LuckyBetz 88 фрыспінаў
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
30 лістапада 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
17 Адказаў
|
1,455 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пры адкрыцці новага рахунку ў казіно LuckyBetz вы атрымаеце 88 бясплатных кручэнняў, каб гуляць на любым з 6 абраных гульнявых аўтаматаў, пералічаных ніжэй
Націсніце на кнопку “JOIN NOW” або “CREATE ACCOUNT”
Зарэгістраваць акаўнт
Неадкладна атрымаеце свае шчаслівыя бясплатныя спіны!
Вэйджэр: x40
Макс-кэш: $100
Перад вывядзеннем бонуса за бяздэпазітны дэпазіт Вам неабходна ўнесці дэпазіт у памеры не менш за 25 долараў ЗША, які будзе адыграны не радзей за адзін раз.
https://www.luckybetz.com/promotions/#signup
Прайшоў увесь сайт, ні радка пра хоць адну заблакаваную краіну не знайшоў. З аднаго боку странна нават, з другога – быццам можна гуляць…
Я атрымаў. адкруціў 34$ накруціў. Па краінах уважліва шукаў і нічога не знайшоў. у дадатак да спінаў
Luckybetz ведае, што некаторыя бясплатныя бонусныя спасылкі могуць быць размешчаныя на іншых сайтах або на ўсіх форумах або інфармацыя, атрыманае патэнцыйным гульцом, было перададзена іншым асобам, якія яе не атрымалі. Калі ў Luckybetz ёсць дастатковыя падставы для доказу таго, што гулец НЕ атрымаў канкрэтную рэкламу з дапамогай выключных сродкаў для рассылкі гэтай рэкламы, мы не будзем выконваць якія-небудзь просьбы аб выплатах ад гульца, нават калі ён/яна выканалі крытэрыі па стаўках.
Тады ў Дока трэба выпытваць, дзе банэр надыбаў, калі вывесці сабі збіраўся.) Калі, вядома, гэта не індывідуальная рассылка.
Зарэгістраваўся фрыспіны адлюстроўваюцца але як толькі жму на гульню , гульня не запускаецца выдае вось гэта …. Хто ведае што гэта можа быць ?
Хутчэй за ўсё флэш трэба ўключыць. Калі браўзер сам не пытаецца дазволіць флэш ці не, то трэба дадаць дамен сайта ў выключэнні забароны на флэш у браўзеры.
Тое ж самае.
І дазвол флэша не дапамагае.
Паспрабуй з іншага браўзера зайсці, у мяне з Яндэкс браўзера таксама самае было,зашоў з Хрома ўсё пучком
З Хрому якраз і заходзіў. Не працуе.
У IE 11 таксама.
Паспрабаваў увайсці зноў з Яндэкса, зайшло норм. Я яшчэ ў саппорт напісаў, можа гэта паўплывала
Ужо зрабілі, раніцай прыйшоў ліст, што была тэхнічная памылка – Адкруціў фрыкі на 70 еўра ў Лепрекона! Там жа іх і зліў!! Але слотік нядрэнны
У мяне як не працавала, так і не працуе.
Напішы ім праз чат або на пошту ў падтрымку – павінны потым прыслаць ліст такога плана і ўсё выправяць !!
Пісаў раніцай у чат.
Сказалі перададуць у IT аддзел.
Яны там чыняць па індывідуальным заказзе, ці што. 😁
😏 гэта падобна на нашы вулканы і адміралы і розныя азіно 😁 у іх не толькі слоты не працуюць, але і каса😁
Увогуле наяўнасць софту бетсофт і яшчэ чаго-то “вкуснага” выклікае недавер, ну як кажуць што маем.