Конкурс "Турнір прадказальнікаў"
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
27 January 2016
ад
VyacheslavLenin
|
53 Адказу
|
4,648 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ітак падумаў я тут на досвеце, што часта прайграю Фридоку поінты ў покер і вырашыў пусціць іх на дабро.
і з сённяшняга дня, я, ўвяду новы конкурс Конкурс “Турнір прагнозістаў” з прызавым фондам.
Правілы і ўмовы конкурсу
1.Конкурс праводзіцца на лепшы, пераможны экспрэс
2.Мінімальная колькасць падзей у экспрэсе, 5
3.Максімальная колькасць у экспрэсе 20
Перамагае той, у каго агульны каэфіцыент будзе найбольшым
4. У разлік ідуць падзеі з каэфам, не менш 1,5
5. Конкурс штотыднёвы, вынікі падводзяцца кожны панядзелак
6. Выплата адбываецца на форуме поінтамі
7. Мінімальная колькасць поінтаў для выплаты 5 (пакуль для старту, потым прызавы фонд будзе расці)
8.Таксама прымаюцца ахвяраванні ад карыстальнікаў і тоталізатар для форумчан
9.Прывітна павелічэнне прызавога фонду пры падтрымцы адміністрацыі ў асобе таварыша, маёра Pronina xD
10/ Старт конкурсу будзе дадзены пасля ўмоўнага слова старт і прыпынак для падліку вынікаў, пасля слова, фініш
11. Пацверджаннем экспрэсу будзе з’яўляцца скрыншот зробленай стаўкі
12. Прымаюцца прапановы ад карыстальнікаў па паляпшэнні конкурсу.
У дзень прымаецца не больш за 3 экспрэсы, адпішыцеся тыя, хто ўдзельнічае
Таксама па прапановах ад гульцоў
Каэф мінімальны не зменены 1,5
Таксама прапануецца сфармаваць дадатковы прызавы фонд у памеры, які вы абмяркуеце ў каментарах
Ітак, пачынаем. СТАРТ
Прызавы фонд-то які? А то калі мільён рублёў, я пайду кнігі па стаўках чытаць
Стартуем з пяці поінтаў і кожны раз будзе расці
Хаця б трэба да 1.3 знізіць на падзею, а то кожнае не менш за 1.5 на 5 падзей мінімум мала заходзіць або мінімальны сярэдні каэф на 5 падзей :30:
прынята, будзем думаць, хаця ў мяне яны спакойна заходзяць
7.5 ўсім бы так жыць)) трэба сярэдні мінімум усталяваць, а таксама часта адно за 2 і там 1.4 напрыклад ну і г.д.
Поўнасцю згаджаюся з Vulova, што мін кэф 1,5 гэта якраз норм, 1,3 і 1,4 значна спрашчаюць, таму я за 1,5 – паніжаць кэф не трэба
тэма норм, часу няма вас пакараць , гуляю толькі па максах ))))
рублёў на 2к баін )))
хаця, гэта мая тэма, і калі будзе 6+ чалавек, то сыграю
пачні з удзелу тут)) а то балбатаеш і ўсё)
сапраўды)))
удвох з табой удзельнічаць?
ёпт , у чым цікавасць змагацца за дробязі ?
Як кажуць, дробязь – прыемна, чаго ўдваіх вон Ідзі крадзь прыцягнецца, Венгер таксама
Няма мінімальнай сумы стаўкі на экспрэс, можна па 10 экспрэсаў кожны дзень ад балды ставіць з сумай стаўкі 10 цэнтаў на адзін экспрэс. Сэнс ад такіх ставак?
Мінімальная стаўка на экспрэс – палову мільёна рублёў.
Ну сэнс у тым, што я не букмекэр, каб атрымліваць выгаду з вашых экспрэсаў, а толькі каб выклікаць інтарэс і ажыятаж у гэтай гілцы
Окей) Прымаю ўдзел, закідваю цябе кучай экспрэсаў з бомжоўскай стаўкай)
Закідвай) толькі ўдзельніка хаця б яшчэ аднаго-двух знайдзі))
air22, kerob можна падключыць, калі захочуць. І можна паставіць умову, не больш трох прагнозаў у дзень.
Не пытанне, перамагае то ўсё роўна найлепшы па выніках экспрэс, вось у мяне сярэдні экспрэс на кефе 300-1000 )))
Ну такія дурні залятаюць раз у год))) З панядзелка можна ў чацвярых пачаць, я, ты, Арсен, Димиджи, калі ніхто больш не захоча. А, пра Ідзі воруй забыў. Для старту хопіць)
Ды не пытанне, з панядзелка запускаю
Глядзі, толькі што ўбачыў, Алекс і Айсшторм адписваліся ў тэме, можа таксама падключацца. Можна будзе ад кожнага ўдзельніка па 2 поінты кінуць у общак на прызавы фонд.
таксама варыянт, стане яшчэ цікавей
Ну што, з панядзелка пачынаем? Удзельнікі адпішыцеся ў гэтай тэме
На рэальнае бабло ставім? )