Лудаман VJLink на прыёме ў псіхолага
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
21 February 2023
ад
PavelFredooc
|
31 Адказ
|
1,465 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ахаааха, у яго там другое яшчэ ёсць. Лудка згубіла, матывацыі цяпер нуль
а ён зараз увогуле стрыміць? кудысьці прапаў, топ-геймер у свеце
Да ну, вы што, жартуеце, ён жа топ-геймер толькі па сваёй версіі, чалавек даўно скаціўся, ведаючы яго падногатную сур’ёзна ўспрымаць яго зусім не варта.
@vandec323 Вжлинк з’ехаў з розуму даўным-даўно, дзіўна, што з ім пакуль нічога страшнага не здарылася ў прынцыпе
Дзіўна, як яго не павезлі ў псіхіятрычную клініку..
@brabrobrob ён жа топ-стрэмер яго туды нельга
Яму не да псіхолага трэба, а да псіхіятра.
Рыжы топ-геймер у свеце яшчэ нешта стрыміць? З 19 года яго не бачыў…
@magistr8 такога паўпокера толькі ў белы халат пакваць і адвезці
за кантэнт найчысцейшы, як макана ў армію адправілі
Глядзеў линка яшчэ з часоў доты, псіхіка ў чалавека зламана канчаткова
@vandec323.Нельга сур’ёзна ўспрымаць ніводнага стрымера.
@akop591 па азартных тэмах так.Але калі ўвогуле я з табой не згодзен,мяне падабаюцца стрымы блогера Frame Tamer
@akop591
Любой стример это фантокрут на фіксе, галоўная мэта переходзьце рэгіструйцеся па спасылцы і вы нічога не атрымаеце ад мяне))
@vrodezdes вось толькі ягоная рэфша гэта не фанцікі, а весамныя грошы
@daniil707
@vrodezdes Згодзен, ім толькі б набраць рефаў і залутать грошы, а на астатняе ім напляваць.
@robingood
Іншы раз не толькі яго гляджу, але і іншых, тут на шыротах яшчэ адзін стример крыптан з’явіўся, практычна ўсё злівае, але хваляць казіно з усіх бакоў, а галоўнае рэфку)) ржуся, як ён кажа па маёй рэгістрацыі атрымаеце фрыспіны і 100% на дэпо)) так і не па тваёй можа хто заўгодна так атрымаць)) гэта казіно прасоўвае, а не твая рэйка))
@vrodezdes ну што гэта дэбі.ы мамкіны, ну наконт стрымераў) адзін стример ёсць адэкватны, канешне таксама мае ўсіх, але і выхад нормальны ад гэтага стрымера – гэта Данлудан. На астатніх паклаў вялікі болт) Гляджу яго, калі ёсць час. На іншых не марную час.
@robingood
Гляджу, ну як сказаць, часам фонам, каб не гуляць, хоць у мяне і профіль больш па рулетцы, але хоць праз іх даведаюся пра новыя слоты, а то як зайду не ведаю дзе паіграць з шансам))
@vrodezdes глядзець усіх падрад не абавязкова бро,і тыпа залутаць там што-небудзь,гэта не варыянт.Лепш глядзі што табе па душы,які стрымер ит.д
А так і без іх даведаемся дзе гуляць і ў што,тут на форуме інфа шмат,мы ўсе гульцы,і разумеем адзін аднаго,хоць ёсць пара чувакаў не разумеючых,но гэта іншая гутарка)
@robingood
Я іх не так шмат і гляджу, у асабістым – тых, хто сваёй аўдыторыі аддачу дае і конкурсы праводзіць, не ўдзельнічаю, канешне, але само стаўленне больш чалавечнае, чым проста загнаць пад рэфку і расхваляць «гульні, гэта ж крута»))
@vrodezdes Згодзен.
@robingood хоць і кажуць, што казіно – гэта зло
@robingood на такую рэфку можна жыць.Людзям плацяць па 300к мінімум