Лепш бы пакінулі Чэрчэсава
Навіны спорту
|
24 ліпеня 2021 г.
ад
PavelFredooc
|
23 Адказу
|
694 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Каментатар Алег Андронаў выказаўся пра прызначэнне Валерыя Карпіна на пасаду галоўнага трэнера зборнай Расіі. Афіцыйна пра рашэнне РФС было абвешчана напярэдадні.
Да канца 2021 года Карпін будзе сумяшчаць працу ў зборнай Расіі і клубе. Менавіта гэты аспект выклікае сур’ёзную крытыку з боку экспертаў.
Яшчэ напярэдадні Андронаў назваў прызначэнне Карпіна «дурніцай».
«Не ўсіх задавальняе лаканічнасць. Ну што ж, мне нескладана растлумачыць…
Я лічу дурніцай прызначэнне ў 2021 годзе чарговага «сумяшчальніка». Ніякага сумяшчэння – не можа і не павінна быць! Гэта абсурд!!!
У 50 лепшых зборных свету сумяшчальнік адзін – Карпін. Ні ў які Катар мы не выйдзем. Забудзьце. Проста зноў страцім час… Не думаў, што я гэта напішу – але лепш бы пакінулі Чарчэсава…» – напісаў Андронаў у сваім тэлеграм-канале.
чым цікава было б лепш? калі ў каманды вынікі ўсё горш і горш
Карпин можа хоць моладзь падцягне( не на трэніроўкі, “пачуць атмасферу”), каб як мінімум выходзілі на замену, яны хоць з жаданнем будуць гуляць
ну і матыватар кажуць, ён карысны
Усё правільна чал мяркуе, Іголку на мыла памянялі, я б футбол у нас увогуле забараніў, а бабкі, што ім плацяць, аддаў бы прытулкам для жывёл..
паглядзім, але што-то надзей ужо ніякіх, з 140 лямоў насельніцтва не могуць каманду сабраць, пакуль бабло руліць, ніякага толку не будзе..
спроба не пакута, паглядзім, адзін хер губляць нічога🤠
гэта дакладна пра тое, што ўжо няма чаго губляць… Але тыя часы ўжо не вярнуць, калі спартсмены змагаліся за СССР, вуліцы вымералі, усе беглі глядзець тэлетрансляцыю… А цяпер на Расію ўсім напляваць, галоўнае – залатая медаль на Алімпіядзе, 4 ляма каштуе і яшчэ Володзя BMW X6 падарыць. Сёння трансляцыю з гімнастыкі вяла два каментатары, я проста ахренеў ад іх, адзін пытае: «а навошта яны ўсе сюды прыехалі?», другі яму адказвае: «за спонсарскімі кантрактамі і баблом» 😁 вось і ўвесь расклад..
ну і браць хлопцаў гадоў 18-20, у якіх няма кантрактаў з пепсямі-колламі і ім трэба даказваць што ўмеюць нагой і галавой мячык пінуць, як толькі грошы ў іх з’явяцца – адразу пад зад іх і бяруць новае пакаленне
ну і пакідаць “старчыкаў” тыпу Головіна, якія з жаданнем гуляюць, і падчас інтэрв’ю па яго твары відаць што яму сорамна
Сумняваюся, што гэтыя бабкі пайшлі б у прытулкі для жывёл
Дарэчы, было б цікава даведацца, колькі абыйдуцца падаткаплатніку паслугі Карпіна ў суткі
Чэрчэсаў каштаваў каля 600к рублёў за 24 гадзіны
а гэта як заўсёды ў нас называецца камэрцыйная таямніца, або потым, калі зловяць, піўшы з шалавамі шампанскае па 2500 еўра за бутэльку, скажуць – дзяржава не пры справах, гэта бабкі спонсара, нейкага мецэната Вексельберга або Алішэра Усманава..))
ну гэта за паўгода атрымліваецца, правільна?
калі нават 1,4 у год на ўсіх – гэта ўжо па-божаму
футбалістам бы яшчэ скараціць заробкі хаця б раз у 5
Ну сумяшчэнне ніколі дабра не даводзіла ў нас, але ёсць інфа, што калі ўсё ок будзе, то пасля НГ падпішуць новы кантракт і ён сыдзе з Ростава
150млн і за 30 гадоў ні каманды ні трэнера ў сябе знайсці не могуць.., а дзе ДЮСШ-а дзе дзяржпадтрымка спорту або засталіся толькі функцыяналы тыпу “мутко”?! Хацелася б убачыць тых хто прапанаваў гэтага “укупніка” – сумяшчэнца, хто будзе адказваць за вынік ён што ці. “маладцы” зноў фаны будуць бухаць і рваць на сабе валасы )
ўсё ёсць, і ДЮСШ і падтрымка дзяржавы і стадыёны напраектылі, толькі з ДЮСШ ідуць далей чыёй папік бабкі занёс куды трэба, а ў хлопцаў якія ўмеюць гуляць грошай няма і не прабіцца ў вялікі спорт..
А адказваць ніхто не будзе, як Мутко абдалося з гэтым допінгам і ўсё шыта крыта, толькі пасады мяняе і не могуць зняць ці пасадзіць…М А Ф І Я
Ну тады ОЙ)
А кіруюць усім функцыянары, якія таксама далёкія ад спорту, як і Мутко! А гэты мутны тып – чудак на літару м…)
P.S. Дарэчы, хацеў плюснуць твой пост, але не знайшоў дзе… Ці гэта толькі ў мяне такое
у ўсіх так, лайкі ў мяне адключаныя, пакараны і пастаўлены ў кут..😁
а са спортам зараз праблем няма ну ўвогуле, у мяне 200 метраў ад дома парк, моладзь і воркаутам займаецца і ў валейбол шпiляюць, дарожкі для бегу і веласіпедныя, бабы аэробікай займаюцца на свежым паветры, усё, што хочаш, толькі не ляніся..
Ну тады каб яму праявіць сябе ў зборнай, то можна “пакласці” на Ростаў, а ўсё гэта я не думаю, што яму прасцяць, ды і на рэпутацыю паігрыша.
На жаль, у нас па-іншаму, метраў сто школа, там усё зроблена па-красіву, футбольнае поле, бегавыя дарожкі, пляцоўка пад баскет і міні-футбол, снаряды, але… Але туды нікога не пускаюць УСЁ агароджана і падключана, капіталісты хрэновыя. Бегаць і веласпортам, канешне, можна займацца і ў парку, і ў скверах, але машын як бруду… Яшчэ пры Саюзе загазаванасць была болей за 30% вышэй за норму, а цяпер…
ёсць прыклад нармальнага сумяшчэння ў асобе Лобановского і Блохина
Валера , верым.
думаю трэба было браць трэнера з клуба Ахмат))))))))))))))))))))!па-іншаму нашы футбалісты не выправяцца думаю……вераней іх ужо не выправіць нават калі ўсе Геледвагены Мерседесы і Ламборгіні забраць у іх