лайв_лесенка50
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
15 чэрвеня 2023 г.
ад
extratip
|
620 Адказаў
|
17,521 Прагляд
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🟢 забралі першы плюс ✊
Усё як звычайна , як толькі бачу нешта цікавае – адразу выкладваю стаўку пад наступную ступень . 🫡
2 – Line. Ліга чэмпіёнаў УЕФА. Ракув Чэнстохава – Аріс Лімасол, ТБ 0.5 у першай палове за 1.42. пачатак матчу праз 8 гадзін 5 хвілін. Удачы 👈
Ps – звычайна не стаўлю на ЛЧ у першыя паловы. Але на сёння нічога лепшага не знайшоў. Усім удачы 🤙
🟢 З першых хвілін узялі свой другі плюс запар. ✊
Можа што-небудзь па лайве будзе пад трэцюю ступень, пакуль глядзім, назіраем. 🫡
Усім добрае 🙋♂
Працягваем лесеніцу з трэцяга прыступка.
3 – Line. Малайзія, Сабах да 21 – Паханг да 21, ТБ 0.5 за 1.31, пачатак матчу праз 1 гадзіну 40 хвілін. Удачы 🫶
🔴 мінус. лавім не ўдачу на трэцяй прыступцы. Гэта азначае, што ў наступны раз пашанцуе яшчэ больш і лепш.
Новую лесвічку пачнём не раней чым увечары. Пасля мінусу трэба заўсёды браць час на перапынак. Усім дабра 🤗
Усім добрага 🙋♂
Сёння матчаў як ката наплакала. Адзін наковыркаў, які падыходзіць пад нашы патрабаванні – каб каэф не менш за 1.3 быў. Іііі, ехалі ✊
1 – Line. Бутан, Тенсунг – БФФ Экедеми А, ТБ 0.5 у першай палавіне за 1.30. пачатак матчу праз 2 гадзіны 20 хвілін. Gl 🫡
🟢 бярэм першы плюс. ✊
Усё як заўсёды, рухаемся па класіцы. Граем да першага мінуса і ні кроку назад 👊
2 – Лінія. Аргенціна, All Boys да 20 – Talleres Remedios да 20, ТБ 0.5 у першым тайме за 1.33. пачатак матчу праз 10 хвілін. Gl 😇
Брацік,у цябе тут рэкорд быццам як 13 падзей,нешта там каля 3000 з лішкам. А ўвогуле акрамя таго што тут у цябе апублікавана,ты да 50К даходзіў?
Не, я разам з вамі стаў практыкаваць стаўкі гульнёй па лесвіцы.
Але быў раз, калі мне ўдалося 23+ запар зрабіць з каэфамі вышэй 1.7, усе каэфы былі каля 1.85. Але там было змешана са стаўкамі па стратэгіі “7Б” – баскетбол, і ўсе стаўкі былі флетамі.
А так, гуляючы па лесвіцы, рэкорд быў пакуль толькі ў гэтай тэме, зрабіўшы з 50 р да 3175 р за 13+ запар пры мінімальным каэфе 1.3. 🤷♂ Ну я праўда паставіў такое жорсткае правіла, каб каэфы менш не заігрываць па гэтай тэме. Інакш сумнавата атрымаецца.
А калі дабярэшся, напрыклад, да 34000 руб, ну так каб засталося яшчэ раз паставіць і будзе 50К, знімеш? Ці толькі 50к на здым?
Складаны пытаньне, бо я так і не дабіраўся да такой сумы. Але, ведаючы сябе, хутчэй за ўсё пайду да канца. Мне ў прынцыпе не шкада прайграваць гэтыя грошы, якія пачынаю з 50 рублёў, у гэтым і ёсць асноўны плюс гэтай тэмы.
Больш устаеш чыста маральна. Пасля прайгрышу не хочацца пачынаць новую лесенка нават пасля 2+ запар, бо ты ўжо прайшоў пэўны шлях, за які паспеў зачапіцца, і тым самым прачынаецца азарт працягнуць лесенку як мага далей. Пасля мінусу трэба перачакаць нейкі час, каб з’явілася жаданне пачынаць новую, і так кожны раз.
Спадзяюся, дасягнеш 50к
У любым выпадку, удачы!
🟢 Забралі другі плюс ✊.
Рухаемся шукаць стаўку пад трэцюю ступень 🫡
3 – Лінія. Ліга Канферэнцый UEFA. Лех Познань – Спартак Трнава, ТБ 0.5 у першым тайме за 1.34. пачатак матчу праз 50 хвілін. Удачы 💜
🔴 мінус. Пры такой гульні і не забіць пару галоў у першым? разумею 🫠
Няма чаго тут болей дадаць. Усім добрага вечара. Заўтра будзе дзень , будзе лесенка 😌
Дабра ўсім 🙋♂
Сёння нас чакаюць вялікія справы 🫡
1 – Line. Жанчыны, Японія – Швецыя, ТБ 0.5 у першым тайме за 1.56. пачатак матчу праз 1 гадзіну 10 хвілін. Удачы 💕
🟢 Шведскія дзяўчынкі радуць нас прыгожым голам 💃
Будзем шукаць стаўку пад другую ступень 🫡
Паколькі ў дадзеным матчы на 0.5 у першым крыху не дацягвае да каэфа 1.3, таму возьмем на цэлы Тб з вяртаннем.
2 – Line. Казахстан, Елимай – Туран, Тб 1 у першым тайме за 1.55. пачатак матчу праз 2 гадзіны 10 хвілін. Gl 🫰
🔴 мінус. Ну што тут скажаш ? не пашанцавала ўвогуле, хаця і верыў, што гол будзе і не адзін. Больш за 10 удараў у створ, купа момантаў, але ўсё міма. 🫠
На працягу дня дамо яшчэ адзін шанец на лесеніцу .🫡
1 – Лінія. Сербія, Графічар – Едзінства Уб, ТБ 0.5 у першым тайме за 1.33. пачатак матчу праз 1 гадзіну 30 хвілін. gl 🫰
🟢 сядзіць у варотах наш скурны мяч ✊
Як толькі з’явіцца што то цікавае , то адразу выкладваю стаўку пад другую ступень 🫡
2 – Лінія. Партугалія, Спортинг Брага – Фамаликан, ТБ 0.5 у першай палове за 1.30. пачатак матчу праз 25 хвілін. Gl 🤞
Тут не пагаджуся) з 50 рублёў падняць 50к – гэта поспех. І па-мойму трэба зняць, або як я паставіць на коеф 1.2 і прафукать(
Я як і ты пачынаў са ставак з 5к, у цябе 50 р, а ў мяне 5к тэнге – гэта было прыблізна 1к рублёў калісьці, падняў з гэтага 35к тэнге, у выніку паставіў на рэальны коеф 1.2 і прафукать) бо лідар матчу сыграў у нічыю 0-0))) было абідна жах. Думаю, калі ты з 50 дабраўся да 50к, зняў бы. А так – гэта разважанні)
Ты, напэўна, не ўважліва прачытаў пытанне, на якое я адказаў, ну або я не зусім зразумела адказаў на яго 🤷♂
А так так, канешне, абідна прайграваць буйныя сумы, ды яшчэ за маленькія каэфы. Рознае ў стаўках таксама бачыў.