Махляры казіно: twingo, ezcash, mone-x.
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
17 January 2025
ад
Danteskill06
|
15 Адказаў
|
778 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Давайце разам абмяркуем тыя самыя казіно, якія кідаюць гульцоў на іх кроўныя мані.
Перш за ўсё пачнем з таго, што ў іх няма ртп – канкрэтна ў слотах, другое, гэта самая тупая падтрымка, якая адказвае толькі па шаблоне і абмеркаваць які-небудзь момант гульнявога працэсу з імі немагчыма. Трэцяе – гэта сумніўнасць таго, ці ёсць у іх ліцэнзія. А як вы думаеце? Прыкладам я лічу, што гэта чыста скрыптовыя казіно, якія былі створаны на калене.
Апошнім часам заўважыў, што многія стримеры, не брезгуючы, сталі стриміць падобныя сайты.
Добра яшчэ, калі пачаткоўцы, грошай няма і хапаюцца за ўсё, дзе даюць дэма-рахунак. Але іх сталі рэкламаваць і старэйшыя, ня можа быць усё так дрэнна, што яны бяруцца за такі скам?
Калі па тэме, то спіс скамаў настолькі вялікі, што іх нават складана ўсіх пералічыць. На мой погляд, сярод казіно менавіта больш праектаў, якія настроены на кідалово. Адэкватных і вартых казіно вельмі мала на сённяшні дзень.
Прычым тыя, што сапраўды годныя казіно, іх хэйцяць людзі, якія зусім не разумеюць. Складаюць сваё меркаванне і водгук выключна па ўласным шанцы. Т.е. яму проста не пашанцавала і ён назаве годны праект скамом.
Тупейшае меркаванне пра казіно.
Стрымэры рэкламуюць тых, хто ім плаціць, якія да іх пытанні)))
Думаю, з такімі “козявамі” ёсць толькі адно правільнае рашэнне, трэба ўлегалізаваць онлайн-казіно і дакладна ўсё прапісать! І каб далёка не пісаць і не давялося “ездзіць, лётаць” нашым гульцам, ліцэнзію казіно таксама павінна выдаваць Расія! І ніякіх там “сюсі-пусі” з парушальнікамі не павінна быць, ніякіх двайных стандартаў або ўмоўных тэрмінаў – украў, кінь у турму! Няхай пілаюць лес або “благоўладкоўваюць” тайгу пасля пажараў! Ну або штраф, але такі, шоб адзін заплаціў, а іншыя толькі ад думкі пра гэта ўжо пачыналі сабраць рэчы і сушыць сухары!)
@thee4 Даўно прасоўваю тэму, што лепш бы дзяржава ўзаконіла, чым вынаходзілі спосабы барацьбы. Мне не складана заплаціць пару працэнтаў у падатак, чым гэтыя бубны з танцам і тыднёвыя перапіскі з падтрымкай.
@thee4 Саюзны! Точнае РУ ліцэнзаванне і строгі кантроль – прынясуць толькі дабро гульцам. Ад іх забаронаў людзі менш гуляць не будуць. А вось узаконіўшы – змогуць бюджэт папоўніць, ды і гульцоў абараніць! Алкаголь жа таксама зло, але яго не забараняюць, а робяць пад акцызам!
Ні разу з Изиком праблем не было, вельмі хутка выводзілі
@karasik
Перастань ты ўжо спаміць – накручваць пойнты(
Изик не дрэнны казіч, шмат вывадаў з яго
А ezcash тут пры чым? Гэта літаральна першы казік, з якога я вывеў больш за 100т. р.
Так, яны мяне заблакавалі пры вывадзе грошай.
@brabrobrob На Ізікеш я заблакаваны. А вось пытанне: у Селектары ў мяне +200к, і чаму мяне заблакавалі?
@brabrobrob я мільёны выводзіў з іззі, праблем не было
money-x хіба кідае? я там частенька , праблем ніякіх няма, здаецца
@rahat напішы водгук пра казіно, яго правераць і дадуць шмат поінтаў. І не трэба будзе флудзіць у кожнай тэме