конкурс загадак
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
24 верасня 2018 г.
ад
alexey03
|
696 Адказаў
|
17,656 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ёпта я перамог у мяне самы падрабязны рэцэпт
так і зробімс……
вертуп,мира і falkirk ў асабісты пішыце ківaс, заўтра пераведу ўсім па сотачке…….
УСІМ ДЗЯКУЙ ЗА ЎДЗЕЛ У КОНКУРСЕ І Ў ГАЛАСАВАННІ……..😁
дзякуй у кішэні не брынчыць 😁
Вооооо навошта ў добры рэцэпт бліноў трэба было дадаць малака???
Заааачеммм з-за гэтага морочыць галаву людзям?
і дарэчы ў мяне да бліноў асаблівыя патрабаванні – яны павінны абавязкова быць з дробнымі бурбалкамі…
Хто ведае такі рэцэпт, падзяліцеся, пліз… Я і газаванай вадой спрабаваў, і соду, і разрыхляльнікі, і ўсё падрад, але не атрымліваецца
Зрабіць такі бліначок даволі проста. Дадай трошкі менш за паў ч.л. соды, загашанай воцатам, калі сыпеш муку, прыкладна ў сярэдзіне працэсу.
Пытанне з блінамі, вядома, простае, але аўтар спачатку ўвёў у зман сваім пералікам вада алей і г.д.
так а мне што рабіць я думаў 2 кандыдата і адзін прайграе а яны ўсе перамаглі. давайце я тады ўсім троім перавяду па 100 поінтаў.
falkirk ужо перавёў
@vertup перавёў
Lis@ вось гэта перамагла?
Перамагла, перамагла 😁
адправіў)
Дзякуй, атрымала☺
Ліса не ўдзельнічала ёй дык за што???там Міра ўдзельнічала адна дзяўчына адпраў ёй яна выйграла…….
Ну ты, Аляксей, у будучыні тады калі конкурсы праводзіць будзеш, пішы адразу, што маўляў так і так, як захачу – так і выберу пераможцу. Перамог адназначна falkirk. Я да чаго гэта пішу. Каб людзі час не марнавалі…
Вось-вось. На хлеб не намажаш у шклянку не наліеш у сундук не зачыніш 😁
ок. адпраўлю зараз. а ёй няхай будзе як прыз сімпатый гледачоў)
вертупа я выбраў таксама з-за таго што ён толькі малако не напісаў, а ўсё астатняе напісаў…….
дзяўчыну выбраў таму што яна адна ў конкурсе ўдзельнічала, як бы ў знак павагі да яе таксама выбраў
а фалкір выйграў, але ён там прыпісаў цукар, а цукар белы яд))))
фалкір і міра ківі пліз у студыю)))
Карацей я зразумеў. Ты мяне не паважаеш 😎 Раз не выбраў … Ой гора мне, гора 😁
эх таня,таня,танечка………😉
Та ну на хер цябе Алешанька 😎
Я ўвогуле ў гэтай тэме даўно напісаў,што мы з табой перамаглі. Але Лёха, як высветлілася, нас не паважае 😎
Прывітанне ўсім!!!
Наступная загадка такая: трэба адгадаць па фота, што я там у руцэ трымаю?
Кошт 200 руб.
Адзін круг – адна спроба…….
Удзельнічаюць усе…….
паспорт для верыфікацыі
даведку з вар’ятні, што не сацыяльна небяспечны ?
Нож для расчленавання і загортвання ў блін чарговай ахвяры, ну або ўжо сэрца расчленаванай
Ведаю напэўна, запіска ад мамы, што Алешы можна быць на форуме 😁
😁 планшэт
грошы