Кошт біткойна перавысіў $8000
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
17 лістапада 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
7 Адказаў
|
554 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У ноч з 16 на 17 лістапада кошт біткойна дасягнуў гістарычнага максімуму, пераадолеўшы $8000. Гэты факт можна лічыць «аднаўленнем» крыптавалюты пасля няпростага перыяду.
Паводле дадзеных Coinmarketcap, цяперашняя капіталізацыя біткойна складае амаль $130 млрд, а курс – $7783,6.
З пачатку года кошт біткойна вырас амаль у 8 разоў.
Тю. А вось у Зімбабвэ біток каштуе 13,5к бакінскіх. І як гэта можа быць з міжнароднай валютай? Яшчэ адно доказ піраміды. Пісец, колькі галов паляціць. Але, калі шчыра, не шкада. Пашкодзяць лянівыя ідыёты і барыгі. Бо няма чаго.
Я лянівец (на завод ляніва) ..Дэбіл (у мяне няма адукацыі і пішу не граматна)..Наконт барыгі (ну практычна)))..Дайце біткоін!Буду пакутаваць). А па справе ..Скінуў свае па 5.5 )..І цяпер сумна((.
Чаму піраміда? Гэта амаль як тавачны рынак. Вось iPhone у ЗША каштуе 999$, а ў Еўропе 1300-1400. У розніцы – кошт лагістыкі і скупасць барыг. А ў Зімбабвэ ўсё даражэй удвая, у тым ліку і біткойн
Пры чым тут таварны рынак ? Пры чём тут даражэй усё ў два разы ? Гэта міжнародная валюта ? Пазіцыянуюць, што так. Я шчыра ўвогуле не разумею як можа быць розніца на адну і тую ж валюту ў прынцыпе. Гэта нейкі сюрр.
Мне калі шчыра фіялетава, што будзе з бітком. І з тымі хто свята ў яго верыць.
Пакуль гэта тавар, хтосьці прадаў – хтосьці купіў. І гэты рынак пакуль вольны, нікем не рэгуляваны. Якую хачу цану, такую і ставлю
Такі стан рэчаў у Зімбабвэ. Мне было цікава, чаму такая цана на біткойн. Там няма грошай. яны як бы ёсць на рахунках, але замарожаныя, пераводы блакуюцца, безнаяўныя разлікі даступныя вельмі нямногім і на гэтым фоне расце папулярнасць разлікаў з дапамогай біткойна
Можа калісьці будзе, але не цяпер, не хутка…
Гэта рызыковы інвест, так, асабліва для тых, хто ў яго “верыць”. магчыма нейкая навіна абваліць цану на біткойн. хто-небудзь страціць усё, хто-небудзь на гэтым выйграе)) але гэта не піраміда, тут няма вяршыні, якая сасе грошы і зьнікае
Там ёсць грошы. Сваіх грошай проста няма. З 2009 года. З-за гіпер-гіперінфляцыі адмовіліся. Вось з безналам магчыма так. Ёсць сэнс у тваіх словах. Але ўсё роўна гэта сюррэал.