Мая лудаманская гісторыя
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
3 October 2018
ад
MariyaKonor
|
1 Адказ
|
1,497 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне ўсім лудаманам! Мне 24, жыву ў Вене, Аўстрыя. 2 гады ўжо тут. Лудаманю, напэўна, гадоў 10. Усё пачалося прыкладна ў 2006 годзе са ставак на спорт па дробках, яшчэ ў школе. Потым я пазнаёміўся з покерам. Гуляў часта ў афлайн-покер, тады яшчэ быў легальны, у pokerstars онлайн гуляў па дробках. Прайграваў кішэнныя грошы, часам улазіў у невялікія доўгі, але заўсёды нейкім цудам вылазіў з доўгаў, заўсёды хадзіў на краі бездані, пару раз закладваў у ломбард мабілку LOL. Вялікіх заносаў практычна не было. Пару разаў паднімалі +- 1к зялёных, тады для мяне гэта была вельмі вялікая сума )) Бывалі перыяды, калі зусім не гуляў, быў пастаянна заняты вучобай, працай, ездзіў на спаборніцтвы. Вена – горад рай для лудамана. Казіно афлайн, покер-клубы. Пачаў гуляць зноў. Два месяцы таму звольнілі з працы, зарплата па мерках Аўстрыі не вялікая 1.5 к еўра. Поплыў… Пачаў жорстка лудаманіць, кожны дзень гульня ў казіно, покер, кожны дзень замазкі па 2-3 к еўра, адмазваўся да сёння паспяхова. Практична з 1к еўра падняў 8к, быў момант, калі зайшоў у мінус па картцы на 3к еўра, потым адмазаў, кожны дзень рэстараны, праз дзень элітныя прастытуткі, гульня па 10-12 гадзін у дзень мінімум, гуляў ва ўсё падрад. Блэкджэк, баккара, слоты Novomatic афлайн, покер NL і PLO. Два месяцы вар’яцкай гульні, пастаянныя замазкі. Вынік: 2 месяцы прае*анага часу, пачаліся праблемы са здароўем з-за пастаяннага выбуху адрэналіну, пачало сэрца балець, псіхіка пасаджана, за два дні ўёбаў назад 7.5 к еўра ў замазцы, пачаў у рулетку па 500 і блэкджэк па 400 як далбаяб хуярыць. Поўная страта каштоўнасці грошай. Працы няма. Засталіся апошнія 500 еўра, якія трэба аддаць за кватэру. Якімсьці цудам не ўлез у доўгі і не залудзіў апошнюю 500-ку. Разумею, што далей дно. Колькі разоў я кляўся, што не буду больш гуляць… Не кантралюю сябе зусім. Нудзіць ужо ад усёй гэтай ху*ты. Сёння адмазаў 2к еўра за гадзіну гульні, выйшаў з казіно пустым… Сёння адчуванне поўнай апусцянеласці, такога яшчэ ніколі не адчуваў. Цяпер абсалютны похуй ужо на ўсё, поўная прастрацыя, а заўтра пачнецца ломка. Як слезць з гэтай стрэмнай хуйні?
Крыніца: ттрблог