Куплю акаўнты LocalBitcoins
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
20 February 2019
ад
Mike
|
20 Адказаў
|
3,360 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Куплю акаўнты localbitcoints, створаныя больш за 6 месяцаў таму!
Цана дамоўная, залежыць ад тэрміну рэгістрацыі акаўнта і ад колькасці здзейсненых па ім аперацый!
А інтарэс свой хоць раскажаш іншым ці гэта таямніца, пакрытая змрокам?
Ну зноў нейкая халява намалявалася ў тэме крыпты)
А, дарэчы, на першы погляд цікавая біржа. Можна непасрэдна вывесці на карты банкаў сваёй краіны ў нац. валюце. Курсы толькі яшчэ трэба параўнаць з іншымі варыянтамі.
Я гэтыя аккі перапродам, толькі і ўсяго!
Колькі будзе каштаваць акк 2016 года? праўда там было ўсяго пару транзакцый…
Важна колькасць здзелак па ім…такі акк куплю за 300р
гэта што цяпер форум барыжніцтва?!
З чаго ты так узяў? Чалавек знайшоў тэму, магчыма ў кагосьці ёсць непатрэбны акаўнт. Чаму б і не прадаць? Попыт стварае прапанову! Гэта рынак, мой сябар 😁
ну такое
Барыжніцтвам гэта можна было назваць у 80-я гады, калі быў закон пра спекуляцыю. А тут чалавек знайшоў тэму і патраціў на гэта свой час. Трэба жыць сучаснасцю, а не мінулым.
Каму гэтыя аккі ўжо даўно не патрэбныя… але за іх можна атрымаць капейкі! Ніякага барыжніцтва!
Крч,ТЭМА…
Знаю аху…ны фрыбет-фрыспін-фрыпокер у адным замежным казіно на косар рублёў. Го мне на ківі па тры соткі я вам інфу ў прыват.
Я не барыга, гэта ўсё наш неспакойны час, тым больш я яго марную, зразумейце.ПС. ніякіх вэйджэраў, нават у любы слот гэты бонус суеш – адразу памнажэнне х10, інфа сотка.
Што ты сарказм не разумееш) Ну, трохі пласкавата, але ж гумар)
Справа не ў сарказме, заўсёды яго разумеў. Справа ў тым, што ты ўжо тройчы спрабуеш даказаць, што топік-стартер не мае рацыі.
якія патрабаванні і цана?
Патрабаванні : больш за 6 месяцаў з моманту стварэння аккаунта!
Кошт: залежыць ад колькасці здзелак (аперацый) па аккаунце)
Можаш скінуць у прыват параметры аккаунта і я скажу, за колькі куплю
Патрэбны акк, пішыце ў ЛС
Тэму ў топ!
Тэрмінова патрэбны акк, пішыце