Лісты шчасця ад greenspin.bet ці падманчык ад Сонечкі
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
10 April 2020
ад
hoooh
|
26 Адказаў
|
2,840 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добрай ночы ўсім! хачу падзяліцца гісторыяй, якая здарылася са мной нядаўна з greenspin.bet . Прыходзіць ліст, тыпу ад адміна напісана, што мал, я Соня, ваш асабісты менеджэр, толькі напішы і налічу 50 еўрасоў.) Я ўгу, неплоха, адказваю, налічвайце. Паходзіць гадзіна, а ў адказ цішыня.) Думала дзіўная фігня, мне ні з таго ні з сяго хочуць выдаць бяздеп у 50 еўра, іду ўдакладняць у чат, там мне спачатку адказваюць, што гэта ўвогуле не ад іх, але пасля сказалі, што атрымалі адказ ад менеджара і заўтра вам налічаць бонус. На наступны дзень бонус не налічваюць, дзе гэтая Соня ніхто не кажа. Наступае 9 красавіка 2020 года, правяраю пошту, цішыня. Звяртаюся да афф манаджара (то ёсць у курсе), адказвае мал мы паведамім, чакайце. І тут у 15:28 па МСК у папку спам прыходзіць ліст) Я мякка кажучы афігелая) Мала таго, што Сонечка зассала мне адказаць на мае паведамленні, так пераабуліся ў палёце) Глядзіце скрын ліста.
Якуюсь хрэнь прыдумалі, да таго ж байт на дэп, а вагеры х60) Абнуліліся зусім)
Тое ж самае прыходзіла. На афіцыйным канале ў Telegram у іх ёсць анонс гэтага марафону.
Праўда 50 еўра я не запытвала, думала ашуканцы))
Такія ж лісты прыходзілі, але нават не рэагаваў на іх, бо гэта адкрыты развод на бабкі, прычым канкрэтны.
Марафон геніі маркетынгу замуцілі, якія лічаць гульцоў канчатковымі ідыётамі.
5 дзён запар адыграць вейджар х60 скажам так НЕРЭАЛЬНА, а наяўнасць умовы дэпазітаў на 50€ і з’яўляецца АСНОЎНАЙ мэтай гэтай аферы, бо гэта сума з верагоднасцю 99,9999999% будзе зліта.
Ну што ж, бог ім суддзя з гэтым марафонам, а вось апошні ліст выглядаў хоць і дзіўна (не ведаць, ад якога правайдэра слот), але канкрэтна (умовы маю на ўвазе)
Код актываваў, зрабіў деп-фрыспінаў ні фіга, у чаце не дачакаешся – першым у чарзе можна гадзінамі быць і нікога не ўбачыш. Атрымліваецца, і па дробязях кінулі)))
Ну і ў комплексе ўражанняў ад гэтага ўстановы думаю скарыстацца опцыяй “самавыключэнне” са значэннем “назаўсёды” (хоць у іх гэта ёсць)
Згодзен цалкам) Я нават упэўнены, што вагер х10 быў бы вялікай праблемай) А чат – гэта фантастыка, каля 40 хвілін быць 2 у чарзе )))
А я зразумела, што 50 еўра да канца турніру гэта і ёсць тыя штодзённыя 10 еўра, якія адыграеш
Мяне больш “зьдзіўляюць” іх лісты з фрыспінамі на дэп, з якіх макс кешаут 50 еўра, дно прабіта…
Ігар, добры дзень!
Наша Соня сумуе, што пакінула такое ўражаньне, бо ліст з падрабязнымі ўмовамі залічэньня бонуса яна адправіла 9 красавіка і зусім не думала хавацца. Заўвагі па вэйджару і максвіну наша каманда таксама ўлічыла, чакайце наступных марафонаў – напэўна яны здадуцца вам цікавейшымі! Дзякуй за зваротную сувязь, будзем рады бачыць вас у нашым казіно!
Прывітанне! Прашу вас прачытаць тэкст у першым лісьце. Далей, яна не адказала ні на адно маё паведамленне. 50 еўра не было залічана. А 9 красавіка прыйшоў ліст у папку спаму, зусім з іншымі ўмовамі. І Сонечка няхай не сумуе а пачынае працаваць і залічвае бездеп.)
Насколькі я магу судзіць па адпраўніку, Соня адказала Вам)
Ммм гэта два розныя лісты і акцыі адпаведна, як вы можаце паглядзець вышэй, канкрэтна пра марафон вам вышэй пісаў яшчэ адзін гулец
Там жа відаць, адно пісьмо ад Соні з аднаго адраса, 9 красавіка з іншага адраса, два розныя прапановы.
адказы предов выглядаюць рэальна як здзек над гульцом, высновы зроблены.
Вярвочкі звязаны
Маці даказана
Найважнейшае
У мяне дэжа вю проста😁 тут прадстаўнік Бетозино таксама выкруціўся вельмі вынаходліва)
паводле адказаў прадстаўніка гринспин зусім нічога незвычайнага не адбылося і не адбываецца
P.S. на мой вышэйапублікаваны пост з адсутнымі фрыспінамі НА ДЭПОЗІТ яна зусім не агучыла ніякіх каментароў
Добры дзень! На жаль, я не магу дапамагчы ў вырашэнні Вашай праблемы, бо Вы выдаліліся з нашага сайта. Калі вырашыце вярнуцца, буду рада налічыць недаатрыманыя фрыспіны.
Вы па адным паведамленні адказваеце і ўцякаеце з тэмы. Больш за тое , вы адказваеце тое, што прыдумваеце самі, і адказваеце на тое, што хочаце.
Вам напісалі многія і па розных пытаннях уключаючы мяне.
Як казаў вялікі Ленін :
Прапаную галасаваць, таварышы, за выключэнне з партыі гэтага буржуя!!!
У першую чаргу, я так разумею, Вас цікавіць пытанне пра розныя e-mail адрасы, ужытыя ў рассылцы запрашэння на марафон. Сам выбар гульцоў адбываўся аўтаматычна,а пазней звязвалася ўжо сама Соня са свайго паштовага скрыні. Магу я яшчэ чым-небудзь Вам дапамагчы?
Ніякіх запрашэнняў у першым пісьме не было. Было напісана дакладна і ясна, звяжыцеся са мной і я адразу дадам бездэпазітны бонус. Пра марафоны ні слова.
У мяне тое ж самае было, ніякіх фрыспінаў за першы дэпазіт, якія павінны былі прыходзіць 5 дзён запар наколькі я зразумеў ніфіга не было залічана, дзіўная, мякка кажучы, кантора…
Можа, ты проста сам адмяніў бон на дэп
хз , 100% бонус на 1 дэп я адкаціў – паспяхова зліў і адмяніў толькі яго , наконт фрыспінаў не стаў разабрацца так як не вялікая страта, зараз проста выпадкова гэтую тэму заўважыў , вырашыў адпісацца…
А так гэта ў усяго SoftSwiss калі адмяняеш бон на дэп то і фс таксама
Чаму прадстаўніца ігнаруе нашы заўвагі? Яна бязсмертная?)
Прывітанне Соня, па ходу я не падыходжу да вашых падарункаў, можа із-за таго, што я нярускі . Пераканваю вас, што я вельмі азартны чэл і дарэчы попа ў мяне не валасатая 🙂 . Дайце мне спасылку дзе гэта Соня сумуе, я яе развесялю.