конкурс загадак
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
24 верасня 2018 г.
ад
alexey03
|
696 Адказаў
|
17,656 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
што-то намудрыў Лёха з гэтымі кругамі…
І ДЗЕ ЦЯПЕР У НАС ІДЗЕ ВАЙНА? 😁
Афігенна. Нарэшце я хоць раз адгадаў 😉
Адпішу ў тэме, а то мне здаецца, што Аляксей трохі злы ці засмучаны з-за маёй чорнай няўдзячнасці.
Прыз атрыманы.
P.S. Удзельнічаю ў конкурсе не заўсёды, але чытаю пастаянна. Ржу 😁 Вось за гэта табе дзякуй, настрой паднімаецца)
вось ты і даеш…….а хто з кім ваюе?
не будзем паглыбляць тэму не да месца…..
проста песня крутая спадабалася…….
Ды ты чаму такі то? Я душу ўкладаю ў разгадкі, а ў цябе то масла то вайна, зусім не здзівлюся калі асноўны ўдар НАТА ў выпадку вайны прыйдзецца па тваім жыллі
не нясі бязглуздзіцу,лепш іншы раз маўчаць,чым абы што гаварыць…….усё па=чэснаму,загадаў,адгадаў,выграў……..
так чаму ты гэтага правіла то і не прытрымліваешся?
маі загадкі і мае правілы,а там далей вам вырашаць удзельнічаць у конкурсах ці не…… гэта чыста добраахвотная справа……
Ну ты, яшчэ той меламан.☺ Такімі тэмпамі разарыш Алёшу😁 І ўвесь конкурс накрыецца медным тазом…🤭
конкурс для таго і створаны каб удзельнічаць у ім і выйграваць ён на гэта разлічаны……..
так што няхай выйграюць калі ёсць такая магчымасць……..😁
Лёха, ты давай да справы. Працягвай конкурс 😁
прабач,але напэўна мне вырашаць калі праводзіць конкурсы……усяму свой час і мяра……..
сур’ёзны ты. так. добра, добра, грынго. ты валадар гэтага топіка, падтрымаю 😁
Давай яшчэ загадкі паспрабую сябе ў справе )
Думаеш ? А я вось не ўпэўнены. Трэба бы папрасіць каб табе прэ-мадэрацыю аднавілі. 😎 Іш ты !
І што цікава, без шлема заўваж …
а што здарылася з вамі, містэр айдар,чаму вы не задаволены???давай тады ты скінь грошы на конкурсы,а я правяду пад тваім кантролем)))))
Бяру кропку адліку з гэтага моманту. Супер серия tanunaxer vs alexey03 толькі ў гэтай тэме. Лік 0 : 1. Лёха, так трымай! …. <пад тваім чуйным кіраўніцтвам> было б іранічней, але так таксама нармальна 🤣
P.S. “Болею” за абодвух 😛😁
Неа)) Буду назіраць збоку.
Не. Я гэтым не маюся. Будзе занос будзе фрыха хлопцам на ПС. І не 100 рублёў . Але ты малайчына. Працягвай у тым жа духу. І гэта не сарказм цяпер. Але да меркавання народу ўсё ж часам прыслухоўвайся.
Я калі такое чую, у мяне адразу асацыяцыя са слотам Твэрк, а менавіта з пачаткам бонуснай гульні 😁
І так, паколькі ў мяне сёння «масленіца» ў доме, па гэтай нагодзе вырашыў замуціць конкурс
на фота блін – гэта адзін з блінкоў, што я зараз прыгатаваў)
трэба адгадаць рэцэпт прыгатавання гэтага блінка і не памыліцца!
гэта прыкладна так: вада, сметанковае масла, мука і соль…..
на тое, каб адгадаць рэцэпт цалкам, даецца адна спроба ў адзін круг!
ПАЕХАЛІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кошт конкурсу 200 РУБЛЁЎ!!!!
вада (можа малако),яйкі, сліўковае масла,мука і соль, цукар …..