Культурная тэма

Флудзілка | 6 October 2025 ад | 110 Адказаў | 1,571 Прагляд | 7 Рэакцый
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
183
Публікацыі
808
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
09.07.2020
SanyaGrey, 10 hours таму
@d81b8eb89b45cbbf​ О, Рык і Морці добра стартавалі

@sanyagrey​Рык і Морці? добры мульцік?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
105
Публікацыі
242
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
21.09.2021
Gryund, 10 hours таму
@sanyagrey​Рык і Морці? добры мультфільм?

@gryund​ мне нагадвае South Park (((

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
66
Публікацыі
824
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.06.2016

Гляджу зараз “Радар” тыпу “Вельмі дзіўных спраў”, на наш лад) Даволі нядрэнна.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
426
Публікацыі
1 531
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017

“Рэзервацыя”.

Скажу шчыра, вельмі чакаў гэты серыял. Але, як заўсёды ў такіх выпадках з расійскім кінематографам, чаканні наогул не апраўдаліся.

Нібыта і цікава было глядзець, але кожны раз лавіў сябе на думцы, што чагосьці не хапае. А чаго менавіта – сказаць цяжка.

Дыялогі, бл**ць, рэальна вельмі нудныя і месцамі зацягнутыя. Проста ні пра што. Акцёры то пераігрываюць, то наогул без эмоцый там, дзе яны патрэбныя.

Калі судзіць па сюжэце кнігі, то, здаецца, серыял пайшоў не ў той бок. Сама ідэя крутая, але рэалізацыя слабая. Няма адчування, што ты акунуўся ў свет герояў і перажываеш разам з імі.

Фінал я сам сабе наогул не змог патлумачыць. Шмат якія сітуацыі пакінулі пытанні. У другім сезоне там будуць адказы? Ці ўсё пайшло па пі**дзе і ніхто не выжыў?)

Словам, рэкламавалі як ах**енную антыўтопію, а атрымалася паўмістычная меладрама ў духу канала “Расія-1”.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 917
Публікацыі
8 105
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
urbanjungle, 6 hours таму
«Рэзервацыя». Шчыра, вельмі чакаў гэты серыял. Але, як заўсёды ў такіх выпадках з расійскім кінематографам, чаканні зусім не апраўдаліся. Нібыта і цікава было глядзець, але кожны раз лавіў сябе на думцы, што не стае нечага. А менавіта чаго – сказаць цяжка. Дыялогі, бл**ць, насамрэч вельмі нудн [...]

@urbanjungle

Адны і тыя ж акцёры з серыяла ў серыял, з фільма ў фільм. Нібыта больш няма каму здымацца. Ды ладна, калі б яны сапраўды ўмелі пераўвасабляцца і станавіліся зусім іншымі персанажамі. Мяне ніколі не пакідае думка, што не мяняюцца не толькі акцёры, але яшчэ і самі персанажы.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
426
Публікацыі
1 531
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
Misha55, 5 hours таму
@urbanjungle​ Адны і тыя ж акцёры з серыяла ў серыял, з фільма ў фільм. Нібыта больш няма каму здымацца. Іншая справа, калі б яны сапраўды ўмелі пераўвасабляцца і станавіліся зусім іншымі персанажамі. Мяне ніколі не пакідае думка, што не мяняюцца не толькі акцёры, але яшчэ і самі персанажы.

@misha55​ так, дарэчы, ёсць такая фігня, што адны і тыя ж акцёры пастаянна граюць адных і тых жа герояў, тыпу альбо дрэнных, альбо паліцыю, альбо там здрадніка і т.п. Таму цяжка іх уявіць у іншых ролях. І калі яны з’яўляюцца ў іншых ролях, гледачу на гэта наогул цяжка глядзець). Асабліва калі цалкам мяняецца вобраз героя.

Пераўвасабленне, атрымліваецца, не іх конік, і яны граюць тыя ролі, якія найлепш ім удаюцца. Хаця, на мой погляд, менавіта разнапланавасць акцёра найбольш сведчыць пра яго акцёрскае майстэрства. Бо сыграць аднаго героя (асабліва калі ў цябе такі тыпаж па жыцці) не так ужо цяжка, як калі б у кожным серыяле трэба было граць новы вобраз.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
426
Публікацыі
1 531
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017

Вось, напрыклад, Стэпан Девонін.

Мне здаецца, што ў 90 працэнтах фільмаў і серыялаў ён, блін, грае адну і тую ж ролю: сопляка, няўдачніка, дрэннага мужа і г.д. Я цяпер яго нават не ўяўляю ў іншай ролі).

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
426
Публікацыі
1 531
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017

Атрымліваецца, што большасць серыялаў у РФ здымаецца як канструктар Lego: заўсёды ёсць спіс акцёраў, якія граюць пэўных персанажаў. І проста іх пхаеш у серыял з любым сцэнарыем, а там ужо як атрымаецца))). І не трэба замарочвацца з кастынгам, прапрацоўкай роляў і г.д.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 917
Публікацыі
8 105
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
urbanjungle, 5 hours таму
Атрымліваецца, што большасць серыялаў у РФ здымаецца як канструктар Lego: заўсёды ёсць спіс акцёраў, якія граюць пэўных персанажаў. І проста іх пхаеш у серыял з любым сцэнарыем, а там ужо як атрымаецца))). І не трэба замарочвацца з кастынгам, прапрацоўкай роляў і г.д.

@urbanjungle

Ну як у канцы 90-х і пачатку нулявых. Амаль любая камедыя Адама Сэндлера, здымаўся яго прыяцель Роб Шнайдэр)

Або як рэжысёр “Жыцця па выкліку” Сарык Андрэасян, запхнуў туды сваю жонку, цяпер яна раптам стала топ-актрысай (на іх думку), і ўсюды яе пхаюць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...