэта значыць рэальна гуляў зусім іншы чалавек.
І што ж атрымліваецца?
Чалавек проста патрапіў у тыя самыя ўзломы, крадзяжы грошай і потым аккаунт апынуўся ў мэла.
І хто ж гэта робіць, калі не менеджары? Аккаунт, хутчэй за ўсё, даў яму менэджар з балiком. Пасля чаго паспрабавалі скрасці грошы – або стары гаспадар, або самі ж менеджары.
Усё гэта вельмі дзіўна і выклікае вялікія сумненні наконт казіно Vodka.
А вы што думаеце?
Так- нейкія дзівацтвы
@misha55 Праigраў – мільярд, выйграў – мільярд гэта даўно ўжо ўсім прыелася і нікога гэтым не здзівіш.
Слабы піяр ход, вывелі 100k $ па фасту без верыфікацыі і на левы кашалёк? Так тады долото 10-15k $ спрабаваў вынесці ў іх, яму адмянялі вывад на верыфікаваным акаўнце з выгляду і на кашальках, адкуль быў зроблены дэп. Ён і тэму ствараў пра гэта.
У барадатыя часы партугалец быццам бы ў сваім казіно – тыпу дробны дэп вярнуць хацеў і выпадкова памыліўся ў лічбах і перавёў колькісьці там лямоў, не памятаю ўжо. Але гул стаяў нядрэнны, які тут будзе, можна толькі ўявіць, калі гэта будуць форсіць.
Можна было б прыдумаць штосьці і цікавейшае, як бедолага задэпіў 500р або колькі там мін. бет 100р? і занёс максімалку ў ноўліміце.
А не, такое ўжо было ў Вавадзе, як працаўнік па 20р занёс у диванке джэкпот, там і фотасесію цэлую влаштоўвалі.
Хайп на тры з мінусам.
А мне здаецца проста хайп вакол гарэлкі ціхне, депаюць менш і патрэбны інфа-повод і каб цябе чулі і бачылі, вось, калі ласка.
дэфолтны маркетынг
@dvk12 Я таксама так лічу, гарэлка прытушылася і гульцы адтуль сыходзяць, таму вырашылі так пра сябе нагадаць.
Так – ён сам з Гомеля Беларусь – цяпер хаваецца ад беларускага правасуддзя
Мне здаецца, ні аднаму слову Мелстроя нельга верыць. Ён такую эпапею нясе, мне здаецца, у яго дах даўно паехаў. І тое, я глядзеў яго стрым гадоў 3 таму, калі не больш.
@akop591 твой бездэп там,напрамую рэгіцца ці праз нейкі сайт?
@robingood.Напрамую колькі я ведаю .
Асабіста мне зусім пафіг на гэтыя цёркі, пакуль мне асабіста яны выводзяць за менш чым 5 хвілін. Як толькі будуць праблемы – тады і нахрэн.
Пакуль што, асабіста мне водка не дала ніводнага падставы засумнявацца ў іх сумленнасці ў пытанні выплат. І па гэтым крытэрыі лічу іх на дадзены момант лепшымі.
А мел, ну што мел.. врунішка знатны 🙂 альбо проста “дурначок” (адразу ўспомнілася гісторыя з тамаевым).
Што тычыцца хайпу, то сумняваюся. Ім стрymеры зараз падчас гонкі трафіку актыўна гоняць. І калі ўжо і запускаць такі хайп, то падчас адсутнасці іншых рухаў, а не адначасова.
Што тычыцца хто вывёў (калі гэта праўда) то хутчэй за ўсё сам былы ўладальнік, а не мэнэджары, інакш бы не зліваў інфу ў донаты (якія, дарэчы, жорстка мадэруюцца адмінамі мела і так проста на экран не трапіш), але ён, відаць, таксама як і мел, “дурначок” 🙂
Чалавек рэгіструе акк, але не заходзіць у профіль і не бачыць пошту і тэлефон? Дапусцім.
На “угнаным” акаўнце на балансе не было ні капейкі? Не веру. Пры такіх дэпазітах (1000+-) гульнявец відавочна гуляў малымі стаўкамі, а значыць у выйгрышах былі капейкі, якія амаль немагчыма прайграць (асабіста я не бачыў у слотах стаўкі 1 капейка). Значыць, на балансе павінны былі быць капейкі і ён не мог іх не ўбачыць адразу пасля “рэестрацыі”.
У крадзеж манагераў або ў тэхнічны збой (зарэгістраваўся новы, а патрапіў на чейсьці) не веру і куды больш схіляюся да таго, што ў камандзе мелстроя зноў завялася крыса, якая і дала яму акаўнт (малаверагодна, што ён сам займаўся рэгістрацыяй – яму ўсё рыхтуюць). Крыса знайшла левага тыпа з акаўнтам і без ніякага ўгона, банальны змова з дзяленнем.
Адсутнасць вэрыфу на вывад 100.000$ – і што? Гэта ў рамках палітыкі праекта.
Донат на экран для прыкрыцця. Тыпу глядзіце, калі б украў я, я б схаваўся, а не пішу.
Дарэчы, ні тое не збянтэжыла, донат у 5к ад чалавека, які робіць дэпазіт у казіно 1000? А вось задонатіць не рублёў з долі ад скраденых 100к $, чаму б і не?
Увогуле, мела зноў развялі свае ж))
Дарэчы, з якіх часоў ён так стаў трасціся за такія сумы? Для яго ж лям – гэта як на марозіва)
@andrey_777 Прывітанне!
А куды мудрац згубіўся? Без яго аўтарытэтнай думкі, камэнты з вашага боку – гэта пукі 💨 у лужу 😂😂😂
І ўсё ж не разумею, чаму прадстаўнік Риобет дагэтуль актыўна прасоўвае праект на форуме, пры тым многія карыстальнікі задаюць пытанні, на якія няма дакладных адказаў. Гэта атрымліваецца, што ў Піцеры не ўсе каналізацыйныя люкі былі заварылі?!?!
Так нядаўна толькі былі выпадкі, калі ў хлопцаў падчас стріму на водке нехта выводзіў бабкі, хоць яны гралі на сваіх акаўнтах. Напрыклад у демонфаера, і яшчэ ў каго-то, зараз не ўспомню. Тут пытанне чыста ў тым, што ён у натуры такі ёбнуты, што нават сам акаўнт не ў стане зарэгіць?))) разводзіла насельніцтва нейкае. Але як пісалі ў тэле тамтэйшыя “следчыя”, маўляў, мелу ўсё вярнулі і старому гаспадару акаўнта таксама))) мутная гісторыя карочэ. І ўрадзе малаверагодна, што водка так вырашыла хайпануць – хто будзе працаваць у праекце, з якога бабкі на роўным месцы пиздзяць )))) водка становіцца як вавада. Нібыта ўсё роўна, а нібыта бабкі з акаўнта прапалі, ці ўвогуле акк прапаў) тое яшчэ будзе.
@inkgra84 Мудрасць ёсць – розуму не трэба, яго губернатарам выбралі на Кюрасао.
@max777a777
А чаму павінен бянтэжыць донат 5000 ад чалавека, які дэпае 1000 у казіно? Я чагосьці зусім сувязі не бачу. Не ўсе гуляюць да апошняй трусоў, хтосьці проста палюбавацца любіць на малыя сумы, незалежна ад даходу
@arthur89 безумоўна, такія таксама ёсць. Але калі зыходзіць з “агульных масс”, то ў большасці выпадкаў гэта кажа альбо пра чалавека з невялікім даходам альбо “школьніка”, дзе і той, і той грае на капейкі, а адпаведна не можа дазволіць сабе донат у 5 разоў, які перавышае яго сярэдні дэпазіт, а ўлічваючы манеру напісання, я больш схільны да другога варыянту.
ну і зноў жа, кожны мае права на сваё меркаванне. Я пачытаў іншыя, выказаў сваё.
@max777a777
Мне таксама, хто ў каго, асабліва ў стрымеры, яны самі вырашаць гэты нюанс. Дзіўная гісторыя, ды канечне, але пакуль гуляць можна, у галоўным высновы ёсць, то і праблем няма. Хоць мне не вельмі гэты казік заходзіць.
@andrey_777
Я нават памятаю той момант! Прыехалі да яго дамоў і асабіста ў рукі ўручылі – я дакладна не памятаю, здаецца каля 8 лямаў. Ён яшчэ сказаў, што кватэру купіць)
Кожнае казіно пры вывадзе 100к $ патрабуюць дадатковую праверку,я ўпэўнены на 100%,тут спакойна вывелі ахах)казкі ад гарэлкі і крэйды)
@robingood.Вядома будзе і праверка і яшчэ Вячаславу давядзецца папацець каб выплацілі )Пірат проста казіно ,каб людзі ўспаміналі і ішлі дэпазіт рабіць.
@akop591 да пры чым тут Слава?)Я пра мела дзе вывялі 100к)
@robingood.Я маю на ўвазе што такую суму не вывелі б так проста )І жалоба была б ужо даўно )