Лахатрон казіно БАЙКАЛ
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
16 лістапада 2015 г.
ад
surka81
|
49 Адказаў
|
5,974 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
чакаю….шчыра кажучы сам у шоку!!!калі паступяць,то + ім!Но гуляць…не
Цісні на іх,скажы на форум адпраўлю ..я таксама пісаў калі з татвегаса выводзіў)))
хлопцы….прыйшла 10!!!!я ў ах..е)))
віншую)додушыў іх))
а то….каб жыццё мёдам не здавалася!!
ахаха х)
цяпер даведайся, куды астатнія грошы дзеліся )
Такім шарагам на розныя форумы зусім усё роўна. Яны ведаюць, што часцей за ўсё знайдуцца ідыёты, якія будуць дэпіць у іх казіно. Вось і ўсё.
10 вывёў. Цяпер пішы, каб 115 вывелі ;D
ёсць прома ў гэтую казяўку на 3 баксы..першы хто ў лічку напіша,аддам
выяснил…вот!У выпадку калі ў працэсе адыгрыша бездэпазітнага бонуса Вы не здзяйснялі дэпазітаў, то пасля завяршэння адыгрыша зняць магчыма суму, роўную суме налічанага бонуса.так што поінт іх аб’е…ш)
нават няма сэнсу лезці туды)) каб так мучыцца з вывадам
Пагуляў на 3 баксы і зліў ,без ніводнай бонускі
Чырык якраз не праблема. Вось калі пайдзе гаворка пра некалькі соцень – тады праблемы будуць дакладна. Не разумею, навошта гуляць у такіх. Іх жа поўна нармальных !
калі ты ўважліва паглядзіш на тэму….тады напэўна ўсё зразумееешсс……
тут сэнс не ў атрыманні грошай, а ў цікавасці колькі ўвогуле можна цягнуць і што прыдумляць для адмовы па выплаце. Аналіз можна праводзіць.
Можа, у іх кішэні пустыя і цягнуць, каб хто-небудзь задэпанаваў, зліў і гэтыя грошы ўжо ТСу перавесці.
а ўвогуле гэта спроба скарыстацца лэйблам Вулкан. Я таксама магу аформіцца іхнімі шрыфтамі. Назвацца, скажам, казіно-Стакан або казіно-Істукан. І вуаля, інтарэс прыцягнуты
так….гэта іх марка..айвулкан)))проста відаць новы праект,але працягваць там не маю намеру!
амаль штодня ад іх бездэпы прыходзяць
На днях на пошту прыйшоў ад гэтага казіно ліст з бонус-кодам на 40 баксаў з віджэтам 75.
Рашыў паспрабаваць – адбіў) Заказаў на выплату 40 баксаў, напісаў у чат падтрымкі, адказалі, што ўсё гуд.
Заказваў ноччу ў пятніцу, а выплаты ў іх строга з 10 да 17 па буднях))))
Пачакаў, адпішу чым справа скончыцца.
Ну вось і падышоў тэрмін выплаты майго адыгранага бездэпа на суму 40 баксаў)))
Пішу ў чат гэтага гавноказіно, пытаюся, калі бабкі пералічаць?)
ахаха, ну че? норм!
что и следовало ожидать.
За 40 баксаў будут тебя сейчас доўга правяраць і «абеспечваць бяспеку»….))))хехе
2016-04-08 10:28:09 Заяўка на вывад Qiwi -40.00 USD Паспяхова
Увогуле якось так. Не чакаў, калі шчыра, што яны вывядуць. Тыдзень гемару і перамоў у чаце)))
Палка таксама раз у год страляе 😁
хрэна се ))) трэба пашукаць у скрынях, у мяне амаль у кожным ад іх бездэп ляжыць ))
у мяне гэтых купонаў таксама да чорцікаў…а толку,тэрміны купона абмежаваныя.
А мне толькі адзін раз прыйшла рассылка, напэўна нік палохае.))))