Крэатыў да Новага года.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
сапраўды за словы трэба адказваць? я проста так не пішу і для ўсеагульнага агляду не трэба) ён такія тэмы чытае і калі захоча сам пацвердзіць!і ў чаце гэта ўжо пісалася)
Яшчэ раз.
У нас на форуме за пазыкі не блакуюць. Удзельнікі форуму самі вырашаюць свае праблемы з доўжнікамі. Адміністрацыя не нясе адказнасці за здзелкі на форуме. А значыць не карае доўжнікаў.
Каму вы там і ў чым дапамагалі – я не ведаю.
Кожны здаровамыслячы чалавек разумее, што даваць у доўг, а тым больш у інтэрнэце, тое ж самае, што аддаць грошы Мавроди.
Не маленькія дзеці гуляюць у казіно.
З надыходзячым Новым годам усіх, не сварэцеся калі ласка, давайце жыць дружна. Давайце лепш упрыгожым ёлку ў Фрэда, а то ў яго толькі гірлянда на ёлцы вісіць.
гіф банэры
https://media.giphy.com/media/JeFZHpyZC1m9OaHkM0/giphy-downsized-large.gif
Так а сэнс у чым? Прадаш, раздаеш ці проста пахваліцца? 😉
Я ж ні чога не пісаў пра аплату) ёсць вольны час, раблю тым, хто папросіць) па меры магчымасці