Лепшы прадстаўнік казіно на сайце
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
12 чэрвеня 2018 г.
ад
VyacheslavLenin
|
29 Адказаў
|
1,578 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Такім чынам. усе мы перапісваемся ў асабістых паведамленнях і ў тэмах з прадстаўнікамі казіно.
Усi яны розныя. усе гатовыя дапамагчы ў розных пытаннях, або зрабіць нам падарункі, часам проста праінфармаваць аб розных акцыях і бонусах.
Прыйшоў час шляхам народнага галасавання вызначыць лепшага прадстаўніка і прафесіянала ў сваёй сферы
Галасаванне працягнецца з 12.06.2018 па 01.07.2018
🙂Я канешне хз, тут справа кожнага.. Але па мне самы нармальны прадстаўнік – Luka😁 Добра падаюць акцыі, ды і проста я люблю дзяўчат😎
Argo_Zigzag гэта прадстаўнікі аднаго з самых вартых еўрапейскіх казіно. іх вар’яцкія бонусы і акцыі а таксама цудоўнае стаўленне да кожнага гульца не пакідае ўсёй іншай шэрай масе недапрадстаўнікоў ніякіх шанцаў на перамогу
Плэйфортуна, што ні скажы, як бы я ні зліўся на іх за мінулыя грахі, але гэта самы лепшы з усіх, праблемы вырашае імгненна, пытанняў няма і на форуме вельмі часта
PlayFortuna топчык на мой погляд, радуе плюшкамі заўсёды, конкурсамі форумчан, таксама цікава назіраць у іхнім казіно гонку стрымероў.
Размаўляў тут толькі з прадстаўніком OneTwo, пытанне вырашана станоўча.
Вядома.. цяжка спрачацца наконт ПФ) але лепш, калі пытанняў да казіно мінімум (на маю думку))) BitStarz, напрыклад… Пінгвіны тэж нiчэ.
цяжка судзіць, але на мой погляд лепшым здаецца PlayFortuna)
ПФ – нядрэнна, але і Luka нічога сабе)
Ап тэму
Конкурс працягваецца да канца гэтага тыдня
да 22.07.2018
Галасуем, хлопцы
Менавіта конкурс?), дайце тады ім час хаця б да канца ліпеня пабарацца адзін з адным і прапанаваць нешта новае для форумчанам!
Самы клёвы прадстаўнік – Усевалод, казіно Голдфішка. Доўга ўжо на форуме не з’яўляецца, нікога не турбуе, фуфла не ўпіхвае, рознымі заманухамі не спакушае. Карацей дае ўсім жыць спакойна і шчасліва 😁
Не ведаю, наколькі такое галасаванне аб’ектыўнае, але размаўляў я толькі з прадстаўніком Фортуны, яму цвёрдая пяцёрка за лаяльнае і адэкватнае рашэнне. Але паколькі ён відавочны фаварыт, а я шмат станоўчага чуў пра сударыню Луку, ёй голас аддаў.
Дарэчы, калі гэта конкурс, то павінен быць прыз, прапаную ўзнагароджваць фрыспінамі ў якім-небудзь вулкане 😁
Прагаласаваў за прадстаўніка:
PlayFortuna, чаму ? Не за тое, што ён прадстаўляе гэта казіно або казіно самае лепшае, не, вядома, проста за чалавечнасць. Ён сам зразумее і хто ведае таксама. А ўвогуле заўсёды вітаю на падобных форумах прадстаўнікоў любых казіно, яны павінны быць і дапамагаць нам гульцам у межах магчымасцей. Увогуле, жадаю вам паспяховай гульні і адсутнасці праблем!
А прыз і так ёсць для лепшага
Мне таксама нейкім чынам бліжэй за ўсіх прадстаўнік “ПлейФортуны” і конкурсы былі неплагодныя, грашовыя і выплачвалі без праблем… Задаў па глюках пару пытанняў, адзін вырашылі і нават паахвяцілі бясплатнымі ФС… Потым памятаю, накруціў яшчэ да 20 долараў, рахунак быў рублёвы, але вывелі ў еўра аказалася яшчэ і з паходам. Тады былі праблемы з КИВИ, маладзец адназначна🐽
PS. Але за іншае пытанне па рулетцы, відаць, падзабылі… І такое бывае)
Та-Та-Та-Тааааааааа
Бурныя авацыі. апладзіменты
Лепшым прадстаўніком, прызнаны, прадстаўнік казіно, Play Fortuna!!!!
Брава і працягвайце ў тым жа духу. поспехаў вам і творчага росквіту!
У ўрачыстай абстаноўцы. мы ўручаем усім латестом медаль за мужнасць і адвагу!![]()
У апошні час прамакодаў стала менш) відаць абузаць пачалі казіно, ну пакуль будуць праходзіць такія акцыі як гонкі стрымераў і так далей, будзем жыць, удачы віншую)
Вялікі дзякуй усім, хто прагаласаваў за PlayFortuna!
Сапраўды вельмі прыемна 😉
Будзем трымаць марку!
_ _
Асаблівая падзяка за каментары ў гэтай тэме: @proffi12 , @kasper447 , @anita , @seregelio , @spartack , @thee4 , @konor 😉
ну затое ёсць коды ў нашым краме ад іх і гэта вялікі плюс бо ўмовы там значна лепшыя чым у тых, што ў тэме
ды і промакодаў менш не стала. наадварот бывае і па 2 чэла выхапляюць код
з крамы зразумела, таксама акцыя добрая промік без вагера, гэта радуе, а як чэлікі выцягваюць месячныя промікі з форума па 2 разы вось пытанне*? нібыта ж 1 раз было ў месяц толькі, ці не так зразумеў? можа правілы памяняліся?)
не 2 чэла за 1 раз маю на ўвазе
Віншамба вы гэта сапраўды заслужылі. НЕ толькі раздачай плюшыкаў. вырашэннем пытанняў. конкурсы і г.д. З-паміж усіх прадстаўнікоў вы тут кожны дзень і не па аднам разу ў дзень.
хто пра што, а вшывы пра бан
ну я і кажу
Вось ужо хутка набліжаецца восень… Вельмі прашу прабачэння, але… Маю задаць пару пытанняў у прадстаўніка, PlayFortuna… А чым вы нас плануеце здзівіць і парадаваць, летам 2018? Калі патрэбна спартыўная крычалка, то яны ў мяне есць
АзартПлей – НЕ
Колумбус – НЕ
БитСтарз – НЕ
РиоБет – НЕ
Ван Ту – НЕ
Дрифт – НЕ
2 Гоу… – НЕ
Ред Пингвин – НЕ
…
PlayFortuna – Так 😛
Прапанаваў бы як варыянт, “зарядыць і страліць залпом з усіх гармат” – “Толькі для жыхароў LCB. Бездапазітны турнір ад PlayFortuna”🐽
Упэўнены, абыякавых не будзе😎