Мелбет V.2.0: бездапазітны фрыбет 1000 рублёў
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
6 September 2022
ад
PavelFredooc
|
14 Адказаў
|
1,144 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Букмекерская кампанія Мелбет аднавіла працу і прадставіла абноўлены сайт. Новая версія сайта адрозніваецца не толькі дызайнам, але і ўдасканаленым функцыяналам, разлічаным на максімальную зручнасць гульцоў.
Самыя прыкметныя змены адбыліся ў візуальнай частцы сэрвісу. Ключавым адрозненнем новага сайта з’яўляецца цёмная тэма карыстальніцкага інтэрфейсу. Букмекер захаваў звыклую каляровую гаму, пераасэнсаваўшы яе ў лаканічнай стылістыцы. Прынцыпова змянілася структура сайта – на галоўнай старонцы з’явілася панэль для хуткай навігацыі, а асноўныя раздзелы схаваны ў бакавым меню.
Для пастаянных кліентаў, якія адчулі нязручнасці падчас тэхнічных работ, Мелбет падрыхтаваў спецыяльную прапанову: ім будуць налічаны індывідуальныя паахвочвальныя фрыбіты. Для ўваходу ў асабісты кабінет неабходна скарыстацца нумарам мабільнага тэлефона, указаным пры рэгістрацыі.
Таксама, для гульцоў, якія жадаюць вывесці свае грашовыя сродкі, Мелбет ладзіць беспрэцэдэнтную акцыю “Вывад без падатку!”.
Пры гэтым букмекер адзначыў, што ў бліжэйшым будучым аднавіць і праграму бонусаў на першы дэпазіт. У Мелбет падкрэслілі, што гэта рэдкае спалучэнне прывітальных праграм, якое атрымалася паспяхова рэалізаваць у рамках абнаўлення.
Акрамя таго, у Мелбет анансавалі гатовасць ІТ-інфраструктуры для запуску шырокага спектра онлайн-трансляцый. Запуск дадзенага сэрвісу будзе анансаваны асобна і не паўплывае на працаздольнасць сайта.
Мелбет таксама адкрыты да прапаноў ад гульцоў адносна паляпшэння функцыяналу сайта.
цудоўна, што яшчэ сказаць, пачалося рух😉
атрымаў без праблем, тыкнуў на П1 Дынама Заграб – Чэлсі за 7,1
нехай лавеха мутзіцца😎
А мне не далі нічога – сказалі дайце скрын на акцыю
Гульцам выдаецца 30 EUR у выглядзе фрыбэта. Каб атрымаць фрыбэт, карыстальнік павінен запоўніць усе палі ў асабістым кабінеце, унесці дэпазіт ад 30 EUR і праставіць усю суму папаўнення на падзею з каэфіцыентам не менш за 1,5 (далей «Кваліфікуючая стаўка»).
даюць у .ру, табе хутчэй за ўсё не прызначана
ты, відаць, па комоўскаму лазіш па сайту
магчыма і так – не ведаеш – а беларуская дачка ёсць у іх ?
не ў курсе, я ўвогуле быў здзіўлены што ў іх не зарэганы
так зарэганілі – толькі бонус даступны 100 прац на дэп – ай ладна – ну іх)
Толькі расійская федэрацыя,печалька.
пойду спрабаваць выводзіць, трымаю ў курсе🤩
А я зарэгістраваўся а фрыбэта не далі…потым не змог зайсці пішэ няправільны логін пароль….х.з.карачэ нешта пайшло не так)))забіў…
Не магу прайсці ідэнтыфікацыю. Піша, не знойдзены ў цупіку. І мой сябар таксама не можа зайсці – проста не захоўвае даныя. Можа, нешта не так раблю?
загуглі, як зарэгіцца ў цупісе і прайсці верифікацыю, я ўжо не памятаю, як гэта ўсё рабіў, гадоў 5 таму было