Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
@sanyagreyРык і Морці? добры мульцік?
@gryund мне нагадвае South Park (((
Гляджу зараз “Радар” тыпу “Вельмі дзіўных спраў”, на наш лад) Даволі нядрэнна.
“Рэзервацыя”.
Скажу шчыра, вельмі чакаў гэты серыял. Але, як заўсёды ў такіх выпадках з расійскім кінематографам, чаканні наогул не апраўдаліся.
Нібыта і цікава было глядзець, але кожны раз лавіў сябе на думцы, што чагосьці не хапае. А чаго менавіта – сказаць цяжка.
Дыялогі, бл**ць, рэальна вельмі нудныя і месцамі зацягнутыя. Проста ні пра што. Акцёры то пераігрываюць, то наогул без эмоцый там, дзе яны патрэбныя.
Калі судзіць па сюжэце кнігі, то, здаецца, серыял пайшоў не ў той бок. Сама ідэя крутая, але рэалізацыя слабая. Няма адчування, што ты акунуўся ў свет герояў і перажываеш разам з імі.
Фінал я сам сабе наогул не змог патлумачыць. Шмат якія сітуацыі пакінулі пытанні. У другім сезоне там будуць адказы? Ці ўсё пайшло па пі**дзе і ніхто не выжыў?)
Словам, рэкламавалі як ах**енную антыўтопію, а атрымалася паўмістычная меладрама ў духу канала “Расія-1”.
@urbanjungle
Адны і тыя ж акцёры з серыяла ў серыял, з фільма ў фільм. Нібыта больш няма каму здымацца. Ды ладна, калі б яны сапраўды ўмелі пераўвасабляцца і станавіліся зусім іншымі персанажамі. Мяне ніколі не пакідае думка, што не мяняюцца не толькі акцёры, але яшчэ і самі персанажы.
@misha55 так, дарэчы, ёсць такая фігня, што адны і тыя ж акцёры пастаянна граюць адных і тых жа герояў, тыпу альбо дрэнных, альбо паліцыю, альбо там здрадніка і т.п. Таму цяжка іх уявіць у іншых ролях. І калі яны з’яўляюцца ў іншых ролях, гледачу на гэта наогул цяжка глядзець). Асабліва калі цалкам мяняецца вобраз героя.
Пераўвасабленне, атрымліваецца, не іх конік, і яны граюць тыя ролі, якія найлепш ім удаюцца. Хаця, на мой погляд, менавіта разнапланавасць акцёра найбольш сведчыць пра яго акцёрскае майстэрства. Бо сыграць аднаго героя (асабліва калі ў цябе такі тыпаж па жыцці) не так ужо цяжка, як калі б у кожным серыяле трэба было граць новы вобраз.
Вось, напрыклад, Стэпан Девонін.
Мне здаецца, што ў 90 працэнтах фільмаў і серыялаў ён, блін, грае адну і тую ж ролю: сопляка, няўдачніка, дрэннага мужа і г.д. Я цяпер яго нават не ўяўляю ў іншай ролі).
Атрымліваецца, што большасць серыялаў у РФ здымаецца як канструктар Lego: заўсёды ёсць спіс акцёраў, якія граюць пэўных персанажаў. І проста іх пхаеш у серыял з любым сцэнарыем, а там ужо як атрымаецца))). І не трэба замарочвацца з кастынгам, прапрацоўкай роляў і г.д.
@urbanjungle
Ну як у канцы 90-х і пачатку нулявых. Амаль любая камедыя Адама Сэндлера, здымаўся яго прыяцель Роб Шнайдэр)
Або як рэжысёр “Жыцця па выкліку” Сарык Андрэасян, запхнуў туды сваю жонку, цяпер яна раптам стала топ-актрысай (на іх думку), і ўсюды яе пхаюць.