Культурная тэма

Флудзілка | 6 October 2025 ад | 95 Адказаў | 1,317 Праглядаў | 7 Рэакцый
Ранг
9
Рэпутацыя
423
Публікацыі
1 524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
Valerkia, 10 October 2025
Ці ёсць тут людзі, якія глядзелі серыял «Дэкстэр»? Хачу паглядзець, ці варта?

@valerkia​ Кажуць, вельмі добры серыял. У мяне вось таксама не даходзяць рукі паглядзець, бо там мора сезонаў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
423
Публікацыі
1 524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017

“Гіпапатам”.

Проста ахрэнны фільм для аматараў англійскага чорнага гумару, змешчанага з дэтэктыўнай складнікай.

Сюжэт: Павалены паэт, запалены аматар віскі і дэбашыр Тэд Уоллес атрымлівае дзіўную прапанову ад сваёй кумасі. Ён павінен адправіцца ў сядзібу свайго школьнага сябра, каб расследаваць серыю цудадзейных аздараўленняў, якія ўзрушылі арыстакратычную сям’ю. У цэнтры гэтых падзей апыняецца малодшы сын лорда Логана – анёльны падлетак з нестрэмнай сэксуальнай фантазіяй. Спалены скептык і цынік Тэд гаруе жаданнем вывесці ўсіх на чыстую ваду, аднак разгадка «таямніцы без злачынства» прыводзіць да ўражлівых наступстваў.

Гэты адказ быў зменены 7 месяцаў, 2 тыдня таму карыстальнікам urbanjungle. Прычына: Ошибка в тексте
+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
498
Публікацыі
1 002
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
09.09.2023
urbanjungle, 10 October 2025
«Гіпапатам». Проста ахапляльны фільм для аматараў англійскага чорнага гумару ў змешванні з дэтэктыўнай складнікам. Сюжэт: зваліны паэт, страсны аматар віскі і дебошыр Тэд Уоллес атрымлівае дзіўную прапанову ад сваёй хроснай дачкі. Ён павінен паехаць у сядзібу свайго школьнага сябра, каб рассле [...]

@urbanjungle​ трэба будзе паглядзець 🤔

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
498
Публікацыі
1 002
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
09.09.2023

Я ўвогуле аматарка фільмаў жахаў, трылераў, але ўжо столькі пераглядзела, што, здаецца, мяне ўжо нічым не здзівіць 😇

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
423
Публікацыі
1 524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
Marusik94, 10 October 2025
Я ўвогуле аматарка фільмаў жахаў, трылераў, але ўжо столькі перагледзела, што, здаецца, мяне ўжо нічым не здзівіць 😇

@marusik94​ О, я таксама раней быў фанатам, пагляджу, што там захаваў у сябе са скандынаўскіх фільмаў, на наступным тыдні скіну.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
498
Публікацыі
1 002
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
09.09.2023
@marusik94​ О, я таксама раней быў фанатам, пагляджу, што там захаваў у сябе са скандынаўскіх фільмаў, на наступным тыдні кіну.

@urbanjungle Ой 😅дзякуй🙏💕 добра было б☺буду чакаць😇 а то бывае хочацца паглядзець што-небудзь увечары, а паглядзець то і няма чаго 🤷🏼‍♀️ ці ўжо бачыла або нейкая какашэчка…

Буду чакаць ад вас падборкі😇​

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
549
Публікацыі
1 446
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
31.10.2024

А мульцікі тут ёсць ці камедыі? 😄 ну ці нейкія добрыя серыялы…. Можна і фантастыку (нешта ў стылі Марвел) Нешта новенькае ці добрае са старэнькага😀

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
423
Публікацыі
1 524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017

Ну ў большасці сваёй я зараз і гляджу толькі сэрыялы). Фантастыкі ўвогуле не фанат, а вось камедыі таксама люблю, рускія і еўрапейскія, Францыю, Англію.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
423
Публікацыі
1 524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
Galy1959, 10 October 2025
А мульцікі тут ёсць ці камедыі? 😄 ну або нейкія добрыя сэрыялы…. Можна і фантастыку (што-небудзь у стылі Marvel) Штосьці навэйшае ці добрае са старэнькага😀

@galy1959​ гэты адказ вышэй быў прызначаны Вам)))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
498
Публікацыі
1 002
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
09.09.2023
@marusik94​ О, я таксама раней быў фанатам, пагляджу што там захавалася ў мяне са скандынаўскіх фільмаў, на наступным тыдні кіньну.

@urbanjungle​ ой ☺дзякуй Вам)))буду чакаць😇 а то часам увечары хочацца нешта паглядзець, а не ведаеш што🤷🏼‍♀️ці ўжо глядзела ці якаясь г….

Гэты адказ быў зменены 7 месяцаў, 2 тыдня таму карыстальнікам Marusik94. Прычына: Ошиблась
Гэты адказ быў зменены 7 месяцаў, 2 тыдня таму карыстальнікам NataKaya.
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
549
Публікацыі
1 446
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
31.10.2024
@galy1959​ гэты адказ вышэй вам прызначаўся)))

@urbanjungle​ 🙂Дзякуй))) ужо зразумела, а які серыялачак параіце паглядзець? Чэсна кажучы, сама не ведаю, што мне пераважней😁лихие і слово пацана глядзела не так даўно, остаться в живых пераглядала, игры престола таксама ўжо пераглядала))) я нават король и шут нядаўна глядзела😄в общем сама не ведаю што і паглядзець 🤦🏼‍♀️

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
423
Публікацыі
1 524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
Marusik94, 10 October 2025
@urbanjungle​ ой ☺дзякуй Вам)))буду чакаць😇 а то часам увечары хочацца нешта паглядзець, а не ведаеш што🤷🏼‍♀️ці ўжо глядзела або якая-небудзь г….

@marusik94​ Дарэчы нядаўна паглядзеў серыял у жанры трылера-детэктыва, даволі нядрэнна па мне:

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
423
Публікацыі
1 524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
@marusik94​ Дарэчы, нядаўна паглядзеў серыял у жанры трылера-дэктыва, даволі нядрэнна па мне:

​ Трошкі прадказальна ўсё становіцца напрыканцы, але гэта ў многіх серыялах такая праблема.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
423
Публікацыі
1 524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
@urbanjungle​ 🙂Дзякуй))) ужо зразумела, а які серыял параіце паглядзець? Чэсна кажучы, сама не ведаю, што мне пераважней😁ліхія і Слова пацана глядзела нядаўна, Заставацца ў жывых пераглядала, Гульню тронаў таксама ўжо пераглядала))) я нават Кароль і Шут нядаўна глядзела😄у цэлым сама не веда [...]

@galy1959 Дарэчы, вось глядзела нядрэнны серыял, душэўны, калі хочаце і пасмяяцца, і заплакаць:

​Сюжэт: Юг Кіпень – схаваны, сціплы хлопчык, выхаваны бабуляй. Мама Юга памерла, калі яму было тры гады, а бацьку ён ніколі не бачыў. Усё змяняецца, калі на свой 14-ы дзень нараджэння Юг знаходзіць у бабуліным шафе грошы, якія высылалі яго бацька. З гэтага моманту пачынаецца гісторыя вялікай падарожжы Юга ў пошуках бацькі. Магчымыя бацькі раз’езджаныя па ўсёй Расіі. Югу давядзецца перасекчы ўсю краіну, каб сустрэцца з кожным. Ён наведае самыя прыгожыя куткі нашай краіны і, вядома, убачыць галоўную славутасць Расіі – людзей! Прыадолець такі шлях 14-гадоваму падлетку, у прынцыпе, няпроста, а для Юга яшчэ складаней, бо ён уладальнік мноства фобій, якія яму давядзецца кожны раз пераадольваць.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
498
Публікацыі
1 002
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
09.09.2023
@marusik94​ Дарэчы нядаўна паглядзеў серыял у жанры трылера-дэтэктыва, даволі нядрэнна, на мой погляд:

@urbanjungle​ трэба будзе глянуць🤔 я з серыяламі не асабліва🫣 часу не так шмат, а вось фільмец перад сном, самы раз)))

Але ўсё роўна дзякуй) абавязкова пагляджу! Цяпер трэба заскрыніць, каб не забыць) 😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
549
Публікацыі
1 446
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
31.10.2024
@galy1959 Дарэчы, глядзеў нядрэнны сэрыял, душэўны, калі хочаце і пасьмяяцца і пасмутнець: ​Сюжэт: Юг Кипень – сціслы, сціплы хлопчык, выхаваны бабуляй. Мама Юга памерла, калі яму было тры гады, а бацьку ён ніколі не бачыў. Усё змяняецца, калі на свой 14-ы дзень нараджэння Юг знаходзіць у бабу [...]

@urbanjungle​ Усё як я люблю

І пасмяяцца, і пасмутнець😁 Зараз пагляджу, сюжэт цікавы… Дзякуй

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
21
Публікацыі
13
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.10.2025
@valerkia Гавораць, вельмі добры серыял. У мяне вось таксама рукі не даходзяць паглядзець, бо там мора сезонаў.

@urbanjungle вось я таксама праз гэта не вырашаюся пачаць, а то ў апошні час не асіляю серыялы з 4+ сезонамі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 899
Публікацыі
8 078
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
А мульты тут ёсць ці камедыі? 😄 ну або нейкія добрыя серыялы…. Можна і фантастыку (што-небудзь у стылі Marvel) Што-небудзь новенькае або добрае са старога😀

@galy1959

https://www.youtube.com/watch?v=BYC0pqIVzbI

https://www.youtube.com/watch?v=O9nai5GbZUg

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 899
Публікацыі
8 078
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
Апублікавана: 3 гадзіны таму , urbanjungle сказаў:
@galy1959 Да, дарэчы, глядзеў непаганы серыял, душэўны, калі хочаце і пасмяяцца, і пасумнявацца: ​Сюжэт: Юг Кіпень – сціплы, сарамлівы хлопчык, выхаваны бабуляй. Маці Юга памерла, калі яму было тры гады, а бацьку ён ніколі не бачыў. Усё змяняецца, калі на свой 14-ты дзень нараджэння Юг знаходз [...]

@urbanjungle

Чыста б з-за Ералашу прапусціў)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
423
Публікацыі
1 524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017

На выходных глядзеў сям’ёй вось гэты фільм: “Усё, што цябе тычыць”.

Па назве адразу можна здагадацца, што фільм звязаны з групай “Звери”. Мне проста было цікава паглядзець, бо для мяне іх першы альбом “Голад” застаецца адным з лепшых поп-рок альбомаў Расіі.

Ідэя фільма, канеш, трохі бредавая). Чыста жаночы варыянт. Можна атрымаць пазітыўныя эмоцыі, сам фільм аддае нейкай цёплай настальгіяй.

На адзін разок пад сямейны прагляд або каб паностальгаваць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
423
Публікацыі
1 524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017

Сёння прыступаю да прагляду серыяла “Душагубы-2”.

Першын сезон больш-менш зайшоў, тым больш ён быў пра віцебскага маніяка. Плюс, як па мне, вельмі крута грае галоўны герой. А ў другім сезоне яму кампанію складуць мае любімцы – Максім Стоянаў і Яўген Харытанаў.

Так што – такое не прапускаю!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 899
Публікацыі
8 078
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
urbanjungle, 6 October 2025
Бар «Адзін званок».    Паглядзеў серыял ноччу на адным дыханні. Спачатку вельмі прадублена да яго ставіўся праз ролю Данілы Козлоўскага. Але, як высветлілася, дарма. Ён сыграў проста ашаламляльна. Чорны гумар у гэтым серыяле на вышыні ў яго выкананні. Пакуль па ўсіх пазіцыях гэты серыял увайшо [...]

@urbanjungle

Паглядзеў некалькі серый і не сказаў бы, што прама чорны гумар на вышыні. Так, ёсць моманты, але не прама разрывае)

Часам было адчуванне нейкай няскладнасці, можа нават тупасці. Чаму ён адпусціў таго лысага, у якога брат памёр у 2010 і ўсе грошы ўклалі ў біткойн? Маўляў, ён будзе рассылаць смс-кі і зазываць у гэты бар. Для чаго звышсілкам рэклама? Калі гэты бар маглі сустрэць тыя, ў каго хтосьці памёр і ім трэба было пагаварыць з імі. Бо ён як выручальная пакой з сусвету Гарры Потэра, з’яўляецца ў момант, калі яна вельмі моцна патрэбна. І тут таксама з барам, то бок калі ён патрэбны, то ты і так яго знойдзеш.

Некаторыя героі адкрыта тупа паміралі, быццам увогуле іх жыццё нічога не варта. Прыйсці ў бар, сыграць у “рускую рулетку”, каб перакінуцца парай слоў з зусім незнаёмым чалавекам. Напрыклад, з пісьменнікам ці каму ён там тэлефанаваў, сказаць, што яго рэабілітавалі і кнігі выпускаюць да гэтага часу. Для чаго? Навошта? Такое адчуванне, што інстынкт самааховы прыдумалі пасля гэтага серыяла.

Ёсць яшчэ купа момантаў, але не буду канчаткова спойліраць)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
423
Публікацыі
1 524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
Апублікавана: 2 гадзіны таму , Misha55 сказаў:
Misha55, 14 October 2025
@urbanjungle​ Паглядзеў некалькі серый і не сказаў бы, што прамы чорны гумар на вышыні. Так, ёсць моманты, але не прарывае) Часам было адчуванне нейкай несуладнасці, можа нават тупасці. Чаму ён адпусціў таго лысага, у якога брат памёр у 2010 і ўсе грошы ўклаў у біток? Нібыта ён будзе разаслаць [...]

@misha55​ ох, бачыш адразу што ты нават не ўразумеў у тэмы і моманты серыяла). Там кожнаму герою і кожнаму ўчынку ёсць тлумачэнне. На кожнае пытанне ёсць адказ. Проста трэба глыбей унікаць. Я некаторыя моманты пераглядзеў потым, і для мяне гэты серыял увогуле выйшаў у топ-1 у гэтым годзе, што я паглядзеў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
498
Публікацыі
1 002
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
09.09.2023
Апублікавана: учора, 16:16 , urbanjungle сказаў:
urbanjungle, 13 October 2025
На выходных глядзеў сям’ёй вось гэты фільм: «Усё, што цябе датычыцца». Па назве адразу можна здагадацца, што фільм звязаны з гуртом «Зверы». Мне проста было цікава паглядзець, бо для мяне іх першы альбом «Голад» застаецца адным з лепшых поп-рок альбомаў Расіі. Ідэя фільма, канеш, трохі бредава [...]

@urbanjungle​ Добры фільм, на вечар падыйдзе)))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
423
Публікацыі
1 524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
Апублікавана: 13 кастрычніка, 16:23 , urbanjungle сказаў:
urbanjungle, 13 October 2025
Сёння прыступаю да прагляду серыяла «Душагубы-2». Першы сезон больш-менш зайшоў, тым больш ён быў пра віцебскага маньяка. Плюс, як на мой погляд, вельмі крута іграе галоўны герой. А ў другім сезоне кампанію яму складуць мае любімчыкі – Максім Стоянов і Яўген Харітонaў. Так што – такое не прапускаю!

На жаль, другі сезон серыяла мяне асабіста вельмі расчараваў.

Да акцёраў пытанняў няма: сыгралі выдатна. Але сцэнар, дзеянні міліцыі, купа кіноляпаў – усё гэта не спадабалася. Пры тым яшчэ і сюжэт цалкам прадказальны.

Да першага сезона з яго агрэхамі – гэты увогуле, як да Месяца.

Разок паглядзець і забыць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...