лайв_лесенка50
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
15 чэрвеня 2023 г.
ад
extratip
|
620 Адказаў
|
17,512 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🤷♂ дзіўны вяртанне. Насамрэч па дзявятай ступені зрабілі нам вяртанне стаўкі. Хоць у першым тайме было забіта 4 галы. Уся гісторыя перапіскі на скрыне з аператарам. 👈
А мы ідзём шукаць стаўку пад дзясятую ступень 🫡
Усім добрага 🙋♂
10 – Лінія. Таварыскія матчы. Зборныя да 19 гадоў.
Ізраіль да 19 – Румынія да 19, ТБ 0.5 у першым тайме за 1.41. пачатак матчу праз 2 гадзіны. Gl 🤞
🟢 сядзіць родны, сядзіць сабе ў сетцы варот як паслухмяны мячык 👨🍼.
Чакаем наступную стаўку🫡
Усім даброе 🙋♂
11 – Line. Таварыскія матчы. Зборныя да 20 гадоў.
Данія да 20 – Францыя да 20, ТБ 0.5 у першым тайме за 1.35. пачатак матчу праз 8 гадзін 35 хвілін. Gl 👌
Даўно не заходзіў сюды.. А ты, гляджу, разагнаўся.. Фу-фу, каб не спалохаць удачу.
🟢 забралі свой гол ✊
Шукаем стаўку пад дванаццатую ступень 🫡
12 – Чэмпіянат Еўропы. 2024. Кваліфікацыя. Групавы этап.
Партугалія – Люксембург, ТБ 1 у першым тайме за 1.36. пачатак матчу праз 1 гадзіну 40 хвілін. Удачы 💕
🟢 забралі свае пару галоў ✊
Сёння ставак больш не будзе. Усім добрых сноў 🌒
Добрай усім 🙋♂
13 – Line. Таварыскія матчы. Зборныя да 19 гадоў.
Нямеччына да 19 – Швейцарыя да 19, ТБ 1 у першым тайме за 1.45. пачатак матчу праз 1 гадзіну 25 хвілін. Удачы 💜
🟢 узялі свае галы ✊
Ну вось зноў і пачынаецца, напэўна самае цікавае для многіх з нас, калі ж лесенка спыніцца 😁.
Калі хто не ведае, то мы пачынаем кожную лесенку з 50 рублёў, на дадзены момант мы дайшлі да 2869 руб. 😏, рэкорд быў 3175 руб. Будзем спадзявацца, што мінусаў яшчэ доўга не будзе.
Шукаем стаўку пад чатырнаццатую ступень 🫡
14 – Лінія. Таварыскія турніры. Зборныя да 19 гадоў. Славенія. Кругавы турнір.
Партугалія да 19 – Мексіка да 19, ТБ 0.5 у першым тайме за 1.32. пачатак матчу праз 1 гадзіну 30 хвілін. Няхай шчасціць 🫰
у мяне такая прапанова табе: з кожнай тысячы вылічваць 50р на будучую лесеніцу, і будзе, напэўна, не так балюча, калі прайграеш
напрыклад, дойдзеш да да стаўкі 5к, і ліч, што ў цябе ужо будзе адкладзена 250р😁
Не, мне 50 р і так не шкада. Трохі абідна, калі добрая серыя перарываецца мінусам. А стартовыя 50 р – гэта найменшае, пра што можна шкадаваць у гэтым выпадку пасля тых самых 10+ запар і больш. 🤷♂
Не па тэме,але спытаю.
Якія шанцы ў зборнай Кз прабрацца на чэмпіянат свету 2024?
Тры матчы на выездзе.Фінляндыя,Данія,і Славенія
Дома адзін матч з Сан-Марына.Як лічыце, ёсць шанц?
ну з Даніяй думаю не зачапяцца, з фіннамі і славенцамі ёсць шанцы
Кз алга, што тут яшчэ дадаць😉
Спадзяёмся на гэта, дома перамаглі Данію, прайграючы 0-2) у выніку 3-2.
Але паўтарыць такое ў гасцях нерэальна)
🟢 сядзіць паслухмяны мячык у сетцы варот ✊. пабілі папярэдні рэкорд 🎉
Шукаем стаўку пад пятнаццятую ступень 🫡
15 – Лінія. Таварыскія матчы. Зборныя.
Шатландыя – Англія, ТБ 2 на ўвесь матч за 1.66. пачатак матчу праз 1 гадзіну 3 хвіліны. Удачы ❤️
🟢 забралі свае галікі ✊
На сёння ставки больш не будзе. Заўтра працягнем лесвічку з шаснаццатай прыступкі 🫡 .
Усім добрых сноў 🌒
вось цяпер можна паследзіць за ставочкамі, а то да гэтага было нецікава🤐
Давай Экстра, трымаю за цябе кулачкі!
Усім добрага 🙋♂
16 – лінія. Заходняя Аўстралія. Нацыянальная Прэм’ер-ліга да 20 гадоў.
Папярэдні фінал.
Перт РэдСтар да 20 – Бейсуотер Сіці да 20 , ТБ 1 у першым тайме за 1.42. пачатак матчу праз 10 хвілін. Удачы 🫶
🔁 Вяртанне. Вось такое вяртанне ў нас атрымалася. Матч, канечне, быў больш чым актыўны, шкада што яны гэты гол не паклалі ў пачатку тайму.
Я яшчэ сутыкнуўся зараз з такой праблемай, што мне на многія дваровыя матчы не дае ставіць вышэй за 5К на гол у першым. Гэта крыху ўскладняе сітуацыю. Таму магчыма сёння ставак больш не будзе. Ну або нешта прыдумаем.
Чакаем наступную стаўку 🫡
Глядзеў гэты матч, моманты былі нядрэнныя, забілі на 45 +1, ужо думаў, што ў цябе зайшло, але потым паглядзеў – тотал больш за 1 быў. Вяртанне, рухайся далей!
17 – Лінія. Саудаўская Аравія. Дывізіён 1.
Аль-Файсали Харма – Аль Джабалайн, ТБ 0.5 у першым тайме за 1.44. пачатак матчу праз 25 гадзін. Gl 🫰
____
Увогуле, як я і казаў вышэй, БК мне на многія матчы не дае ставіць вышэй чым 4-5К за адну стаўку.
Такім чынам дадзеную стаўку мы разбілі на дзве часткі на 4000 руб і 2288.20 руб. Паколькі стаўлю з тэлефона, то выпадкова пальцам зачапіў па другой стаўцы датэрміновую выплату і яна прадаўся адразу пасля таго, як я яе паставіў. Давялося трохі дадаплаціць і паставіць паўторна, але нічога страшнага, добра, што я гэта заўважыў адразу.
Яшчэ хацеў бы падмеціць, што стаўка будзе юбілеіная 😍. Роўна дзесяцітысячная стаўка па рахунку будзе, як я стаўлю ў гэтай БК, ці паўплывае шчасце на гэты факт – мы даведаемся толькі заўтра. Удачы ўсім 🫡