Мая гісторыя

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 3 кастрычніка 2018 г. ад | 1 Адказ | 274 Прагляду | 0 Рэакцый
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 319
Публікацыі
21 521
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
31 ліп 2015 г.

Дабранач уважаемыя, Прачытаў вашы гісторыі і вырашыў падзяліцца сваёй, Пачыналася ўвогуле ўсё бязабідна мне было гады 16 – 17 на кішэнныя грошы хадзіў гуляць у аўтаматы Craze Monkey бывала везціла бывала не але нічога не прадвяшчала бяды, Потым завязаў гуляў у карты на грошы везла нядрэнна быў рады ну і як-то так, 

Прайшоў час пачаў працаваць у сямейным бізнесе меў нядрэнны даход у прынцыпе хапала на ўсё і на выпіўку і перакус і на наркотыкі увогуле ўсё заебіста, Але чагосьці ўсё ж не хапала, Пачаў заходзіць гуляць у аўтаматы але без фанатызму моцна не замазваўся, Букмекерскімі стаўкамі пачаў захапляцца і тут я зразумеў піздец – цягне, не везла ну хуйня па сутнасці. Мне падарылі кватэру я падкопіў купіў машыну усё заебіста, 

Потым быў адзін непрыемны эпізод – спалілі з ужываннем наркотыкаў, разбой і іншае, абвінавацілі ў забойстве у выніку прақты кватэру машыну я пайшоў у армію а калі вярнуўся ўсё гэта было забыта, Месяц у запоі і ўсё пара бярэцца за розум, Працоўваць не хацеў браў у доўг ставіў у букмекеры адыгрываў аддаваў,

Пазней усе канторы закрылі аўтаматы прыбралі я супакоіўся працаваў прайшло прынамсі пару год прыблізна на ўсё хапала, але здарыўся піздец – завезлі ў нашу краіну лота-маты, гэта такая хуйня сэнсарная як тэрмінал укідваеш грошы выбіраеш гульню круціш, спачатку везла потым як бы загналі – праіграў усе грошы ну ні фіга думаю адмажу браў у доўг зліваўся. У выніку давялося ноччу разбіць гэтыя апараты выцягнуць гэтыя грошы а сума ў іх была піздатая раздаў даўгі і ўсё не гуляў зусім а пазней і іх забаранілі і прыбралі, 

А вось з анлайн-казіно я пазнаёміўся каля месяца таму ў прынцыпе не вялікі тэрмін але за гэты час сваіх кроўных я праёбаў каля 250000 р працую аўтамаляром усе грошы зліваю праблема ў тым што спачатку везла але зняццё выйгрышу гэта стомная працэдура працягваючы гульню я зліваў вялікія сумы мае выйгрышы даходзілі да 700000 але я іх прае***ў. У выніку што я маю – ды нічога не маю, з працы звольнілі ў доўг ніхто не дае ужо ў агульнай суме доўгу прыкладна 90000 р, я заўважыў адну хуйню – пачынаючы гуляць у мяне быццам місія: вось, напрыклад, закінуў 5000 іх праіграць і ўсё супакоіцца на сёння, 

Я не чакаю выйгрышу мне чамусьці пафіг мне толькі б круціць слоты і радавацца бонусу які я ў выніку прае*** аўтаматычна, Адзін раз я паставіў зняць 200000 літаральна дзён 10 таму блять апоўначы адмяніў і прае***аў у працягу 5 хвілін літаральна, Сёння задэпіў апошнія 4000 р выйграў за пару гадзін 12000 і зліў такое адчуванне быццам хуйня ўсялілася і гуляла за мяне. Цяпер прыйшла думка не гуляць увогуле – добрая думка але я ўпэўнены што з’явяцца грошы і я іх злію к чорту і мне будзе пафіг.

Крыніца: ттрблог

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...