Крама на форуме не працуе!
Прапановы па паляпшэнні
|
6 December 2017
ад
benya11
|
37 Адказаў
|
3,830 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вітаю паважаныя форумчане, а таксама адміністратара форума Пронин! У мяне на вашым форуме здарылася такая сітуацыя і я гляджу пакуль што гэта ўсё ігнаруецца – давялося напісаць!
Колькі дзён таму, а можа тыдзень, я ўпершыню вырашыў праверыць краму форума і зрабіў пакупку на 200 поінтаў або 2 долара – фрыспінаў у BitStarz = Але мне іх ніхто на пошту не высылаў! Усё затыхла і ніхто не нясе адказнасці за гэтую пакупку! Патлумачце, калі ласка, чаму такая поўная халатнасць?
Крама працуе стабільна. Магла ўзнікнуць нейкая невялікая затрымка. Ібо я 2 дні таму купіў код і мне яго прыслалі. Галоўнае – чакаць. Таму што крамай займаецца ўсяго 1 чалавек.
Дзіўна, што табе зачислілі, я ўжо невядома колькі чакаю, напэўна больш за тыдзень.. а можа ўжо амаль 2… Цішыня і маўчанне – а як яму напісаць гэтаму Леніну …. ?
Пару дзён таму, тыдзень ці больш за два? Вызначыцеся.
Вось тэма для дапамогі: Клац
З павагай.
30 числа купіў фрыкі! Напішы, калі ласка, Леніну, каб паглядзеў !
Паважаны Беня, я табе ЦЫТУЮ тое, што сапорт апісаў пра цябе і пра твае фры-спіны
трэба зрабіць прынамсі адзін дэпазіт без дададзенага бонуса
у наступны раз чытай умовы перад пакупкай купона
Так у мяне там куча дэпазітаў было!! Проста так магу табе касу паказаць што яны нясуць то дурніца ….
а калі быў апошні?
Вось дэпы былі
ну так правильно. дэпы то у чэрвені месяцы былі. а для порлчэння спинов дэпазіт патрэбны ў бягучым месяцы пакупкі. у ўмовах крамы ж напісанна
Піпец блін і што цяпер з маёй пакупкай ? столькі чакаў .. 1 раз купляю фрыспіны … Там болей асабліва і няма казіно, якія з Украінай супрацоўнічаюць, акрамя плейамо – але там таксама быў летам деп …
нічога, рабі дэп і нарахуюць у битстарзе
у арго зигзаг таксама можна тавар браць украіна не ў бане
бетинхел таксама не ў бане
спейс е ў бане
рио не ў бане
куча казіно
Так, там усе казіно даўно дэпы былі. Риобет вось не можа вырашыць нармальна з акаўнтам, спейс не было дэпаў… у астатніх я не гуляю! А як налічаць, калі ўжо рыгі былі куплены ў мінулым месяцы 30-га числа …
Налічаць. Паабяцалі
У спейс дэпа не трэба – трэба быць новым
А ў астатнія рэгайся і гуляй, тым больш што там, і хз, для рэгі ёсць бездепы – тыя ж арго і зигзаг
У мяне ў спейсе ёсць акаўнт але не зусім новы фрыхі нарахоўвалі туды! Так я ж табе не за тыя фрыхі якія за рэгу, а якія я з форума купляю ..! Можаш замяніць на фрыхі ў спейс казіно? Міло такое ж і, па-мойму, усё такое ж ….. Калі ўжо битстарз такія да дэпазіту патрабавальныя ..
У спейс казіно лагін oledz11 мыла [email protected]
не. пакупкі замяняць нельга, у спэйс, дарэчы, калі былі фрэхі то таксама не падыходзіць
ну я табе і кажу рэгайся ў іншых і купляй купоны і гуляй
А што ж з маім купонам, які на Бітстарз я купіў ! Усё ўжо згарае ?
я ж вышэй табе напісаў. рабі деп і нарахуюць
па-іншаму ніяк – згарэе
пойнты за пакупкі не вяртаюцца
А ў які цяпер тэрмін і да якога числа туды дэп трэба зрабіць ? Каб не згубіліся фрыкі ? І потым зноў чакаць напэўна трэба.. ад цябе код – ърен ведае колькі ….
ты ўмееш чытаць?
1Сапп адказаў яшчэ тыдзень таму
2. На BitStarz спіны налічваюць у самім казіно, а не купонам
3. У снежні зрабі і напішы ім у саппорт
Мда, зразумела, ляхануўся я з гэтымі фрыхамі .. а раней не магу напісаць ніяк хаця б пасля 1-га снежня …..
ну трэба было спытаць як мінімум….. хто пытаецца – усім адказваю, ёсць личка ёсць тэмы
да і наколькі я зразумеў респект голд у чаце табе пісаў што і як па гэтых фрыспінах
Адкуль жа я ведаў каму адпісаць я думаў мне самі адпішуць пасля пакупкі а там маўчанне было .. вось ты толькі аб’явіўся ….. маглі б ужо паблажку зрабіць і налічыць іх !
усе пытанні да казіно.