Лукас Сілва скончыць кар'еру з-за праблем з сэрцам

Навіны спорту | 10 July 2016 ад | 3 Адказу | 446 Праглядаў | 0 Рэакцый
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
04.07.2015

Паўабаронца «Рэала» Лукас Сілва закончыць прафесійную кар’еру з-за праблем з сэрцам, сцвярджае выданне L’Equipe. Падчас медыцынскага агляду ў лісьабонскім «Спортынгу» ўрач выявілі ў 23-гадовага футбаліста ваду сэрца. 

Медагляд Сілвы ў партугальскім клубе доўжыўся чатыры гадзіны. «Рэал» пагадзіў са «Спортынгам» умовы пераходу бразільскага футбаліста, але з-за праблем са здароўем ён не толькі не перайдзе ў новую каманду, але і будзе вымушаны зусім скончыць з футболам.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
3
Публікацыі
64
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28.06.2016

А вось што знайшоў я: Аднак некалькі гадзін таму выхаванец бразільскага Крузейро размясціў на сваёй старонцы ў Twitter афіцыйную заяву на іспанскай і партугальскай мовах, у якой падрабязна распавёў пра сітуацыю, якая здарылася падчас пятнічнага медагляду.“Падчас праходжання медагляду ў Спортынгу ўрачы зрабілі мне стрэс-тэст, які выяўлены ў мяне парушэнне сэрцавага рытму”, – гаворыць паведамленне хаўбека Сліўочных.

“Затым я прайшоў паўторныя тэсты, якія не пацвердзілі ніякіх праблем з сэрцам. Мабыць, гэта было адзінкавае парушэнне рытму, якое адбылося без канкрэтнай прычыны”.

Больш таго, Лукас Сілва адзначыў, што гэтая сітуацыя не прымусіць яго сыходзіць з футбола.

“Пасля таго, як у некаторых СМІ з’явілася інфармацыя пра завяршэнне маёй кар’еры, хачу афіцыйна і адназначна заяваіць, што не збіраюся вешаць бутсы на кручок”, – рэзюмаваў бразілец.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
3
Публікацыі
64
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28.06.2016

Ужо ёсць афіцыйнае спроставанне гэтай інфармацыі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...