Купля купонаў у краме.
Агульныя пытанні
|
13 September 2019
ад
Dobronx
|
30 Адказаў
|
3,638 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Купіў 6 верасня 2 купоны, 1 на мелбет, другі на казіно винрейт. Праляцела па сутнасці тыдзень, больш за 72 працоўныя гадзіны. Дзе купоны?
Сёння дакупіў яшчэ адзін купон на казіно Карат.
Высылайце адразу ўсе 3 купоны, і ўвогуле разбярыцеся з часам адпраўкі…
Дык у саміх казіно няма спінаў ?
1.Мелбет рэга не па спасылцы то-біш ты міма
2. Винрейт таксама міма бо няма дэпазіту
Так што перш чым нешта прад’яўляць трэба ўважлівей чытаць умовы тавару ў краме!
а калі будзе рассылка новага купона? які дадалі нядаўна
там не рассылка, а налічэнне на акк(профіль запоўні, не забудзь)
зразумеў, там жа, здаецца, у апісанні купона напісана, што першы раз можна будзе актываваць без дэпазіту? лічы як пасля рэгістрацыі
так. так і ёсць
калі ты чаго-небудзь не ведаеш або не бачыш то лепш заўсёды ўдакладніць. чым купіць і абурацца
Так і трэба пісаць, што спасылкі рэферальныя і абавязкова рэга па іх. Там па сутнасці напісана 2 словы, зарэгацца, вось вам спасылка.
Окей, апусцім першыя два. Па трэці купон калі налічэнні? І чаму ўвогуле ніхто ні пра што не папярэджвае, калі тавар па той ці іншай прычыне недаступны для налічэння? Я як даун сяджу правяраю, чакаю хоць што-небудзь у асабістых паведамленнях, а там вечная пустка.
там і напісана, што рэга па спасылцы
а навошта ты чакаеш? я не магу ўсім паведамляць што яны не падыходзяць па той ці іншай прычыне пад купон. калі ты бачыш што няма некалькі дзён то напішы і спытай. У карат чакай. звычайна да позняга вечара налічваюць
а на вяртанне поінтаў за купоны, пад якія ты не падыходзіш, можаш напісаць @IvanPronin ён верне табе поінты
а купоны хто залічвае падкажы. і вечар, па мск прыкладна ў колькі? я проста са Сібіры.
менеджэр казіно учора ў 20:00 па МСК налічвалі. сёння думаю таксама.
Па вінрэйту. ты можаш туды ўнесці деп і мне адпісацца – я перадам каб налічылі. ці адмяніць пакупку, як я пісаў вышэй, і на будучыню яшчэ раз кажу. лепш адзін раз спытай перад пакупкай, калі не ўпэўнены ў чымсьці. у большасці купонаў рэга не важная ад каго. але ёсць дзе ідзе прывязка менавіта па ёй
Купіў 21-га купон у буй,Ленін там сказалі звярнуцца да цябе,залічы ўжо гэты купон
Бле ну шчыра не першы дзень бярэш купоны пры тым што ўзяў у выходны ты ўмудрыўся ўжо ўсюды мне пра яго напісаць! Чакай і ўсё залічаць.
Памятка для новых і не новых пакупнікоў
Не першы дзень але хочацца гуляць) хоць ужо прайшло 48 гадзін))
у магазіне ж напісана што выхадныя ў разлік не ідуць
ОЙ, ВОТ ТУТ МНЕ ЦІКАВА, ДЗЕ МОЖНА АЗНАЁМІЦЦА?😋😋😋
усё залежыць ад купонаў і іх умоў ва многіх казіно, дзе нарахаванне на рахунак. павінен быць запоўнены профіль
Оу. зразумела))))
Падкажы, калі ласка. Я набыла купон у карсар, па спасылцы зарэгістравалася, здаецца ўсё правільна зрабіла))) але вось начыталася і цяпер засумнявалася))))Здаецца тэрміны па часе падыходзяць, а па купоне цішыня, можа дзе напартачыла і чакаць няма чаго?)))
Прывітанне. Купон 20.09 а 4 ночы набыла ў LuckyBay 200 RUB Free Chips , але так і не атрымала яго. Што з ім? Можа, дзе напартачыла.
Нічога не магу зразумець! Туды пішу, хаця б што!
Пішаш туды, але лепш пішы ў асабістыя паведамленні @VyacheslavLenin
гы ён выданы даўно))