Лудаман-самагубца
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
3 October 2018
ад
MariyaKonor
|
1 Адказ
|
326 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Тут многія апісвалі свае лудаманскія гісторыі,магчыма і было такое,але ў асноўным нейкія небыліцы.Вось з апошняга “Ад Віп Казіно да жыцця Бомжа.”
Мелі тое-сёе,зараблялі столькі-то,столькі-то, наведвалі заморскія краіны, наведвальнікі бля.
“Наведвальнік” нейкае ебланскае слова,наведвальнік,ущухвальнік, выканаўца.Дарэчы пра Выканаўцу,у мяне ўвогуле асацыяцыі з гэтым словам – прытворшчык,ліцедзей,разважун(настаўнік мараль – пустазвон) па сутнасці так і ёсць,распавядае нібыта разумныя словы,а на справе хуйня -хуйнёй.
Адлявіўся ад тэмы,а цяпер як на самай справе павінна быць.
Я не буду распісваць колькі я зарабляў і колькі прайграваў,цікавей будзе сам зыход,апошні акорд.
Жыў у Владзівастоку,на той момант,там гуляў кожны трэці жывучы,калі ўключыць кітайскіх гастарбайтараў і іншых прыезджых турыстаў з Азіі. Магчыма гэта была нефармальная сталіца азарту ў краіне.Пачынаючы ад слупоў у кожным краме,да элітных казіно,ад дробных залазікаў танных апаратаў у кожнай падворотні,да цывільных гульнявых слот клубаў на кожным куце,дзе на п’едэстале стаялі аўтамабілі,разыгрываемыя кожны месяц плюс грошы, залатыя ўпрыгажэнні і аналагічная ебота.
У такіх установах я катаў,катаў бязлітасна,у выніку я таксама заскокваў у гэтыя клубы,каб узяць пару бясплатных цыгарэт з стаканчыкаў і з’ехаць паціху ў смутку,помню цыгарэты Mild Seven.Цыгарэты адносна не з танных,але тады яны мне здаваліся такой парашай,цяпер бы не адмовіўся іх закурыць,бо цяпер увогуле ўсе цыгарэты агідныя выпушчаныя ў Расіі,але хаця б бля, пад кантролем і па ліцэнзіі,у рот іх ебаць.Филипп Морис бы ахуеў ад такога табаку!
Едзем далей,натуральна наступіў мяжы калі ўжо няма на што было гуляць,апафеозам стала недаплата ў тэрмін арэнднай кватэры,начаваў у пад’ездах,калі пашанцуе то ў падвалах,цяплей,бывала што па два дні нічога не еў,галодны і брудны,я блукаў па горадзе,нядзе было не памыцца ні прануць рэчы,вынікам чесотка, вошы.Во даіграўся, вось гэта сіла!
Прайшло 10 гадоў,цяпер я сыт,апрануты,дзякуй добрым людзям,выцягнулі з гэтага пекла,дапамаглі вярнуцца дамоў – у глухую сібірскую вёску,у Забайкалле,але ўрок не прайшоў дарэмна,каля чатырох гадоў таму я зноў стаў катаць,але ўжо анлайн!Вядома цяпер у мяне ўсё не так дрэнна,харчуюся,ёсць дах над галавой,днём хата лудыльня,ноччу хата драчыльня – я забыў як пахне жанчына,я заўсёды быў абдзелены ўвагай з боку баб,гасподзь бог урадой зрабіў,адным словам еблом не выйшаў, вядома не Криперс,але прыкладна такое ж пачварнае пачварыш.
Я здзіўляюся тым хто мае жонак,дзіцяў,прыстойную працу,ну або хаця б якую-небудзь працу,чаму не хапае?.Я б на вашым месцы на хую круціў слоты,а не круціў бы барабаны гэтых слотаў.
Я працягваю гуляць,мне похуй што карціна можа паўтарыцца,я адзінокі чалавек,мне няма каму жыццё сваю ўкладаць і хай як будзе,згіну так згіну.Лудаман-самазабойца.