Лепшыя афшорныя букмекерскія кампаніі на 2023 год
Агляды анлайн букмекераў
|
14 September 2023
ад
Melbourne
|
16 Адказаў
|
841 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дарагія форумчане , падзяліцеся афшорнымі букмекерскімі канторамі , якія лаяльна ставяцца да гульцоў з РФ . Жадана каб была лінія больш-менш шырокая .
У іксах , мелбетах і ім падобных парэзаны , пін ап таксама пасля верифікацыі дзіўна парэзаў каэфы.
Памятаю, падобнае абмяркоўвалі пару гадоў таму , шмат вады з тых часоў пацекла . Можа хто ведае экзатычныя БК .
Мне Марафон Бет больш за ўсё падабаецца. Але я думаю ты пра яго хутчэй за ўсё таксама ведаеш раз усярэдзіне парэзаны.
Марафон – ЦУПІСны ці кам? У ЦУПІСным парэзаны, у кам граў вельмі даўно.
Як там з папаўненнем / вывадам?
Ты ж пра афшорныя пытаўся. Таму я пра ком і маю на ўвазе. Усё як і заўсёды на вышэйшым узроўні. Праблем з папаўненнем і вывадам у мяне пакуль яшчэ не было ў іх за ўсе гады , што гуляю ў іх . На дадзены момант выкарыстоўваю піастру. Вывад амаль заўсёды імгненны, ну з затрымкай да 2 хвілін часам бывае.
Цябе пачуў, Друг! Пару-тройку дзён часу дай, калі ласка, падніму адрасы і назвы менавіта беттынгавых кантор двух нямецкіх, вельмі сур’ёзных, дзе калісьці проста дзеля жарту на чэмпіянаце свету па футболе ставіў адразу на каманду і мне ясна прама на карту выводзілі без праблем увогуле!! Разумеецца, давядзецца, відавочна, у гэты час праз ві-пі-эн да іх заходзіць, але раней яны былі надзейныя, ручацца не магу як цяпер у сувязі з усімі гэтымі рухамі супраць нас, ру гульцоў! Увогуле пошукаю ў сваіх запісах і падзялюся тут! Разумеецца, нашы канторы – шлак-шлачны і ты правільна ўсё разумееš! Дарэчы, у нашых братоў з Белай Русі вельмі добра сябе зарэкамендавала Бэтсіці. Яна ёсць у Менску ў вельмі сур’ёзных казіно і на ўсе 100 працэнтаў надзейна! Не ведаю праўда, як яны да ру гульцоў праз онлайн ставяцца, правер калі не складана. Я асабіста ў Менску, калі быў, некалькі разоў там ставіў на футбол і хакей прама вельмі добрыя сумы з выдатнымі каэфамі прама праз кассы ў казіно! А ў Беларусі сам ведаеш, там жартаваць органы ўлады не будуць, калі якія-небудзь там заходнія прышлыя будуць з насельніцтвам жартаваць))), адразу ў стойла паставяць недабранадзейцаў! Дарэчы ў Менску яшчэ ў наземным Maxline ставіў, таксама зачотныя каэфы там былі памятаю, калі хто будзе ў Беларусі! Увогуле экзотыку дакладна змагу пару знайсці! Дай час, калі ласка!
Вельмі цікава.
У РБ нарм канторы, але таксама рэжуць.
А што олимбет,винлайне таксама парэзаныя?
БРАТАН! І тое, і другое – шлак шлачны! Цяпер у любым выпадку!
паспрабуй пінэкл, у казіно сеткі Royal паўсюль ёсць стаўкі(рокс, фрэш, сол і г.д.), гэта першае што прыйшло на розум
У ЦУПИСных ёсць рахунак , мяне цікавяць замежныя
Навучы нас бедолагаў таксама так гуляць , каб усюды рахункі рэзалі )
Там розуму шмат не трэба . Валуі або прагрузы , на новым рахунку могуць за 2-3 стаўкі абрэзаць , і вериф кінуць .
Прывітанне! Блін, я на іксах шмат гадоў вісну, быццам усё ок, усё задавальняе, нічога тыповага падобнага не заўважала… Можа я нешта не даглядаю?) Напішы плз пра свой досвед там… Можа мне варта сыходзіць адтуль?)
Калі ставіш звычайныя стаўкі , і не чапляе трыгер у выглядзе прагрузак або яшчэ чаго-небудзь, чаго не любяць букмекеры , то баяцца напэўна няма чаго .
@Melbourne я толькі на фонбете сяджу, ні разу букмeker не падвёў