Крэдытны лудаман
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
8 October 2018
ад
MariyaKonor
|
3 Адказу
|
1,951 Прагляд
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывітанне.
Форум і блог чытаю ўжо гадоў паўтары, але зарэгістраваўся толькі зараз. Раскажу сваю гісторыю.
Нічога не прадвяшчала бяды, дзе‑небудзь у пачатку верасня 2016 года бясцэльна лістнуў youtube і паказаны сэрвіс выдаў рэкамендацыю на стрым, у той час яшчэ пачаткоўчы, але цяпер усім вядомы V. Такі фармат забаў для мяне быў у навінку, стрымы я не глядзеў наогул. Падпісаўся, паглядзеў пару стрымоў. Праз пару тыдняў у мяне павінна была быць дзень нараджэння і як я думаў тады, што ў мяне былі некаторыя матэрыяльныя цяжкасці (хаха), якія можна вырашыць у казіно.
Я разважаў наступным чынам: выйграю сабе крыху грошай, 10 тысяч мяне цалкам задаволіць, куплю сабе нейкі падарунак. Ну і зрабіў невялікі дэпазіт штосьці каля 1000-1500 руб. Як не дзіўна, прайграў. Затым паспрабаваў вярнуць свае грошы назад. І усё зноў прайграў.
Так у мяне амаль скончыліся астаткі на крэдытнай карце, а было там штосьці каля 30К. Але да майго глыбокага шкадавання я не прайграў усё, а зайшоў у слот Girls With Guns:Jungle Heart і замест маленькіх стаўак 10-40 руб паставіў 240 рублёў і на чацвёртым спіне бонус на x500. На балансе больш за 120.000 рублёў і я ахрэнеўшы ад таго, што казіно можа аддаць значна больш чым туды ўнёс.
І понеслася. За ўсю ноч паспрабаваў гуляць ва ўсе слоты, на раніцу 240.000 на балансе. Эйфарыя і прыемны шок. Асцярогі, што такую суму мне проста не выведуць, не пацвердзіліся, праз суткі на карту ўжо ўпала першая транш на 50.000 рублёў, затым другі.
Я мог бы стаць тым мізэрным плюсавым адсоткам гульцоў, хто выйграў у казіно і не ўняў назад, але я мудра разважыў наступным чынам: паколькі крэдытны ліміт на карце 300.000 рублёў і засталося вярнуць усяго 60К і я больш нічога не павінен банку, буду як белы чалавек без доўгаў.
Гэту, як здагадаецца любы вопытны гульцом, не было прызначана здзейсніцца.
Астатні баланс у казіно быў прайграны. Усё, што было выплачана на карту – адправілася назад у казіно. Цяпер ужо непрыемны шок, мне здалося, што гэта ўсё нейкае непаразуменне. Пазычыў у сябра 300К, тым самым разлічыўся з банкам.
Паспрабаваў вярнуць доўг у казіно. Праз месяц не стала 300.000 рублёў.
Затым быў легендарны занос на шэсць мільёнаў у таго самага стрymера, а я паспеў пазычыць яшчэ грошай і ўжо лётаў на -600.000 рублёў.
Заблакаваў акаунт амаль на год, да верасня 2017 года, сітуацыя з фінансамі паступова наладжвалася і я вырашыў сабе зрабіць невялікі “падарунок” на дзень нараджэння.
Зрабіў: у казіно пайшло 150 т.р. сваіх і 250 т.р. з крэдытнай карты.
Не буду стамінаць арыфметыкай, але цяпер у мяне доўгаў ужо амаль на два мільёны. Апошні дэпазіт у казіно я рабіў учора. Яшчэ тыдзень таму ў мяне была цалкам пагашаная крэдытная карта і я быў даволі шчаслівы.
Хацелася б абвініць ва ўсім здарыўшымся ўсіх вакол: казіно, стрymераў і маю бездакорную крэдытную гісторыю, але вінаваты тут толькі я, мяне ніхто не цягнуў сілай у казіно, а “стримы казіно” можна было зачыніць і ніколі іх больш не адчыняць.
Крыніца: ттрблог
Найгоршы сцэнар развіцця падзей, з прадстаўленых.
Гэта яшчэ нічога, ведаю чалавека, які некалькі млн. $ у біткойнах прайграў.