Маліна ў чарговы раз разводзіць «маліну»
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
31 студзеня 2018 г.
ад
VyacheslavLenin
|
77 Адказаў
|
3,520 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Наш праект яшчэ раз прыносіць прабачэнні за склаўшуюся сітуацыю.
Cronos, удакладніце, калі ласка, актуальнасць інфармацыі “сталі выплочваць па чайнай лыжцы ў дзень”, паколькі па стане на пятніцу 02.02.2018 (на працягу двух дзён) паводле графіка выплат было выплачана каля 80% сумы выйгрышу.
Таксама хачу нагадаць, што апошняя выплата будзе зроблена ў панядзелак, бо на выхадных выплаты не праводзяцца.
Дзякуй за разуменне.
адвалі адсюль! ты што нясеш?
Для ўсяго гэтага патрэбны быў грамадскі рэзананс на ўзроўні нашага форума. Пасля таго як чалавек адпісаўся тут, вы пачалі рухацца.
У вас заўсёды прычыны, каб не плаціць. Па выходных не плаціце, па святах таксама. У чацвер у вас “чысты чацвер”, у сэнсе без выплат. У суботу быў бы суботнік, калі б плацілі па выходных. Карацей піздэц. Раней нейкія бездэпазітныя конкурсы для форума праводзілі, плюшкі давалі. Цяпер заглухлі ўсюды, па ўсіх франтах. Толькі новыя шарагі штампуеце для абману гульцоў
Ну а хто? Чалавека судзяць па справах
Патлумачце, калі ласка, адно. Добра, у вас такія правілы і г.д. і т.п. Але як можна 23 тысячы рублёў выплочваць не адразу? Добра, не адразу. Хоць бы за дзень! Вы што за дзень не можаце 23 тысячы выплаціць*???? Казіно? Рублёў! Не долараў!
пля вось не чытаў твае камэнты паўгода а тут вырашыў
навошта я гэта зрабіў, мае вочыааааа
ржу да слёз
маліна ўсіх купіла цук мульены набанк счот кідае
адказваю
ты вось на форуме ўжо быццам не адзін дзень і не адзін год і выдатна ведаеш як казіно трапляе ў чорны спіс і г.д.
усё ў вашых руках, апускайце ім рэйтынг і г.д.
далей пра плюшкі ў краме ты хацеў бы, каб іх не было? Хоць сам ад іх гэтыя плюшкі купіў, магу скінець падцверджаньне гэтага, або ты прыхільнік таго, што ў краме плюшак быць не павінна?
Цука такое адчуваньне, што цябе паглынуў эфект Мандэлы – у маёй рэчаіснасьці Макур быў разумнейшы
кінь бабла я цябе ў топ ідыётаў пастаўлю
ты параўнай топ на іншых форумах(дзе ёсць і авро і азино) і наш топ…. а потым успомні адэкватнасць макура
та я ж пішу,мне пафіг на топ.и не гуляю не ў азино не ў авро.адэкватнасць макура мне невядомая) як-то не звяртаў увагі.таму на ўсе магчымыя топы і рэйтынгі заснаваныя на рашэнні адмінаў я ўвагі ніколі не звяртаю.прасцей прачытаць меркаванне гульцоў
ну тым наш форум і адрозніваецца тым, што топ складаецца не па меркаванні адміністрацыі, а па галасаванню саміх гульцоў
а макур вядомы пацыент лячэбніцы)
чакаемы адказ….
эмм.го тэлеграм))))
слухай, вось скажы, калі мы такія-сякія дрэнныя
што ты сюды прыперся з упартасцю барана7
да і вось скрын тваёй пакупкі – там каго ты абсіраеш у тым ліку і форум, пры тым што ў победзе ты гадзіў і плюшкі браў, што ў маліне, што і ў астатніх канторах![]()
так што ты або двуличны, або дурны, або і тое, і іншае, або сам не ведаеш, пра што пішаш
і так если адказ ад цябе чакаецца, то паріруй макурка…
Каб вас усіх забанілі. Прыдуркі. Такую лухту пішаце.
ваш каментар вельмі важны для нас, пішыце, калі ласка, яшчэ xD
а на халяву я чаму ў адмове павінен быць?
ну ты ж негодуеш што ў краме купоны на лохатрон прадаем на халяву і воцат салодкі?
ну купоны лахатрона вы прадаеце, гэта так, купоны ўсе браў чыста зліць, бо пра які вывад тут можна казаць
ты пакуль жа мне тут чалавек, які бярэ купоны, каб зліць і патраціць поінты
омг…..
мабуть у мяне з логікай праблемы, ты мне так за уксус і не адказаў, дарэчы
я б табе і за воцат адказаў і за керосін
ну так адкажы? я чакаю
я ведаю чаго не будзе тут паміж сабой ведаеце чаго?дракі!!!!!!!
я калі спачатку гуляў у гэтай канторы быў усім задаволены, а потым пачалі цягнуць выплаты ды і потым слоты сталі г*вном, паўтаруся я кажу толькі пра
Ігрософт – не ліцэнзаваны софт з усімі надбудовамі пад гульца! у Кюрасао пытаўся пра Ігрософт адказ быў відавочны!
дракі не будзе. но бабаболку мы знайшлі)
а ў чым я бабаболка то?табe ж не плацяць і я разважаю як паспрабаваць табе дапамагчы з хлопцамі!!!!!!!!!!