Лукашэнка апусціў каронавірус ніжэй за плінтус
Пагаворым пра жыццё
|
5 April 2020
ад
PavelFredooc
|
36 Адказаў
|
1,392 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну хаця б хто-небудзь у здаровым розуме!
На 05.04.2020 у Беларусі зафіксавана 440 выпадкаў заражэння каранавірусам Covid-19. За апошнія суткі колькасць заражаных не змянілася.
Агульная колькасць смерцяў ад каранавіруснай інфекцыі ў Беларусі складае 5 чалавек, сёння зафіксавана 0 выпадкаў смерці.
У актыўнай фазе хваробы знаходзяцца 382 чалавекі, з іх 11 у крытычным стане. Узровень смяротнасці: 1.14%.
Пацверджаных выпадкаў поўнага вылячэння ад віруса на 05.04.2020 у Беларусі: 53.
Афіцыйная статыстыка ў Беларусі зусім не мае нічога агульнага з сапраўдным становішчам спраў.
Думаю, як у прынцыпе і ўсюды…..
ІМХО ўся гэтая істерыя вакол віруса не інакш як нейкі змова… Паўтаруся. ІМХО.
Паводле статыстыкі навіны, якія пачынаюцца фразай «Паводле статыстыкі» не маюць нічога агульнага з рэальнай статыстыкай. – Вучоныя даказалі, што сцвярджэнні, якія пачынаюцца з фразы «Вучоныя даказалі» ніколі не даводзіліся вучонымі.
Гэта пандэмія нехта раздувае, нехта наадварот замоўчвае, каму як выгадна…. Увогуле ўсё як заўсёды…
PS. З’явіўся лішні нагод, пад страхам смерці, “загнаць” людзей па дамах. У нас два тыдні таму ў гарадскіх навінах паведамілі, маўляў ёсць сем’я хворых каронавірусам (муж толькі вярнуўся з ЕС) шпіталізаваныя ў Кіеве. А праз тыдзень аказваецца ў нашым славутым горадзе хворых ужо няма.
З суслікам можа яно ўсё ж такі ёсць… Але людзі хварэюць і паміраюць, і гэта факт. Яны ўвогуле смяротныя і раптоўна смяротныя, такія ж, як і ўсе суслікі)
Згодзен. Як сказаў Воланд. (Так, чалавек смяротны, але гэта было б яшчэ палова беды. Дрэнна тое, што ён часам нечакана смяротны, вось у чым фокус! І ўвогуле не можа сказаць, што ён будзе рабіць сёння вечарам.) І гэта факт. Толькі вось незразумела, чаму няма параўнальнай статыстыкі. Бо людзі кожны год ад сезоннага грыпу гінулі, і гінулі канцамі. І гэты год не выключэнне.
Таки да, каму як выгадна так і “круцяць” гэтай пандэміяй, ну як цыган Сонцам…
Адзіншым “выгодная” паніка, іншыя наадварот яе “разбіваюць”. А трэцім увогуле ўсё пафіг.
Мне таксама такі інгалятар патрэбны, з супрацьвіруснай травай …. Аднаразова лягчэй і камфортней становіцца і нічога больш не турбуе… 🙂
Так – панікі дафіга – я пра Віцебск – дохера кароннікаў – бальніцы перапоўненыя – усе раённыя бальніцы не бяруць хворых з іншымі дыягназамі – адна абласная – чуў нават, што ледавы палац пераабсталявалі пад бальніцу
У Беларусі па стане на 05.04.2020 на стацыянарным лячэнні з каранавіруснай інфекцыяй знаходзяцца 502 чалавекі. У большай часткі пацыентаў захворванне праходзіць у лёгкай ці сярэдняй форме. Пасля праходжання лячэння вылечыліся 52 чалавекі. Зарэгістравана 8 выпадкаў смерці пацыентаў, у якіх шматлікія хранічныя захворванні былі ўскладнены каранавіруснай інфекцыяй, – піша Мінздароўя.
у нас з пнеўманіяй у бальніцах лежаць людзі, ім дыягназ пішуць не каронавірус, а двухбаковая пнеўманія, думаю, гэта для таго каб у статыстыку колькасці заражаных людзей не ўносіць, а то адразу мільён будзе……..
у мяне самога тэмпература тыдзень, але не вялікая, ужо баюся, каб гэта не быў каронавірус, трае знаёмых ужо ў бальніцы паляжалі па 2 тыдні…….
вірус ёсць, гэты пракляты і гэта факт!!!!!!!!!
Я думаю, што каронавірус аслабеў зыходзячы з агульных законаў прыроды, прынцыпаў эвалюцыі. Паразіт па адносінах да гаспадара імкнецца быць умераным. Напрыклад, ёсць муж, які зарабляе ў месяц мільён долараў, і ёсць у яго жонка. Калі жонка траціць за месяц гэты мільён, то праз нейкі час мужу гэта можа надакучыць. У дадзеным выпадку жонка – паразіт. А калі яна умераны паразіт, то ёсць траціць не мільён, а 700 тысяч, а астатняе пакідае мужу, то гэты варыянт значна лепшы. Такая ж сітуацыя з вірусам. Ён трэніруецца не забіваць свайго гаспадара, і ўрэшце навучыцца. А калі гэта здарыцца – не ведаю. У мяне няма крышталёвага шара, паглядзеўшы ў які, можна ўбачыць будучыню.
якое 502 – 220 толькі ў чыгуначным раёне ў Віцебску – 2000 толькі ў Віцебску
Усё будзе добра… 😎
толькі перадаў аф інфу ад беларускага мінздароўя.
так-то так, усё значна сумней
У нас усё хаваюць
Пры заражэнні 3 мільёнаў смяротнасць ад грыпу 3 тысячы
а ад короны муцяць ад 5–10 прац а гэта ў разы вышэй
Гавару з нашым форумным мільянерам, а ён вадзіцель на хуткай – узнаў шмат новага, а па РБ так там Байтка проста сказаў вірусу няма і ўсё тут тут згаджуся з Ідэнтам, усё вельмі плачальна
бацька па ходу хоча, каб ягоныя жыльцы ўсе вымерлі капец творыць справы не вельмі прыемна для мяне………
ты думаеш ? да ён ёбёт за справы што маці не горуй – паглядзі