Лука Модрыч пра зборную Украіны
Навіны спорту
|
24 March 2017
ад
ArsenWenger
|
5 Адказаў
|
331 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
“Вельмі чакаем заўтрашняй гульні. Прысутнасць публікі вельмі важная для нас, бо патрэбна падтрымка. Мы верым, што гледачы будуць з намі і не толькі тады, калі ўсё добра, але і калі будуць цяжкасці. Зборная Украіны з’яўляецца вельмі сур’ёзным сапернікам, гэтая каманда вельмі вырасла ў апошні час, і гэта першы па-сапраўднаму сур’ёзны сапернік у гэтым кваліфікацыйным цыкле.
2 разы гулялі супраць Украіны і не перамаглі? Памятаю гэтыя матчы, мы гулялі добра, зрабілі ўсё, што маглі, але, на жаль, вынік быў такі, як вы ведаеце. Заўтра, спадзяюся, будзе больш шанцу і мы завершым матч з добрым вынікам.
У чым асаблівасць акадэміі “Дынама” Заграб, што так шмат выканальнікаў добрых? Сапраўды, з гэтага клуба выйшла шмат таленавітых гульцоў. Думаю, сакрэт у тым, што тут вельмі шмат робяць працы. Думаю, з-за працы і поту і ўзнікаюць гэтыя станоўчыя вынікі.
Як успрымаюць Шаўчэнку нашы гульцы? Так, сапраўды ён трэнер зборнай і быў адным з найлепшых нападаючых, пра якога можна казаць. Ён вялікі гульц, і думаю, што ён робіць правільную работу ў зборнай Украіны. Цяпер у яго задача перамагчы нас, і думаю, заўтра ўбачым, чым гэта скончыцца.
Чаго варта чакаць ад маёй гульні? Заўтра ўбачым, як я сябе пакажу, спадзяюся, што буду на ўзроўні. Наша гульня – гэта гульня каманды. Тут ніхто не гуляе сам за сябе. Як будзем дзейнічаць разам, такім будзе і вынік. Не хацеў бы сябе вылучаць.
Што я лічу камфортнай зонай зборнай Украіны? Увогуле, мы не вельмі гаварылі пра Украіну падчас падрыхтоўкі, канешне, ведаем, што гэта моцная і трывалая каманда. Там ёсць бясспрэчныя лідары, як Ярмаленка і Каноплянка. Мы любім абмяркоўваць моцныя бакі саперніка, а слабыя бакі зборнай Украіны вы ўбачыце заўтра ў матчы”, – расказаў Модрыч.
football24.ua
мяне здаецца толькі цуд можа даць ачкі Украіне ў тым матчы
лідары далёка не ў форме, калі трохі адкрыюцца атрымаюць 2-3 дакладна
я зусім не бачу сэнсу тут ставіць на пераможцу або тотал, можна сыграць на ЖК
на перамогу харватаў па кутніх у першым тайме, можна з рознымі форкамі пакруціць
я яшчэ даўно ставіў у тым матчы -1.5 на харватаў у мільённы прэс ))але ён ужо зляцеў
Рэальны матч кажа, што такіх шанцаў зусім мала, ах(