Куды ўкласці 100 рублёў?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
20 October 2015
ад
Feya_Line
|
298 Адказаў
|
23,581 Прагляд
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Што датычыць 777Planet.com, туды можна і па рублі ўносіць, але пасля абнаўлення сайта з вывадам праблематычна… З 6.02.2016 не могуць аддаць мой куш – 90 рублёў 😁
пашкадуй іх. Ім за хостынг яшчэ плаціць.
Я прапаную не депаць па 100 у шарагі, а стварыць нейкі фонд) тыпа скідаем па 100 рублёў і дапамагаем сваім, у каго, напрыклад, быў складаняк як у линяги або ў мяне, напрыклад, ці яшчэ ў каго, робім маленькі фонд для складаных сітуацый)
Пра фонд форума не раз і я, і Димиджи, і Клік пісалі. Але так-сь – гэта было забыта. Я магу быць банкам ;D
Банкам павінен быць нейтральны або модер. фрыдок або Ваня напрыклад))
Ваняй рабіць больш на*уй, чым займацца гэтым. А Фрыдок прабухае ўсё. Я буду банкам.
да ў цэлым пафіг хто банк галоўнае акцыянеры)))
Ша тэму створу няхай народ адпішацца
Сітуацыя такая, я за справядлівасць, няхай плацяць у парадку жывой чаргі, але галоўнае – што плацяць 😐 А то турбуюць мяне пра іх фінансавы аддзел…. павінна быць сорамна, дарослыя людзі…. 😵 Таму не варта дэпaць у гэты шалман – 777planet.com 🙂
кожны дзень праз дзень, шлюць мне бонус у 300% на дэпазіт па-мойму. Ці розныя бонусы тыпу 7 77 777 рублёў на выходныя. Шаражка як і апісанае казіно слотомикс.
Хлопцы, я заўсёды за тое, каб дапамагаць людзям у складаных сітуацыях. Толькі трэба зразумець гэта так, каб не ў доўг, а на аснове ўзаемадапамогі нашым калегам. Спадзяюся, што парадкавасць не перарасце ў бізнэс. Вулова, калі створыш тэму, кінь сюды спасылку, каб падпісацца. Што датычыцца таго, хто будзе трымаць банк, мяне ўлаштоўвае линяга і ты, ды любы парадкавы чал з нашага круга. Тому, каго выберам трымальнікам абшчаку, перакідваем прянікі і ён іх абналічвае калі што. Увогуле будзе тэма і там разаб’ёмся.
вось спасыль, там у канцы тэмы яшчэ спансёрчык складзены
🔗
Так нараджаюцца наркакартэлі 😁
А дзе гэта вы там Netent знайшлі калі не сакрэт ?
як гэта дзе, там ёсць слоты ад Netent
У riogam кропка ком ?
тыя от якіх у нас зараз бездеп вісіць эксклюзіўный
Калі нецяжка, кіньце, калі ласка, спасылку. Бо па пошуку нічога знайсці не магу. А ў гугле выдае нейкі шлак. Тыпу з новаматыкамі і гэтак далей.
🔗
Я пераблытаў, я пра riobet расказваў – гэта таксама іх казіно
Хто-небудзь тут гуляў https://slava-club.com/?
Гуляў. Далі нейкі бездэп. Але ў казіно такога ўзроўню я дэпазіты ніколі не раблю.
Пытаўся, бо на мэйл кінуў спам ад іх, што даюць бездеп з вэйджарам 2% за запаўненне профілю і нумара тэлефона.
Ну так вы тут нічога не губляеце ў прынцыпе. Хтосьці нават выводзіў. Была інфа.
А чаму на вы? Дарэчы заходзіў да вас у профіль, ззаду і спераду глядзеў, але пол не вызначыў 🙂 Пішыце як мужчынскі пол, але ёсць сумневы. Цяпер у іх на сайце ідзе праца, пазней зайду калі не забуду 🙂 А кацяня блакітнавокая сімпатычная не тое што ў мяне малпа , трошкі сімпатычней чым я 🙂
Выхаванне дрэннае 🙂
Мужчынскага полу 🙂