Марафон 100 бонусаў у Book of 99
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
13 May 2024
ад
MercavaIV
|
122 Адказу
|
4,025 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вось я гляджу, топік стартер з кожнай сесіі заносіць)
Статыстыка:
Колькасць сесій: 6
Фінансы: -1100
Спіны: 280
Колькасць бонусаў: 1
Мін. Ікс: 57
Макс. Ікс: 57
Бонусаў за 99 кніг: 1
З пачаткам)
Так, у выніку першая бонуска апынулася бонускай за 99 кніг) хоць я думаў, што крыху больш дасць, але выпалі 10ткі.
Статыстыка:
Колькасць сесій: 7
Фінансы: -1400
Спіны: 330
Колькасць бонусаў: 1
Макс. Ікс: 57
А што калі розныя казі паспрабуеш? Ну тыпу чаргаваць будзеш, сёння водка, заўтра пін ап, і г.д., можа на справе яксьці лепш сябе гэта пакажа, або ты прама менавіта ў адно казіно вырашыў гуляць?
Я падумаў, што аб’ектыўней будзе праверыць у адным казіно. З разраду: “слот не можа пастаянна ўсё жраць”. Плюс, каб кэшбэк і плюшкі лягчэй назапашваць у адным казіно.
Марафон не кінуў, паграю бліжэй да вечара, пакуль чакаю выплату з водкі (на Сбп уначы доўга выводзяць).
😂цікава, але я зусім нічога не зразумеў, трэба паўтарыць
А што незразумела?) Сэнс такі: я раблю гульнявыя сесіі ў слоце Book of 99 да атрымання 100 бонусаў. На кожную сесію ставлю ліміт прайгрышу – 30 ставак. Лічу колькасць зробленых спінаў у гэты момант. Потым пішу, колькі бонусаў і з якім іксам злавіў. Таксама ўказваю, колькі прайграў ці выйграў у выніку. Скрыншоты па прагрэсу накоплівання кніг і вынікі бонускі, потым будуць яшчэ скрыны, калі раптам якую лінію зловлю.
Пакуль па сутнасці не вельмі цікава, бонусы не хочуць лавіцца. Думаю, далей будзе крыху больш экшену.
Статыстыка:
Колькасць сесій: 8
Фінансы: -500
Спіны: 370
Колькасць бонусаў: 2
Макс. Ікс: 100
P.S. што да вываду – вывелі за 11 часов.
а піастру не юзаеш? на яе вывад у водцы хвілін 10 у сярэднім) іншы раз і менш
Я вось таксама люблю такім хероборой займацца. Так у апошні час круціў ле бандит ад хаскаф. Слот, канеш, лютае Мороженка аказаўся. А глядзіш стримераў – яны праз раз у яго заносяць. Я максімальна лавіў бонус каля х500 за 5 месяцаў гульні.
А ўвогуле ахерэў ад яго. 3000 спінаў без бонускі. У мяне гэта абсалютны рэкорд. Да гэтага было так:
Суит бонанза летняя ад прагматик – 2070 спінаў без бонуса
Бук оф дед ад плейнгоу – 2000 спінаў без бонуса
ДОА ад нетент – 1700 спінаў без бонускі.
Так у мяне на піастриксе былі грошы, я якраз піастрикс праз водку папаўняю, так надзейней цяпер, чым праз плацяжкі. Проста частку грошай часам на юмани праз сбп вывожу.
жесть ты не фартовы , еще и в таких слотах которые посути не должны себя так показывать… я думал мой рекорд 800 спинов в ундыне без бонуса это жесть, но тебя трудно переплюнуть 😀
Даааа, бывае, што слоты зусім бонусы не хочуць выдаваць. Я для сябе асабіста такі ж марафон праводзіў нядаўна ў бук оф фаллен ад прагматыка. Але не стаў прама 100 бонусаў лавіць, праняў х1000 у бонуске, плюсануўся і завяршыў марафон.
Статыстыка:
Колькасць сесій: 9
Фінансы: -800
Спіны: 465
Макс. Ікс: 100
Сэнс марафону заключаецца ў дасягненні якой-небудзь мэты? То ёсць, напрыклад, упіймаць максімалку або х1000 і скончыць яго, або адкруціць пэўную колькасць спінаў, нічога не выйграць і таксама яго скончыць?
Адзіная мэта марафону – злавіць 100 бонусаў у Book of 99. Нават калі я злавлю х5000, марафон не скончыцца, таксама няма ліміту па прайгрышу.
Статыстыка:
Колькасць сесій: 10
Фінансы: -1100
Спіны: 510
Мін. Х: 57
Макс. Х: 100
Ну, толькі магу пажадаць удачы ў гэтай няпростай справе! Спадзяюся, што на дыстанцыі ў вялікі мінус не сыдзеш.
Статыстыка:
Колькасць сесій: 11
Фінансы: -200
Спіны: 545
Колькасць бонусаў: 3
Макс. Ікс: 112
Бонусаў за 99 кніг: 2
Статыстыка:
Колькасць сесій: 12
Фінансы: -500
Спіны: 585