Матывацыйныя цытаты
Флудзілка
|
14 чэрвеня 2015 г.
ад
PavelFredooc
|
3 Адказу
|
525 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
1. Няўдача – гэта проста магчымасць пачаць зноў, але ўжо больш мудра. © Генры Форд
2. Калі праблему можна вырашыць, не варта пра яе турбавацца. Калі праблема невырашальная, турбавацца пра яе бессэнсоўна. © Далай-лама
3. Наша вялікая слабасць у тым, што мы занадта хутка апускаем рукі. Самы надзейны шлях да поспеху – увесь час спрабаваць яшчэ раз. © Томас Эдысан
4. Асабіста я люблю клубніку са сліўкамі, але рыба чамусьці аддае перавагу чарвякам. Таму, калі я іду на рыбалку, я думаю не пра тое, што люблю я, а пра тое, што любіць рыба. © Дэйл Карнэгі
5. Прачынаючыся раніцай, спытай сябе: «Што я павінен зрабіць?» Увечары, перад тым як заснуць: «Што я зрабіў?». © Піфагор
6. Бедны, няўдалы, няшчасны і нездаровы той, хто часта ўжывае слова «заўтра». © Роберт Кійосаки
7. Старэйшыя заўсёды раяць маладым эканоміць грошы. Гэта дрэнная парада. Не назбірайце капейках. Інвесціруйце ў сябе. Я ў жыцці не ашчадзіў і долара, пакуль не дасягнуў сарака гадоў. © Генры Форд
8. Я гэтага хачу. Значыць, гэта будзе. © Генры Форд
9. Раней я казаў: «Я спадзяюся, што ўсё зменіцца». Потым я зразумеў, што існуе толькі адзін спосаб, каб усё змянілася – змяніцца мне самому. © Джым Рон
10. Урок, які я выняў і якому прытрымліваюся ўсё жыццё, складаўся ў тым, што трэба спрабаваць, і спрабаваць, і зноў спрабаваць – але ніколі не здавацца! © Рычард Бренсан
нішто не ісціна, і ўсё дазволена (старэц з гары)
заўсёды ўспамінаю ў цяжкіх сітуацыях
– Ведаеце, я не магу вырашыць Вашу праблему, сэр…
– Ладна. Х*й з ім.
(Вялікі Лебоўскі)