конкурс загадак
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
24 верасня 2018 г.
ад
alexey03
|
696 Адказаў
|
17,682 Прагляду
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
да я ўжо вярнуўся калі ўгадалі, так шо не лёс)
паказаў палову карты, ахрынець, справядлівасць, Ленін быў бліжэй да адказу …
Алёша, калі фантазіі не хапае, загадвай нармальныя загадкі. То ты б з гэтым завязаў😁 Лепш рабі раз у месяц фриролл у покер😎Куды ўдочней будзе☺
Новая загадка. Хто гэты чалавек…..???
Алёша
Ківі у лічку.)
😁😁😁сколькі прыз?
За Леху толькі 100 руб.)
ну кідай, няхай будуць 79094112494🙂
Прыз пераведзены.
😁дзякуй
😁 аааааааа…вогонь чувак..ад душы развесяліў, нават крыўдна што я сам да гэтага не дадумаўся)))))))))))))
ды ну цябе з тваім покерам,а то іншага няма нічога цікавага……
покер не маё і не цікава…….бееееееее
ты тю-тю???😁
вось ты задніцу рваў, а ў адказе не было ні кефіру, ні яек. вось толькі зараз глянуў, а ў Міры ўсё было практычна і ў Вертупа…….
Алёша, вучыся вось у @shifty загадкі загадваць😁 Адно пытанне – адзін адказ☺А то з тваімі загадкамі разводзіце флудыльню на 10 старонак😄
адразу не цікава,я аддаю перавагу класічнаму сэксу,а не так тяп-ляп і залёт,задавальненне трэба расцягваць,вучыцеся………😜
Ты ў чымсьці маеш рацыю, вядома, але сама падумай. 1 пытанне – 1 адказ, блін і ўсё?! А дзе жарты, весялосць, смех? Таму я за Лёхін фармат. Нават калі не ўдзельнічаеш, чытаючы адказы, абмеркаванні і пад’ёбкі = пасмяешся ад душы. А гэта важней за сто ці крыху больш рублёў, прынамсі для мяне)
вось новая загадка, якога колеру ў мяне цяпер футболка?
фота трэба, а то ты можаш мяняць варыянты і ўдакладні, колькі каштуе адгадка…… тут не ўсё вельмі проста……..
адказ – на табе зараз няма футболкі))
праўда, сцуко, я ўжо сплю) толькі шкарпэткі на мне)) хахаха
спачатку ўдакладні ў яго якая цана,а то бясплатна на фіг патрэбны табе гэты ўдзел……..
як мінімум на сотню наляцеў, таму што па гэтай ветцы загадкі па сто рублёў ідуць…….плаці яму……😜
а іначай гэта чысты флуд……