Масквіч страціў 120 тысяч за загрузку порна
Пагаворым пра жыццё
|
9 жніўня 2017 г.
ад
ident
|
16 Адказаў
|
396 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Масквіч Андрэй Іваноў расказаў на сваёй старонцы ў Facebook пра непрыемнасці на адпачынку ў Грэцыі. Мужчына вырашыў узяць у арэнду аўтамабіль і вырашыў памяняць тарыф МТС на «Смарт Забугорыще», каб карыстацца мабільным інтэрнэтам у роўмінгу.
Мужчына падаў заяўку на змену тарыфу ў асабістым кабінеце на сайце МТС, але SMS-паведамленне з пацвярджэннем яму не прыйшло. Калі Андрэй вырашыў адправіць заяўку зноў, то атрымаў адказ, што тарыф ужо зменены.
Мужчына паставіў на запампоўку навігатар для аўтамабіля і лёг спаць. Раніцай ён выявіў, што яго нумар заблакаваны, а на рахунку даўг у 119 тысяч 436 рублёў, хаця на індыкатары ў дадатку «Мой МТС» значылася, што з сямі гігабайт даступна 6,85.
Каб разабрацца з праблемай, абанент пачаў тэлефанаваць у МТС з тэлефона жонкі. У выніку спецыяліст па імі Крысціна растлумачыла Іванаву, што дадзеныя ён нібыта запампаваў за дзве гадзіны да пераходу на новы тарыф.
Спецыяліст заявіла абаненту, што ён можа накіраваць пісьмовую прэтэнзію, якая будзе разгледжана на працягу 30 дзён.
У каментарах пад постам Іванова некаторыя карыстальнікі Facebook расказалі, што сутыкнуліся з падобнымі сітуацыямі – у іх спісвалі грошы за паслугі, якімі яны не карысталіся ў роўмінгу, або прыслалі рахункі за неактываваныя сім-карты.
Дык ну ёсць доўг і няхай будзе. Гэта ж сім-карта. Выкінуў і новую зрабіў
а суд – канфіскацыя маёмасці ?
Які суд? Гэта ж сімка. Ці ў Расіі іншыя законы пра сімкі? У нас ва Ўкраіне па 50 цэнтаў за сімку
Я не з Расіі – але чуў, што без пашпарта сіму складана ў Расіі купіць ужо пасля ўвядзення закону аб ідэнтыфікацыі х з
і навошта мяняць назву тэмы – што за бред
Так больш будуць цікавіцца і смешна )
хз – па мне дык абы што – як скажаш белы гаспадар
Дарэчы наконт рабоў. У часы рабавладальнікаў было аднолькавая колькасць рабоў, як белых, так і чорных. Белых, дарэчы, магчыма нават больш. Бо чорныя лянівыя і нічога рабіць не хочуць. А ў школе нам з ранняга дзяцінства ўгнятаюць няправільную інфармацыю.
та не – рабы былі ў асноўным чорныя)))
Чорныя яны лянівыя ужос. Яны нічога рабіць не хочуць. Вось у Амерыцы чорных пруд-пруди, яны ў банды аб’ядноўваюцца і валяць адзін аднаго.
Вось на цэнтральным рынку 200р. і левая сімка твая, на каго яна аформлена ўвогуле п….😜
Сейчас МТС в Украине вроде попустило, условие проще стали, а раньше в условиях тарифов и услуг было масса подводных камней и хитро-прописанных правил. Рассчитываешь на одно, а потом переплачиваешь.
У нас у ЛДНР дарэчы таксама. Але пакуль што гэта датычыць толькі нашых уласных аператараў.
У нас па пашпарце. З такой сумай напэўна будуць спрабаваць выбіць.
Так ці інакш, я б асабіста выкінуў яе і забыў, увогуле без іншых варыянтаў.)
Так то да. Але чувак жа відавочна не чакаў, што яго адбяруць на бабулькі мафіёзныя МТСаўскія) І не запасаўся.