Культурная тэма
Флудзілка
|
6 October 2025
ад
urbanjungle
|
95 Адказаў
|
1,317 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@valerkia Кажуць, вельмі добры серыял. У мяне вось таксама не даходзяць рукі паглядзець, бо там мора сезонаў.
“Гіпапатам”.
Проста ахрэнны фільм для аматараў англійскага чорнага гумару, змешчанага з дэтэктыўнай складнікай.
Сюжэт: Павалены паэт, запалены аматар віскі і дэбашыр Тэд Уоллес атрымлівае дзіўную прапанову ад сваёй кумасі. Ён павінен адправіцца ў сядзібу свайго школьнага сябра, каб расследаваць серыю цудадзейных аздараўленняў, якія ўзрушылі арыстакратычную сям’ю. У цэнтры гэтых падзей апыняецца малодшы сын лорда Логана – анёльны падлетак з нестрэмнай сэксуальнай фантазіяй. Спалены скептык і цынік Тэд гаруе жаданнем вывесці ўсіх на чыстую ваду, аднак разгадка «таямніцы без злачынства» прыводзіць да ўражлівых наступстваў.
@urbanjungle трэба будзе паглядзець 🤔
Я ўвогуле аматарка фільмаў жахаў, трылераў, але ўжо столькі пераглядзела, што, здаецца, мяне ўжо нічым не здзівіць 😇
@marusik94 О, я таксама раней быў фанатам, пагляджу, што там захаваў у сябе са скандынаўскіх фільмаў, на наступным тыдні скіну.
@urbanjungle Ой 😅дзякуй🙏💕 добра было б☺буду чакаць😇 а то бывае хочацца паглядзець што-небудзь увечары, а паглядзець то і няма чаго 🤷🏼♀️ ці ўжо бачыла або нейкая какашэчка…
Буду чакаць ад вас падборкі😇
А мульцікі тут ёсць ці камедыі? 😄 ну ці нейкія добрыя серыялы…. Можна і фантастыку (нешта ў стылі Марвел) Нешта новенькае ці добрае са старэнькага😀
Ну ў большасці сваёй я зараз і гляджу толькі сэрыялы). Фантастыкі ўвогуле не фанат, а вось камедыі таксама люблю, рускія і еўрапейскія, Францыю, Англію.
@galy1959 гэты адказ вышэй быў прызначаны Вам)))
@urbanjungle ой ☺дзякуй Вам)))буду чакаць😇 а то часам увечары хочацца нешта паглядзець, а не ведаеш што🤷🏼♀️ці ўжо глядзела ці якаясь г….
@urbanjungle 🙂Дзякуй))) ужо зразумела, а які серыялачак параіце паглядзець? Чэсна кажучы, сама не ведаю, што мне пераважней😁лихие і слово пацана глядзела не так даўно, остаться в живых пераглядала, игры престола таксама ўжо пераглядала))) я нават король и шут нядаўна глядзела😄в общем сама не ведаю што і паглядзець 🤦🏼♀️
@marusik94 Дарэчы нядаўна паглядзеў серыял у жанры трылера-детэктыва, даволі нядрэнна па мне:
Трошкі прадказальна ўсё становіцца напрыканцы, але гэта ў многіх серыялах такая праблема.
@galy1959 Дарэчы, вось глядзела нядрэнны серыял, душэўны, калі хочаце і пасмяяцца, і заплакаць:
Сюжэт: Юг Кіпень – схаваны, сціплы хлопчык, выхаваны бабуляй. Мама Юга памерла, калі яму было тры гады, а бацьку ён ніколі не бачыў. Усё змяняецца, калі на свой 14-ы дзень нараджэння Юг знаходзіць у бабуліным шафе грошы, якія высылалі яго бацька. З гэтага моманту пачынаецца гісторыя вялікай падарожжы Юга ў пошуках бацькі. Магчымыя бацькі раз’езджаныя па ўсёй Расіі. Югу давядзецца перасекчы ўсю краіну, каб сустрэцца з кожным. Ён наведае самыя прыгожыя куткі нашай краіны і, вядома, убачыць галоўную славутасць Расіі – людзей! Прыадолець такі шлях 14-гадоваму падлетку, у прынцыпе, няпроста, а для Юга яшчэ складаней, бо ён уладальнік мноства фобій, якія яму давядзецца кожны раз пераадольваць.
@urbanjungle трэба будзе глянуць🤔 я з серыяламі не асабліва🫣 часу не так шмат, а вось фільмец перад сном, самы раз)))
Але ўсё роўна дзякуй) абавязкова пагляджу! Цяпер трэба заскрыніць, каб не забыць) 😁
@urbanjungle Усё як я люблю
І пасмяяцца, і пасмутнець😁 Зараз пагляджу, сюжэт цікавы… Дзякуй
@urbanjungle вось я таксама праз гэта не вырашаюся пачаць, а то ў апошні час не асіляю серыялы з 4+ сезонамі
@galy1959
https://www.youtube.com/watch?v=BYC0pqIVzbI
https://www.youtube.com/watch?v=O9nai5GbZUg
@urbanjungle
Чыста б з-за Ералашу прапусціў)
На выходных глядзеў сям’ёй вось гэты фільм: “Усё, што цябе тычыць”.
Па назве адразу можна здагадацца, што фільм звязаны з групай “Звери”. Мне проста было цікава паглядзець, бо для мяне іх першы альбом “Голад” застаецца адным з лепшых поп-рок альбомаў Расіі.
Ідэя фільма, канеш, трохі бредавая). Чыста жаночы варыянт. Можна атрымаць пазітыўныя эмоцыі, сам фільм аддае нейкай цёплай настальгіяй.
На адзін разок пад сямейны прагляд або каб паностальгаваць.
Сёння прыступаю да прагляду серыяла “Душагубы-2”.
Першын сезон больш-менш зайшоў, тым больш ён быў пра віцебскага маніяка. Плюс, як па мне, вельмі крута грае галоўны герой. А ў другім сезоне яму кампанію складуць мае любімцы – Максім Стоянаў і Яўген Харытанаў.
Так што – такое не прапускаю!
@urbanjungle
Паглядзеў некалькі серый і не сказаў бы, што прама чорны гумар на вышыні. Так, ёсць моманты, але не прама разрывае)
Часам было адчуванне нейкай няскладнасці, можа нават тупасці. Чаму ён адпусціў таго лысага, у якога брат памёр у 2010 і ўсе грошы ўклалі ў біткойн? Маўляў, ён будзе рассылаць смс-кі і зазываць у гэты бар. Для чаго звышсілкам рэклама? Калі гэты бар маглі сустрэць тыя, ў каго хтосьці памёр і ім трэба было пагаварыць з імі. Бо ён як выручальная пакой з сусвету Гарры Потэра, з’яўляецца ў момант, калі яна вельмі моцна патрэбна. І тут таксама з барам, то бок калі ён патрэбны, то ты і так яго знойдзеш.
Некаторыя героі адкрыта тупа паміралі, быццам увогуле іх жыццё нічога не варта. Прыйсці ў бар, сыграць у “рускую рулетку”, каб перакінуцца парай слоў з зусім незнаёмым чалавекам. Напрыклад, з пісьменнікам ці каму ён там тэлефанаваў, сказаць, што яго рэабілітавалі і кнігі выпускаюць да гэтага часу. Для чаго? Навошта? Такое адчуванне, што інстынкт самааховы прыдумалі пасля гэтага серыяла.
Ёсць яшчэ купа момантаў, але не буду канчаткова спойліраць)
@misha55 ох, бачыш адразу што ты нават не ўразумеў у тэмы і моманты серыяла). Там кожнаму герою і кожнаму ўчынку ёсць тлумачэнне. На кожнае пытанне ёсць адказ. Проста трэба глыбей унікаць. Я некаторыя моманты пераглядзеў потым, і для мяне гэты серыял увогуле выйшаў у топ-1 у гэтым годзе, што я паглядзеў.
@urbanjungle Добры фільм, на вечар падыйдзе)))
На жаль, другі сезон серыяла мяне асабіста вельмі расчараваў.
Да акцёраў пытанняў няма: сыгралі выдатна. Але сцэнар, дзеянні міліцыі, купа кіноляпаў – усё гэта не спадабалася. Пры тым яшчэ і сюжэт цалкам прадказальны.
Да першага сезона з яго агрэхамі – гэты увогуле, як да Месяца.
Разок паглядзець і забыць.