Лепшая плацяжная сістэма
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
17 студзеня 2016 г.
ад
macur666
|
22 Адказу
|
1,981 Прагляд
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Давайце абмяркуем тут лепшыя плацежныя сістэмы для ўводу-вылучэння менавіта для замежных казіно. Каб грошы на рукі можна было атрымаць максімальна хутка і без лішніх страт на камісіях і канвертацыі. У якіх банках лепш афармляць або не варта афармляць візы. Скрилл і нетеллер – гэта кал на мой погляд – працэнты здымаюць нямалыя, сап нічым, пераводы на карту, рахунак у банку па месяцу часам чакаеш. Тое ж і наш qiwi. Калі дабярэшся да іх з 25 разу і запытаеш пра доўгі перавод, то глухага ўключаюць (рэальна пастаянна так, робяць выгляд нібы сувязь прападае) або проста трубку кладуць.
Ёсць купа розных плацежак, як замежных, так і нашых. Хто чым карыстаецца?
P.S. Зноў пытанне псіхалогіі. Хутка атрымаць грошы МЕНАЎ на рукі вельмі важна для нас лудаманоў. Калі праождзеш шмат часу, страціш частку на камісіі і канвертацыі ўжо і выйгрыш не мілы і здаецца мала, у выніку залудзіш.
З Ківі на карту амаль імгненна, можна сказаць, прыходзіць !
грай далей са сваім гіві у Вулкане, тут за сур’ёзныя рэчы)
Скрилл. Тут і базару няма для замежных
Ну а выбар ..то на самой справе невялікі атрымліваецца )) Skrill і Neteller (ў топку.. так разумею?) Застаецца картка (Visa) – з Mastercard можна толькі папоўніць. І банкаўскі пераклад. Доўга па часе .Усё залежыць ад сумы вываду, напэўна ..Я, дарэчы, з вываду ..часам губляю практычна 10%..
вось і я пра тое ж! губляеш нядрэнна з буйных вывадаў(потым лудажаднасць забярэ ў сто разоў больш). Skrill і Neteller у сметніцу – плацежкі для лохаў і афаў, бо хто карыстаецца, той даўно зразумеў. Ці доўга, што не ў кішэню. Усё не для людзей зроблена! ДАЙЦЕ ПІЗДАТЫЯ ПЛАТЭЖКІ!
Можа біткойн ?..(сам не сутыкаўся ..)
дарэчы так, але там напутана, можна на кідок трапіць) Валюта будучыні, кірунак правільны, развіваем, хлопцы) І мала казіно такіх, дзе такі вывад ёсць, гэта трэба агульны маніфест рабіць)))
можа PayPal або EcoCard ?
ну і? падрабязней раскажаш?
Не ведаю,чым Вас скрилл не задавальняе,у мяне больш за 5 дзён ніколі не праходзіла з моманту вываду і да моманту залічэння на карту!Акк цалкам верыфікаваны)
А калі б табе не пашанцавала і ты б месяц чакаў як многія? Камісія ў іх конская, валюта ўвогуле па грабежніцку канвертуецца, напрыклад рахунак у цябе ў доларах, з казіно выводзіш 1000 еўра, лічы ўжо каля 5 тысяч рублёў страціў.
я стараюся рэгіцца ў той валюте што і скрилл,а вывад на карту… даволі прыстойны курс,у мяне вывад баксаў на “белочки”)вполне нормально.всё роўна,калі з-за бугорных казяў,то або карта або скрил…па-мойму альтэрнатывы лепшай няма
Штосьці ў мяне Chrome ругаецца на ківі ) што гэта можа быць?![]()
Я за нетеллер у плане зручнасці
Нетеллер, адназначна. дакументы правяраюць хвілін за 20, прычым уначы – аккі адпаведна верифікуюць! Самая адстойная гэта Скрилл, падтрымка тупая, запыты па 49 гадзін апрацоўваюць, а часцей за ўсё проста забіваюць на твой запыт
Не ведаю плацёжкі і г.д. да нядаўна карыстаўся вэбманямі цяпер дэп і вывад з карты карту голд атрымаў у Приватбанку пакуль што ўсё задавальняе так як не парюся пасярэднікамі і г.д. вёў праз нейкі час атрымаў маю трое карт грыўны,даляры,еўра,пры дэпэ яшчэ бываю і бонусы атрымліваю ад Привата,у мінулым годзе нечакана чыста на бонусы купіў бутэлечку каньяку і банку чырвонай ікры на Н.Г. было прыемна, з біткойнамі не раю звязвацца так як паўтара гады таму яны нічога не каштавалі пакуль Мавроді сваё МММ не затушыў у Кітаі чаму біткойны да ўсё вельмі проста – стваральнікі пірамід на рэальныя грошы там маюць смяротны прысуд і вось каб не адказваць па законе ўсё ідзе на біткойны і за гэты час біткойн падаражаў у 500 разоў але ведаючы піраміды вельмі хутка яны не будуць каштаваць нічога – папера так скажам будзе даражэй за біткойн
Па мне так Ківі топ 1! Там, дзе я гуляю, Ківі прымаюць і выводзяць хутка, а самае галоўнае годнасць Ківі – гэта амаль імгненны вывад на карту. К прыкладу, з PokerStars на карту выводзяць 2-3 дні, а на Ківі на працягу 5 хв. – гэта самае доўгае, і з Ківі на карту 5 хв. макс.
калі так думаць. то тады вм лепш у іх імгненныя вывады на карту
Прывітанне, канфетка!..ць а я вось так і не змог на карту з вм скінуць )) . Калгас хлі ))
Ахахахаха ! А што за канфетка ? хахахаха!
Там можна нават на непрывязаную скідаць, увогуле ў гэтым няма ім роўных
Усяго-то іх.
Neteller.
Skrill
ВМ
Ківі. Няма з чаго выбраць. Усе астатнія – аўно.
Яд не бярэм у разлік, бо іх вэрыфікацыя пакідае жадаць лепшага. Розныя манеты і крыпта наогул нікому не спатрэбяцца.