Ліга ставак 555р x3
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
6 November 2018
ад
Benisuzume
|
65 Адказаў
|
4,895 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
https://www.ligastavok.ru/promo/pobednaya-seriya
Ліга Ставак запускае «Пераможную серыю» для новых гульцоў
У букмекерскай канторы Ліга Ставак запускаецца новая, унікальная для расійскага рынку акцыя для тых, хто захоча зарэгістравацца. У рамках такой усім, хто створыць уліковы запіс у дадзенай БК, адразу будзе налічаны фрыбет у памеры 555 рублёў. Яго трэба як мага хутчэй выкарыстаць для стаўкі. Калі яна не сыграе, будзе налічана яшчэ столькі ж і так 2 разы. То бок усяго можна атрымаць 3 разы па 555 рублёў, калі стаўкі не будуць гуляць.
Акрамя таго, пасля першай інтэрактыўнай стаўкі на ўласныя грошы (не тыя фрыбеты, пра якія ішла гаворка вышэй) налічваецца яшчэ 1-3 бясплатных ставак у памеры 555 рублёў. Іх колькасць залежыць ад сумы пари – калі папоўніць рахунак на 2000 рублёў і адразу выдаткаваць іх на стаўку, будзе зарахаваны адзін фрыбет, калі 3000 – 2 і калі 5000 – 3.
Я вось гляджу,што ў апошні час БК у Расіі вельмі сур’ёзна пачалі ўкладваць у раскруткі сваіх кантор. Па украіне і РБ гэтага не скажаш. Падазраю,што гэта звязана з кантролем і заканадаўствам. Хаця здавалася б у РБ з кантролем усё ў парадку.
У іх зараз проста ў ўсіх вайна за кліентаў, ва ўсіх легальных канторах зараз паднялі бонусы і амаль ва ўсіх ёсць фрыбеты за рэгістрацыю , нават калі вярнуцца на паўгода назад такіх прапаноў было не шмат .
Ёсць машына часу? Я б вярнулася😁 А так акцыя прыкольная, жаль што Я ў іх ужо зареганая і 500руб. фрыбетам атрымлівала…🤭
я рэгістраваўся калі было 1500р фрыбэтамі, калі 500р фрыбэт быў у мяне пашпарта не было для верыфікацыі 😁
я таксама за 500 рэгістраваўся, памятаю, і за сябра яшчэ 500 руб атрымліваў…..але мы з сябрам тады ўдала іх злілі…….
Яны дагэтуль не верыфікуюць аўтаматычна праз верыфікаваны цупис, а толькі праз будку?
афіцыйныя канторы, толькі афіцыйна рэгіструюць праз наземны кіёск, а іначай будзе не па правілах і палёна…….
Што б іншыя канторы не рабілі і не прыдумвалі, Фонбет усё роўна лепшая БК Расіі, пагадзіцеся
Так давядзецца ехаць у ППС. А то хто ведае, можа ў цябе верифікаваных кашалькоў ЦУПИС1😁 Увогуле ненавіджу канторы з ПершымЦУПИСам😕
Цалкам згодная☺Граю толькі там з кантор РУ-сегмента і ніводнай праблемы не было зусім😎
Мне ў винлайн увогуле верифицировали акк не зразумела як, напісана што верифицирован але ў скайпе ідэнтыфікацыю не праходзіў і ніводнага дакумента не дасылаў .
А не пагадзіцца можна ? А то ты нейкім чынам напісаў маўляў так і сяк – лепшая і ўсё тут. Давай абгрунтуй 😎
А што за сябар ? 😁 Які стары і лепшы за новых двух ? 😁 Мульціш ты, відаць, і тут, хлопец. Потым не плач як кэф пад 20к зацягнеш 😎
7 і 8 чэрвеня ў маскоўскім выставачным цэнтры «Сакольнікі» прайшла XII міжнародная гульнява-забаўляльная выстава-форум Russian Gaming Week. На ёй прадстаўнікі азартнага бізнесу Расіі абмеркавалі перспектывы развіцця галіны і ўзнагародзілі лепшыя кампаніі.
Па выніках выставы букмекерская кампанія ФОНБЕТ перамагла ў намінацыях:
Лепшая букмекерская кампанія года.
Лепшы анлайн-букмекер года.
Лепшы букмекерскі клуб года.
Лепшае букмекерскае мабільнае прыкладанне года.
😎
А ну тады, канечне, гэта аргумент 😁
Вядома, гэты факт задокументаваны. Дыпломы паказаць ? 😁
Дык увогуле ў Беларусі сфера букмекерства на нулі. Марафон, у якім пасля пары плюсаў на неістотныя сумы рэжуць рахунак, Бетсіці таксама не айс, галоўны гулец рынку Париматч таксама апошнім часам сдуўся. Уладкоўваюць цырк з паўторнай вэрыфікацыяй, калі гуляеш у нармальны плюс, і замарожваюць рахунак на тыдні 2-3. Пра больш дробных букмекераў увогуле няма што казаць (Макслайн і іншыя).
Па акцыях у тым жа Париматчы ўвогуле нічога няма. Толькі даюць вяртанне сумы стаўкі, калі не прайшло адно падзея з чатырох з каэфамі больш за 1.3. Звычайна гэтая акцыя прыурочана да гульняў ЛЧ, ЛЕ і падобнага. Але самы сок у тым, што вернуць суму не больш за 5 долараў 😁 Хоць у тым жа Париматчы для рынку Расіі і Украіны акцыі якія-ніяк з’яўляюцца. А ў Белке пустка.
Плюс хочуць зрабіць для азартных устаноў гарантыйны фонд у памеры 1 млн долараў.
Шкада, што ЛІГІ СТАВОК у Крыме няма! Я б у іх быў кліентам!
Хоць бы пару кантор паставілі ў буйных гарадах
Браціш, да Краснадара нам то зусім нядалёка, можна будзе як-небудзь паставіць мэту і разам з’ездзіць)))
ты бред давай не неси тут.там всё пучком рега была через наземное помещение!так,что лучше молчи не смеши меня…….
А потом я не разу мультики не лепил,это не про меня…….
Нават так ? 😁
Прыродная сціпласць – шчырасць ? Ці дурнота – неўменне ? 😁
P.S. Сорри адмінам за флуд. Маўчу і ўцякаю з тэмы. Не мог не стрымацца )))
можна як варыянт ) усё роўна я на машыне але)))) але гэта як-небудзь
Ды не! На машыне не варыянт, трэба прагуляцца па Краснадары, папіць піўка з рыбкай. Машына – гэта такі сабе груз!
так з машынай) можна пакатацца, паглядзець усё))) а піўка з рыбкай можна і ў родных сценах