Матывацыйныя цытаты

Флудзілка | 14 чэрвеня 2015 г. ад | 3 Адказу | 525 Праглядаў | 0 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

1. Няўдача – гэта проста магчымасць пачаць зноў, але ўжо больш мудра. © Генры Форд

2. Калі праблему можна вырашыць, не варта пра яе турбавацца. Калі праблема невырашальная, турбавацца пра яе бессэнсоўна. © Далай-лама

3. Наша вялікая слабасць у тым, што мы занадта хутка апускаем рукі. Самы надзейны шлях да поспеху – увесь час спрабаваць яшчэ раз. © Томас Эдысан

4. Асабіста я люблю клубніку са сліўкамі, але рыба чамусьці аддае перавагу чарвякам. Таму, калі я іду на рыбалку, я думаю не пра тое, што люблю я, а пра тое, што любіць рыба. © Дэйл Карнэгі

5. Прачынаючыся раніцай, спытай сябе: «Што я павінен зрабіць?» Увечары, перад тым як заснуць: «Што я зрабіў?». © Піфагор

6. Бедны, няўдалы, няшчасны і нездаровы той, хто часта ўжывае слова «заўтра». © Роберт Кійосаки

7. Старэйшыя заўсёды раяць маладым эканоміць грошы. Гэта дрэнная парада. Не назбірайце капейках. Інвесціруйце ў сябе. Я ў жыцці не ашчадзіў і долара, пакуль не дасягнуў сарака гадоў. © Генры Форд

8. Я гэтага хачу. Значыць, гэта будзе. © Генры Форд

9. Раней я казаў: «Я спадзяюся, што ўсё зменіцца». Потым я зразумеў, што існуе толькі адзін спосаб, каб усё змянілася – змяніцца мне самому. © Джым Рон

10. Урок, які я выняў і якому прытрымліваюся ўсё жыццё, складаўся ў тым, што трэба спрабаваць, і спрабаваць, і зноў спрабаваць – але ніколі не здавацца! © Рычард Бренсан

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
80
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 вер 2015 г.

нішто не ісціна, і ўсё дазволена (старэц з гары)

заўсёды ўспамінаю ў цяжкіх сітуацыях

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
80
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 вер 2015 г.

– Ведаеце, я не магу вырашыць Вашу праблему, сэр…

– Ладна. Х*й з ім.

(Вялікі Лебоўскі)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...