Масавая бойка паміж адпачывальнікамі ў Турцыі

Пагаворым пра жыццё | 1 жніўня 2017 г. ад | 7 Адказаў | 341 Прагляд | 3 Рэакцыі
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Канфлікт ва Украіне нарадзіў мноства адгалінаванняў, у сувязі з чым спрэчныя сітуацыі з удзелам расіян і ўкраінцаў узнікаюць перыядычна дзе заўгодна.

Найбольш часта такое адбываецца на «нейтральнай тэрыторыі», а менавіта ў гасцініцах чорнаморскіх курортаў у Турцыі. Нядаўна ў адным з кемерскіх гатэляў здарылася масавая бойка паміж адпачывальнікамі.

Пачалося ўсё па банальнай прычыне – разгарачаныя спіртнымі напоямі кіяўляне ўсё больш і больш гучна размаўлялі на мове, ругаючыся матам. Пасля заўвагі, зробленай адным з рускіх турыстаў, маўчалі, але ў спіну кінулі «москаляку на гіляку». На што група пецярбуржцаў выказала пратэст, пасля чаго завязалася бойка.

Сталкоўванне хутка пераросла ў бойку ўсіх на ўсіх. Біліся шэзлонгамі, крэсламі, киями, сталамі, прыехаў мноства паліцэйскіх. Самае цікавае, што на дапамогу як рускім, так і ўкраінцам уліваліся прадстаўнікі іншых народаў. Перамаглі, за цяжкасцю кулакоў і матывацыі, расіяне, на баку якіх выступілі казахі, кавказцы, беларусы, нават адзін паляк і, нечакана, група французаў. Азартна крычачыя ўкраінцы, якім на дапамогу прыйшлі немцы і англічане, у выніку нахапалі больш за ўсіх выхаваўчых тумакоў, не забыўшы «падзяліцца» са сваімі нежаданымі саюзнікамі.

Аднак, што цікава, калі абраз не гучыць, то і рускія, і ўкраінцы без праблем адпачываюць. Патэтыка «вайны з Расіяй», на шчасце, дзейнічае не на ўсіх.

Навіна, канешне, такая сабе, ды і не навіна зусім.) Мне проста вельмі спадабалася падача матэрыялу.)))

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
357
Публікацыі
3 847
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
21 вер 2015 г.

Тагіл руліць😜

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 712
Публікацыі
10 588
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.

Эх не было там гарачага крымскага хлопца!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 370
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.
seregelio, 1 жніўня 2017 г.
Канфлікт ва Украіне нарадзіў мноства разгалінаванняў, у сувязі з чым спрэчныя сітуацыі з удзелам расіян і ўкраінцаў узнікаюць перыядычна дзе заўгодна. Часцей за ўсё такое адбываецца на «нейтральнай тэрыторыі», а менавіта ў гатэлях чарнаморскіх курортаў у Турцыі. Нядаўна ў адным з кемерскіх [...]

Вас ..гэты шлак матывізуе)))? І што? падраліся п’яні..Расіяне зразумела ўсіх ушаталі))) і яшчэ палсвету пендосаў піналі.. У мяне суседзі падраліся)) ..і што? А сабака з ланцуга сарваўся і дрюкнуў суседскую сучку..яны засмучыліся і ёсць падазрэнні ..рыхтуюць тэракт..)))).. Калі б была парода ..руская борзая..была б навіна ..(Руская борзая дрюкнуе..пікінеса не зважаючы на перашкоды)) Па ОРТ ..точна паказалі б…)) Увогуле пох…на такія навіны..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
klik2klik, 1 жніўня 2017 г.
Вас ..гэты шлак матывуе)))? І што ? пабілася п’яніца..Расіяне зразумела ўсіх ушаталі))) і яшчэ пал-свету пендзосаў пінала.. У мяне суседзі пабіліся)) ..і што? А сабака з ланцуга сарваўся і дрюкнуў суседскую сучку..яны засмуціліся і ёсць падазрэнні ..гатуюць тэракт..)))).. Калі б была парода .. [...]

Ну выкладвай што-небудзь путовае і годнае. Што і хто не дае? 

Я напісаў жа што мне проста манера падачы спадабалася. Аўтар з гумарыстычным с@ка настроем, далёка пойдзе.)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
101
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.

Асабіста мне не па душы, калі культывуецца негатыў, асабліва паміж брацкімі народамі.

Усё гэта надуманае пройдзе, але асадок застанецца😕

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
RnR, 2 жніўня 2017 г.
Гэта ўсё наноснае пройдзе,

Хацелася б, але вельмі малаверагодна. 

Варажнеча паміж нашымі краінамі настолькі глупая, што я не ведаю, як яшчэ хутчэй можна самаліквідавацца. 

Некалькі хераў гуляюць народам як у шашкі з пахмелля.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...