Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Ну што ж мае сябры з 1 жніўня пачынаю гонку мэта-5к з дэпазіту 10 долараў тэрмін заканчэння марафону -31 снежня і хай пераможа мацнейшы)
У што ты збіраешся гуляць? кэш, mtt, sng, спіны? ))
Падазраю што ў косынку 😁
Не, пачну са SNG па 10цэтаў а далей павялічваю ліміты ўсім дзякуй за не падтрымку. Я не падвяду!
Сорры сябры, марафон пераносіцца да 7-8 жніўня – пачатак, шмат працы, а катать гадзіну пасля працы мэты ніколі не дасягнуць. Пра пачатак марафона я паведамлю ў гэтай тэме, абяцаю: кожны дзень скрыншоты цікавых раздач і балансу на пачатак дня гонкі і на канец дня, і так кожны дзень. Фоташоп я ўжо вывучыў))))) Жарт! Пажадайце мне бобра! Ну і дабра! Дзякуй за падтрымку!!!!
У СНГ з $10? Немагчыма. У мтт яшчэ ёсць шанец на асобны занос, а снг не ўяўляю
Ну як сказаць…я рабіў з $10 2к, чыста павялічваюць ліміты, а са сінглаў па $3.5 – калі дабяруся да $500, гэта 150 байнаў, а там за першае амаль $400 – вось і лічы
П.С. нікога не прымушаю сачыць за гэтым марафонам – гэта проста праверка сябе; каму не цікава, дзякуй за вашу пазіцыю
П.П.С. Фрыдок не дасць сагрэбсці, што я адзін (спадзяюся не апошні), хто сарваў джэк-пот у спін-энд-гоу – дзякуй за ваша меркаванне. УСІМ ДАБРА!
Пачакаем, паглядзім)удачы😎
Поюгу так поюгу не глядзі гэтую тэму ок Бро? Добра табе калі ўсё як у відэа!
Ты нейкі рэзкі. Як ситро. Сінячыш што ці? Паняцце «рофл» табе незнаёма?
Пазнаёмы, Бро! Ну нафіг на старце такі негатыў? Мне ўжо бубен новы прывезуць дзе-небудзь каля 6-га, усё настрою для перамогі навошта ты так?)))))
Ну калі ты ўспрыняў гэта як негатыў сорян. А так-то жарт. Падбадзёрыць.
P.S. Адпіска і диз 😎
Ок Бро, удачы і дабра табе, а мне толькі ўдачы!
Пісы па меры набліжэння да канца верасня вызначуся са фрыхай, сябры, для вас дзякуй што вы хварэеце як Айдар за Сеню я ў гэтым не сумняваўся! Дзякуй ДРУЗЬЯ!