Лудоўоды ад MiLady. Усе новыя серыі тут! :DDDD
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
14 December 2015
ад
MiLady
|
17 Адказаў
|
958 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Першы і….апошні?
магчыма, але не факт 😏
а што скажаце вы? заўсёды ці важны сам факт выйгрышу, ці можна проста атрымаць задавальненне ад слотаў, праглядаў і г.д.?
я думаю, што важныя і тое, і іншае. але першае для мяне чамусьці мае меншы прыярытэт 😏
MiLady & LineAge
http://youtu.be/5BDu8iBSPss
гук крыху цішэй, голас вельмі гучны Оо
Ну(( Я думала мільён там сарвеце))))
гэта прайм не везучы)
Я фартовы) проста калі круціш) трэба адчуваць кожны пракрут) а не на аўтапракрутах
Гэта ты там падказваў ))) 😁
😏
і як тут не закахацца то?))) выдатны пачатак
ахахахя спачатку падумаў, там марго з нейкай дзяўчынай)) гэта што Ліняга што ль???)) ну і голас) затое майму лудоводу, які тут размяшчаў, казаў, што па голасе мне не 30 гадоў))
Я спачатку Лінягу не заўважыў потым па матах пачаў нешта падохрэваць што гэта ён)))) А так за бонусы абідна, канешне
З аднаго боку чуваць дзіцячую весялосць нягледзячы ні на што, а з другога заядлага лудамана( шчас дасць, НУ-Ну.Ну Ах Ну ну )
Шкада што акрамя гэтага, у відэа нічога цікавага не было (
не згодзен усё ж, практыка таксама патрэбна, адмоўны таксама вынік
а што ты хацеў?))) стрыптыз перад камерай, не перарываючы стаўкі на слотах?)))
а калі ты пра бонусы і пад’ём, то гэта не галоўнае 😏
быў настрой пазітыўны, я вельмі крута правяла час)) і цяпер пралистала – о5 зарадзілася эмоцыямі))
не, ну калі трэба без дзіцячай вясёласці… каб сумна і нудна было – скажыце 😏))
ёсць там такія таварышы, пад чыі лудзікі засыпаеш))) хутка выправімся 😏
я цябе выправлюся))) толькі ўсмешка! прыгажосць выратуе свет
Дык не, ты вялікая маладзец што так пазітыўна да ўсяго гэтага ставішся, проста гэтая аўдыторыя на гэтым форуме, думаю, і так ведае, як у большасці выпадкаў казіно хавяць грошы, таму, як па мне, было б лепш выкладаць плюсавыя заходы.
я параілася з таварышамі..і яны сказалі, а чаму б і не?))
чаму я павінна такія эмоцыі пакідаць у “цемры”?)))
лічу, што самыя нармальныя лудзікі – гэта і плюсавыя, і мінусавыя.
пастаянна глядзець толькі плюсы – наштурхоўвае на думку, што ты тупа не прайграеш, альбо не хочаш выкрываць мінусы.
а гэта не гуд…як па мне)))
кажу, як “лудосмотр” з досведам 😏
Гэта праўда, галоўнае – добра правесці час.
І маўчу толькі калі ў бонусе нармальна насыпае) у чаканні цуду =) баюся нават сказаць – джай яшчэ рэтрыгер 0 або яшчэ што))) не хачу момант псаваць)